Türk ÇizgiFilm

denemeyiniz beyler.gelin ben hepinize kategorilerde ne oluyor ne bitiyor söyleyecem.siz uyuyun çalışmayın ben sizn yerinize yükler adsenseye bile bağlarım..
Neden kendiiz bakmıyorsunuz denemiyorsunuz ? atar atmaz ne diyelim.sahtesini atarlar hiç olmadı.ulan hiç olmayan videoya telif geliyor.çizgi film dedin spamın kralı türklerin türkçe çizi filmi.gelmez kardeşim.hiç yükleme.gelir kardeşim yükle.bilemeyiz.dene gör.hee öğrenirsen bizede söyle emek etmeye gerek kalmasın.

Bu konular her ay bi kac kere gelir buralara heyecanlanmayin gencler :D Turkceden kosarak uzaklasmani tavsiye ederim.

Şu başlıktaki mesajları bi gez bakalım senden kategori isteyen olmuş mu? Olmamış değil mi? Senden bir yardım istenmiş ve sende dalga geçmişsin. Yolda giderken adres tarif edenlere de böyle yapabiliyor musun? "Hahaha, oldu olacak evinize kadar arabayla bırakalım, özel limuzin tutalım." falan diyor musun? Bilmiyorsan bilmiyorum dersin veya adam kendisi bulsun biz buraları öğrenene kadar az gezmedik gibi bencil bir düşünceye sahip olabilirsin. Sonuçta yardımcı olmayacaksan yoluna devam eder gidersin. Sen tutupta adamla dalga geçersen tepkiyi de görürsün. Burda alıntı yaparak beni yargılayamazsın. Çünkü ben sorulan soruyla ilgili olarak edindiğim tecrübeleri zaten bir önceki mesajımda vermiştim. Tartışmanın manası yok umarım bu mesajımla tartışmaya noktayı koymuşumdur.
De hadi kolay gele.

ya bu ne arkadaş ne zaman bir konu açsam hep gereksiz insanların yorumu ile doluyor 1 kere adam gibi cevap veren nadir çıkıyor burda gereksiz,dalga amaçlı yazan ne kadar çok aptal insanlar var. Bura geyik köşesi mi yokmu bu forumda geyik bölümü. Boşver sende tartışma milletle.:)

Değerli arkadaşım ben bu işe yenı başladığım zaman iki ay sonra Türkçe içeriğe bulaşdım izlenım gayet güzel hatta o zamankı kanallarım açık kalsaydı şimdi zengın bırıydım Ama başıma gelmeyen kalmadı telıfler tehdıtler havada uçustu hakkımda uyarıldım su zamana kadar sunu yapmassan hakkında .... yıla kadar hapıs ıstemı iLe dava açılacaktır dıye Butun bu olaylar benı öyle bir ürküttü ki ınan çok korktum ondan bu işe ara verdım bir 9-10 ay yukleme yapmadım korkudan Türkçede para varmı var ama yukarda bir arkadaş yazmıs türkçedenn koşarak uzaklaş dıye ben onun görüşündeyim Seni bilmem ama benım çevremdekı ınsanlar haset çıkarcı bencın iki yüzlü sadece kendını dusununen adı yaratıklar Boylelerı gelıp senın kanalını bulabılır baltalamak ıcın elınden gelenı yaparlar Sonra bızımkıler hak yer ama kendı hakkını yedırmez telıflere atarlar ama kendı wındowsları bile orjınal değildir çoğunun Gayrı sen bılırsın

Aç gözlü insanlar olmasa aslında telifsiz bir yt ağırlıkta olur. Fakat millet kategori mafyası olmuş resmen. bikaç defa başıma geldi bi film dizi vb. kategoride telif yemiştim telif yediğim videoyu arattığımda 1 kişi benden 5 saat sonra yüklemiş benim logolu videomu bende topluluk spam ne var ne yoksa attım ona sırf akıllansın die ama zor akıllanmaz bunlar

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri