Turgut Özal Üniversitesi Nasıl ?

comeback

Yasaklanmış
Selamünaleyküm,

Herkese iyi akşamlar. Evet başlıkta da belirttiğim gibi. Turgut Özal üniversitesi nasıldır bilgisi olanlar varsa çok sevinirim.

Nasıl olduğu hakkında bir bilgim yok fakat belli başlı vakıf üniversiteleri dışında, vakıf üniversitelerine pek sıcak bakmıyorum. Özel olduğu için kampüsleri daha küçük ve kötü yerlerde olur ki bu çok büyük bir problemdir. Hele İstanbulda ki Koç, Sabancı gibi belli başlı vakıf üniversiteleri dışındaki vakıf üniversitelerinin kampüsü çok kötü haldedir. Birçok insan tavsiye etmez.

Nasıl olduğu hakkında bir bilgim yok fakat belli başlı vakıf üniversiteleri dışında, vakıf üniversitelerine pek sıcak bakmıyorum. Özel olduğu için kampüsleri daha küçük ve kötü yerlerde olur ki bu çok büyük bir problemdir. Hele İstanbulda ki Koç, Sabancı gibi belli başlı vakıf üniversiteleri dışındaki vakıf üniversitelerinin kampüsü çok kötü haldedir. Birçok insan tavsiye etmez.

Hocam kampüs iyi yerde netten araştırdım. Güzele benziyor teni kampüs ama işte sabancıya gidebilecek miyiz :D

Son düzenleme:
Hocam kampüs iyi yerde netten araştırdım. Güzele benziyor teni kampüs ama işte sabancıya gidebilecek miyiz :D

Sabancı, Koç'a gidebilsek zaten düşünmeye gerek yok :D Yani ne bileyim Orta halli Vakıf Üniversitesinden ziyade, daha iyi devlet üniversitelerini tercih ederim.

Kampüs önemli değil bölümünün hocası önemli ogretebilecek mi derse dersin hocası mi girecek bunlar önemli hangi bölüme gideceginiz önemli bölümun sayfasına girin hocalari araştırın gerisi önemli değil

Sabancı, Koç'a gidebilsek zaten düşünmeye gerek yok :D Yani ne bileyim Orta halli Vakıf Üniversitesinden ziyade, daha iyi devlet üniversitelerini tercih ederim.

Hocam önemli olan kampüs değil. İyi öğretim üyeleri yoksa iyi eğitim yoksa napyım ki kampüsü :)

---------- Spam Engelliyici 15:43 ---------- Önceki Mesaj 15:43 ----------

Kampüs önemli değil bölümünün hocası önemli ogretebilecek mi derse dersin hocası mi girecek bunlar önemli hangi bölüme gideceginiz önemli bölümun sayfasına girin hocalari araştırın gerisi önemli değil

Sağolun Allah razı olsun bende öyle düşünüyorum zaten kampüsle alakası yok. :)

Çok yanlış düşünce. Her şey eğitmen değil.

Çok yanlış düşünce. Her şey eğitmen değil.

Hocam kampüsü ben napıyım ki ? İsterse dünya kadar kampüs olsun. İyi eğitim olmadıktan sonra ben orda kendimi geliştiremedikten sonra işin ayrıntılarını öğrenemedikten sonra afedersin saf gibi ortada kalırım.

Hocam kampüsü ben napıyım ki ? İsterse dünya kadar kampüs olsun. İyi eğitim olmadıktan sonra ben orda kendimi geliştiremedikten sonra işin ayrıntılarını öğrenemedikten sonra afedersin saf gibi ortada kalırım.

Kampüste önemli en az eğitmen kadar

Sent from my iPhone using Tapatalk

Hattuşaş Üniversitesine git demiyorum sana vakıf üniversitelerinde eğitim iyi, devlet üniversitelerinde eğitim kötü diye bir olay yok

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri