Tur şirketleriyle yurtdışına giden var mı ?

D
  • Kullanıcı Dean
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Etkinlikler
D

Dean

Guest
bikaç sorum olacaktı gidenlere yada bilgisi olanlara...

schengen vizem yok benim diyelim ben bu tur aracılığıyla almanyaya gitcem yılbaşında , tur şirketi kolaylıkla vize alabiliyormu benim adıma ? çünkü diğer türlü schengen almak çok zor. Turla gitmek istememin tek amacı acaba kolaylıkla vize alabiliyorlarmı düşüncesi... bu konuda bilgisi olan varsa beni aydınlatsın :)

ben gitmedim ama araştırmışlıgım var onu. dedigin gibi kolaylıgı vize almaları 3 5 günlük

kış günü gemi seyahati olmaz ama gemiyle çıkayım falan dersen her gün için zorunlu bahşiş var

kış günü gemi seyahati olmaz ama gemiyle çıkayım falan dersen her gün için zorunlu bahşiş var

yok hocam almanya ya gemiyle ugrasılırmı uçak işte benim bahşiş den şundan bundan önce schengen alabilmem red yemeden o benim sıkıntım sadece

---------- Spam Engelliyici 19:47 ---------- Önceki Mesaj 19:47 ----------

tabi ki saten sen başvurursanda sıkıntı olmaz çıkar eger sicilde falan bir şey yoksa sonucda turizm amaclı gidiyorsun

bişeycik yok tertemizim o zman pazartesi arayıp sorayım heralde bilgi veririler

Vize kolay çıkıyor ya benim bildiğim o kadar zorlamıyorlar.

Ben de yeşil pasaport çıkartabiliyorum babamdan dolayı avrupaya giderken vizesiz giriş hakkım var :D Ama tabi [MENTION=8951]Dean[/MENTION] kadar zengin olmadığımızdan yılbaşında evde tombala keyf :D

Ilk Schengen basvurun olacaksa bizzat kendin basvurman gerekiyor diye biliyorum. Tur sirketi senin adina basvurup vizeyi kolaylikla alamaz, hatta pek bi fark olmaz. Ogrenciysen sorun yok. Fakat calismiyorsan, ogrencide degilsen o is cok zor. Adamlari geri donecegine ikna etmen gerekiyor ama cok ugrastiriyorlar dedigim gibi.

Ben de yeşil pasaport çıkartabiliyorum babamdan dolayı avrupaya giderken vizesiz giriş hakkım var :D Ama tabi [MENTION=8951]Dean[/MENTION] kadar zengin olmadığımızdan yılbaşında evde tombala keyf :D

ahahaha yapma dostum ya :D yok ya schengen çok zormuş özellikle 20-25 yaş arası erkekler için ve çalışmıyorum o da dezavantaj. versene o giriş hakkını bana :D

Ilk Schengen basvurun olacaksa bizzat kendin basvurman gerekiyor diye biliyorum. Tur sirketi senin adina basvurup vizeyi kolaylikla alamaz, hatta pek bi fark olmaz. Ogrenciysen sorun yok. Fakat calismiyorsan, ogrencide degilsen o is cok zor. Adamlari geri donecegine ikna etmen gerekiyor ama cok ugrastiriyorlar dedigim gibi.

çalışmıyorum öğrencilikte yeni bitti , bi fark olmaz diyosun yani. sonuçta turla gitcem geri dönmeme gibi ihtimal olabilir mi ki ?

vize kolayda finalleri napacaz usta:D

çalışmıyorum öğrencilikte yeni bitti , bi fark olmaz diyosun yani. sonuçta turla gitcem geri dönmeme gibi ihtimal olabilir mi ki ?

Zamaninda sen gibi soyleyip gittikten sonra geri donmeyen, kacak orada kalan cok oldugundan dolayi bunlari yemiyorlar artik :D Ilk schengen basvurun oldugundan dolayi turla basvursan dahi seni buyuk ihtimalle konsolosluga cagirirlar mulakat icin. Ozellikle Almanya biz Turklere vize konusunda en cok sikinti cikartan ulkelerden biri.

Zamaninda sen gibi soyleyip gittikten sonra geri donmeyen, kacak orada kalan cok oldugundan dolayi bunlari yemiyorlar artik :D Ilk schengen basvurun oldugundan dolayi turla basvursan dahi seni buyuk ihtimalle konsolosluga cagirirlar mulakat icin. Ozellikle Almanya biz Turklere vize konusunda en cok sikinti cikartan ulkelerden biri.

oyyy dağlar oyy ben kaçmıcam abi desem yemezler yani :D

oyyy dağlar oyy ben kaçmıcam abi desem yemezler yani :D

Keske oyle diyince verseler :) Yinede basvurunu yap ama. Hatta biraz carcur edebilecegim param var diyorsan daha kolay vize veren ulkelere basvur. Italya, Yunanistan gibi. Kalacagin gun sayisi kadar otel rezervasyonu yaptir, ucak biletinide geri odemeli olanlardan al gidis gelis. Ornegin Yunanistandan vizeyi aldiktan sonra ucak biletini iptal ettir. Ardindan gidis Turkiye-Yunanistan-Almanya donus Almanya-Turkiye seklinde ucak biletini al git. Yunanistan'a girdikten sonra diger schengen ulkeleriyle aranda sinir kalmayacak artik. Almanya'ya gittiginde sen Yunanistan'dan niye buraya geldin demez kimse.

bikaç sorum olacaktı gidenlere yada bilgisi olanlara...

schengen vizem yok benim diyelim ben bu tur aracılığıyla almanyaya gitcem yılbaşında , tur şirketi kolaylıkla vize alabiliyormu benim adıma ? çünkü diğer türlü schengen almak çok zor. Turla gitmek istememin tek amacı acaba kolaylıkla vize alabiliyorlarmı düşüncesi... bu konuda bilgisi olan varsa beni aydınlatsın :)

Tur şirketleri kolay vize alıyor diye bir kaide yok. Sana turu satana kadar böyle demeleri normal sonuçta senin vize işlemlerin için senden ekstra vize işlem parası alıyorlar.

Schengen vizesi almak zormu, aslında değil, düzenli bir işin, maaşın yada adına kredi kartları falan varsa vizeyi kolaylıkla alırsın, adamların red vermesinin tek nedeni bu adam geriye gelmez düşüncesi.

Schengen alırken insanların yaptığı en büyük hata, konsolusluğun istediği 2.500 TL'yi tam olarak banka hesabında göstermeleri. Adamlar diyor en az 2500 TL banka hesabında olacak, sende gider hiç hareket olmayan bir hesapta sadece 2500 TL bulundursan vize alman hayli zor. Sonucta yatır cek yapıyorsun 10 bin göster defterde ne var sanki.Banka hesabında hareket olmasıda ayrıca guc-ven verecektir, hatta varsa bir iki tane kart kopyası koy.

Aile olarak gitmiyor sen tek gidiyorsan vize alman hayli zor, eşin veya ailenle turistik basvuru yaparsan işin daha kolay olur. Takıldığın yer olursa sorabilirsin.

Tur şirketleri kolay vize alıyor diye bir kaide yok. Sana turu satana kadar böyle demeleri normal sonuçta senin vize işlemlerin için senden ekstra vize işlem parası alıyorlar.

Schengen vizesi almak zormu, aslında değil, düzenli bir işin, maaşın yada adına kredi kartları falan varsa vizeyi kolaylıkla alırsın, adamların red vermesinin tek nedeni bu adam geriye gelmez düşüncesi.

Schengen alırken insanların yaptığı en büyük hata, konsolusluğun istediği 2.500 TL'yi tam olarak banka hesabında göstermeleri. Adamlar diyor en az 2500 TL banka hesabında olacak, sende gider hiç hareket olmayan bir hesapta sadece 2500 TL bulundursan vize alman hayli zor. Sonucta yatır cek yapıyorsun 10 bin göster defterde ne var sanki.Banka hesabında hareket olmasıda ayrıca guc-ven verecektir, hatta varsa bir iki tane kart kopyası koy.

Aile olarak gitmiyor sen tek gidiyorsan vize alman hayli zor, eşin veya ailenle turistik basvuru yaparsan işin daha kolay olur. Takıldığın yer olursa sorabilirsin.

anladım hocam size 1 2 ay öncede sormuştum bu konu hakkında, tek gidiyorum çalışmıyorum öğrenci değilim o yüzden zor biliyorum ama bi yolunu bulacam ama nasıl :(

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri