Türk Borsaları Hakkında

Büyük oyunda kendileri de olduğu için "makas" yapıyorlar.

Gerisinden gelmek derken?Detay verebilir misiniz?

misal yabancı borsalarda btc yükseldi ve 15k ise, türk borsaları 15k nın altında

Her borsa kendi içinde değerlendirilir.

TR borsasında herkes satış yaparsa 10 bin dolara kadar bile düşebilir.

Yakın bir zamanda herkes bitcoin aldığı için TR borsalarında kur yüksekti.

Alım satım yapmadığın sürece paran eksilmez, onlara konuyu bildir, yardımcı olacaklardır.

hocam, paribu şimdi beni dolandırdı

neden dolayı oldu bu durum hala anlamadım

ben bugün hesabıma 19500 lira para yatırdım
ve 5dakika önce btc almak için alış emri girdim, emrim beklemeye geçtiği için emri iptal ettim, ama param eksildi 19500 liradan 17319 lira oldu
neden böyle oldu

3 yıldan uzun süredir sadece btc turk kullanıyorum.Diğer borsalar btc turkun aktif olmadığı dönemlerde ortaya çıktı.

Teknik bir sorun olabilir.İşlem geçmişine bakmanı öneririm.Oradan da destek hattına detaylı bir şekilde mail gönder.

pardon 19 bin lira satış emri vermiştim 2 bin liralık satmış diğerlerini iptal ettiğim için TL olarak para eksildi
0.03801733 BTC gözüküyor buda 2 bin lira yapar

btc den anlamam:)
ama bugun borsada kozaa yerıne kozal alsaydım 1500tl alcaktım uc bes saatte , 150 tl ye razı oldum:)

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri