Türk hacker, 100'lerce Rus sitesini hackledi

La elin değmişken şu quizi de halletseydin .

Siz Türk hacker görmemişsiniz. Eğer görseydiniz rusları bu kadar büyütmezdiniz :)

hacklemeye değmez rus devlet siteleri dururken

Rusyadaki Büyük Hacker Lerin Çoğu Türk Tür Buna Ben Eminim.. Sizde Emin Olun . Tanıdığım Çok Arkadaşım Var...
İçiniz Rahat Olsun. ..
Onlar Bir Yapar Türkler 1000 Yapar...

zone h baktım sunucu bana ait olsa bile haclenmeyecek kadar çöp siteler güldürür ancak rusları

Abi adam İŞİD`le savaşıyor Türkmenlerle savaşmıyorki.. Bayırbucak denilen yer Savaş öncesi bir kısmı Alevi bir kısmı ise türkmenlerden oluşan bir bölgeydi kardeşce yaşıyorladı orda 5 yıl önce savaş başlayınca Türkmenlerin bir kısmı Kerkük felan oralara gitti Kalanlar ise İŞİD`in Yavuz sultan süleyman tugayı verdikleri birimde savaşmaya devam etti Alevileri ise çoğun katlettiler mezarları bile bilinmiyor yani orda kalan bir kısım Türkmen var doğru ama onlarda İŞİD`e bağlılık yemini etmiş teröre bulaşmış Türkmenler..
Kısacası Türkmenler diye sandığınız kişiler İŞİD leşmiş türkmenlerdir.

bu skorsky kardeşi bilmem ama emin olun çok sağlam çok bilinçli türk hackerler var tanıdığım. yaptığı icraatlarıda reklam yapmayacak kadar mütevazi :D

site:".ru" diye sql aratınca hacker oluyorsa biz kuççuk çocukken hackermıydık :D hadi beyler hep beraber mutlu olalım hackermışşız

Helal olsun Osmanlı Rus savaşlarında ruslara karsı tam 12 sene çavuş olarak savaşmıs Salıh çavus un soyyundan gelen biri olarak beni bu haber çok mutlu etti Ruslar bizim en azılı düşmanlarımızdandır Birde bıçakçı sırplar bunlar Türkleri ve Müslümanları hiç sevmez
rusun elınde bilinen dunyayı beş defa yok edebılecek güçte atom bombası var ayrıca askerı olarak bizden çok çok üstünler Bence bu rus bize karsı kış uykusuna yatmıs gıbı zamanı gelınce uyanacak Bizde ne yapıp ne edip atom bombası ve kıtalar arası fuzeler gibi caydırıcı sılahlara sahıp olmalıyız

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri