Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Arkadaşlar turbobit yüklenen dosyaları indirme başına para kazandırıyor mu?
Evet Kazandırıyor ancak çok uğraşmak gerekiyor zannımca![]()
İndirme başı ne kadar kazandırıyor?
Dosya boyutu ve ülkeden ülkeye değiştiğini biliyorum ama ortalama bi fayt verseniz?Mesela 100 mb boyutunda türkiyeden kişi başı ne kadar kazandırır?
Vay be ben Türkiye c grubundadır sanmıştım.Sonunda bizleri önemseyen bi sistem çıkmış![]()
Hocam Şöyle Bir Şey Var Bu İndirme Başı Tarife Yani Sizin Linkinizden Premıum Alınırsa Sizin Hesabınıza Yansımaz![]()
Nasıl yani ben dosya yüklücem birisi indircek bunu kastettim.Ancak bazı yerler linkleri premiuma çeviriyor
Hocam Şöyle Bir Şey Var Bu İndirme Başı Tarife Yani Sizin Linkinizden Premıum Alınırsa Sizin Hesabınıza Yansımaz![]()
Ben sadece dosyalarımın indirilmesinden para kazanmak istiyorum.
Turbobit Para Kazanmak İçin 3 Seçenek Sunuyor..
PPD
PPS
PPD + PPS (Mix)
PPD ile sadece dosyalarınız indirildiğinde belirtilen ücretleri kazanırsınız..
PPS ile sadece referansınızdan satılan premium üyeliklerden belirtilen ücretleri kazanırsınız..
PPD + PPS (Mix) ile ise Hem PPD hem PPS ile Kazanırsınız Fakat Üsttekiler Kadar Ücret Alamazsınız..
Kazandırıyor ama uğraşma durumuna bağlı şu an ben 2 haftada sadece 20 dolar yapabildimLink kısaltma daha çok kazandırır
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.