Türk Devlet'nin İntikamı Çok Ağır Olur

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bu 3 oldu wada , sanmaki farkında değiliz ,

10 defa da olsun sorun yok, sen yazınca kaç oluyor ? Burada gerçek olanı söyledim,"gerçektende cizrede ezan okunmuyor" bunu demişsem nolmuş? hemende Pkk damgası vurarak bi yere varamazsınız. Biraz başınızı kaldırıp olanları gerçeğiyle görün.

10 defa da olsun sorun yok, sen yazınca kaç oluyor ? Burada gerçek olanı söyledim,"gerçektende cizrede ezan okunmuyor" bunu demişsem nolmuş? hemende Pkk damgası vurarak bi yere varamazsınız. Biraz başınızı kaldırıp olanları gerçeğiyle görün.

Hani işid konusu açılmıştı ya 2 ay önce , orada şu sözleri söylemiştin 'Besle Kargayı oysun gözünü '

Hani bizden biriymiş gibi hani bizim sesimizle bize seslendiğin ,hani kendince algı oluşurmaya çalıştığın yani fitne çıkarttığın konu ,

1 ay öncede yine terör konusunda terör örgütüne bir tek laf etmeyip ,sempatini dile getirdiğin sonrada Ayetlerle ırk v.s. gibi konulara açıkık getirdiğin konu ...

Fitne için her şeyi kullanıyorsunuz ayetmiş,kuranmış ,ezanmış hiç farketmiyor...

Amma şunu bil bugüne bakıpda bu devran böyle gider sanma, karı gibi kıvırtmanın sonu meyhanede biter unutma

Bak bu yiğit Babada Kürt dinle adamlık nasıl olurmuş

https://www.youtube.com/watch?v=rifqVYEfqYU
Şunuda belirtiyim Kürtler kardeşimdir , pkk ve destekçileri o.ç. dur

Son düzenleme:
devletine saygısı olmayanın dini de olmaz imanı da olmaz, namazı da olmaz.
olmayan bir şeyi yıksan ne olur yıkmasan ne olur. taşı kutsal yapan içindekilerdir, içinde ki hain olursa yıkacan başına.

Allah masumların yardımcısı olsun , barış olsun kan dursun , laz ,kürt ,çerkez , arap bütün ırklarıyla beraber güçlü bir türkiye olsun inşallah.

Hani işid konusu açılmıştı ya 2 ay önce , orada şu sözleri söylemiştin 'Besle Kargayı oysun gözünü '

Hani bizden biriymiş gibi hani bizim sesimizle bize seslendiğin ,hani kendince algı oluşurmaya çalıştığın yani fitne çıkarttığın konu ,

1 ay öncede yine terör konusunda terör örgütüne bir tek laf etmeyip ,sempatini dile getirdiğin sonrada Ayetlerle ırk v.s. gibi konulara açıkık getirdiğin konu ...

Fitne için her şeyi kullanıyorsunuz ayetmiş,kuranmış ,ezanmış hiç farketmiyor...

Amma şunu bil bugüne bakıpda bu devran böyle gider sanma,

O söylediklerimden hepsinde de haklıydım, ayet olayını da kanıtladım, işidi beslediğinizide kanıt olarakta gösterdim ve siz cevap veremediniz ertesi gün admin banladı. Şimdi de banlayacak biliyorum. Onun için bu ne benim ilk yorumum olacak, ne de son.Sabahtandır Kürtlere etmediğiniz hakaret kalmazken, hala Kürtler kardeşimizdir diyorsun. Soruyorum sana "hangi Kürt kardeşindir?" Bana bu Kürt'ü kanıtla. Gerçekleri görün diye ezan'dan bahsettim. Gerçekten de Cizre'de ezan okunmuyor, o sabah akşam din, müslüman diyenlere söylüyorum bunu.

---------- Spam Engelliyici 19:39 ---------- Önceki Mesaj 19:36 ----------

ezan değilde sela sesleri duyacağız cizreden gerçi müslüman olduklarınıda pek sanmıyorum

Sen müslümansın galiba?

O söylediklerimden hepsinde de haklıydım, ayet olayını da kanıtladım, işidi beslediğinizide kanıt olarakta gösterdim ve siz cevap veremediniz ertesi gün admin banladı. Şimdi de banlayacak biliyorum. Onun için bu ne benim ilk yorumum olacak, ne de son.Sabahtandır Kürtlere etmediğiniz hakaret kalmazken, hala Kürtler kardeşimizdir diyorsun. Soruyorum sana "hangi Kürt kardeşindir?" Bana bu Kürt'ü kanıtla. Gerçekleri görün diye ezan'dan bahsettim. Gerçekten de Cizre'de ezan okunmuyor, o sabah akşam din, müslüman diyenlere söylüyorum bunu.

Sen müslümansın galiba?

Devlete hainlik yapmayan sırtımızdan vurmayan Kürtler kardeşimizdir örnek Adıyaman Menzil ,Siirt Tillo v.s.Adam gibi adam olan Kürtlerdir,
pkk ya destek olan sempati duyanlar o.ç dur.

Senin ağzında bir duyalım pkk ya o.ç dediği veya hain , kalleş v.s. bir tepki verde duyalım

Son düzenleme:
Bunlar nasıl sözler resmen bütün kürtlere müslüman değilsiniz demişsiniz bende kürdüm ve elhamdülillah müslümanım biraz siz sorgulayın kendinizi gerçekten müslüman mısınız

Sen müslümansın galiba?

herkesin illa ortamında kürt arkadaşı vardır. Ama pkkl kürt arkadaşı yoktur şunu kafana sok. Hep mağduru oynuyorsunuz zaten güçlü insan mağduru oynamaz.

Bunlar nasıl sözler resmen bütün kürtlere müslüman değilsiniz demişsiniz bende kürdüm ve elhamdülillah müslümanım biraz siz sorgulayın kendinizi gerçekten müslüman mısınız

al işte buda anlamamış. Gene ırkçılık yapıyosun diye gezerler ortada.

forum masalla ytden çıktı siyaset forumuna döndü böyle konulara neden izin veriliyo burası youtube forumu sonra herkes banlanıyo böyle konuları tartışmak için başka yığınla forum var zaten

Konu açık kalsın böylece kimin ne halt olduğu belli oluyor leş resmi görünce açığa çıkıyorlar. Sonra toptan temizlersiniz moderatörler.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri