Türk içerikli sitelerin gelirleri

uploudpro39

Kayıtlı Üye
kafamda bir site açma planı var yabancı dilim olmadığı için TR içerikli bir site açmayı düşünüyorum
günlük 10k hitli bir site günlük ne kadar kazanç bırakır

Günlük 10k hitli bir sitenin hangi site olduğuna göre ve daha birçok etkene bağlı olarak çok fena bir şekilde değişir. Sen ne tarz bir site açacaksın?

Sektörüne göre değişir,kullandığın temaya göre değişir,bir çok değişken var geliri etkileyen tam olarak geliri söyleyebilmek için bazı şeyleri bilmek gerekir

Günlük 10k hitli bir sitenin hangi site olduğuna göre ve daha birçok etkene bağlı olarak çok fena bir şekilde değişir. Sen ne tarz bir site açacaksın?
dowland sitesi düşünüyorum

---------- Spam Engelliyici 17:42 ---------- Önceki Mesaj 17:06 ----------

Sektörüne göre değişir,kullandığın temaya göre değişir,bir çok değişken var geliri etkileyen tam olarak geliri söyleyebilmek için bazı şeyleri bilmek gerekir

(Saglam İndir) Tam Sürüm Güncel Yazılımlar mesela bu site günlük 10k alsa ne kadar gelir getirir

Değişir :D Denemeden Bilemezsin Hocam Bu Arada Site Yapılacaksa Site Yapıyorum aklınızda Bulunsun :)

Bu şekilde sorular sorup tatmin olmak dahada hırslanmak istiyorsun biliyorum benimde ilk site işlerine girdiğimde düşüncem böyleydi. 10k'da şimdi sana 100TL alıcaksın günlük desek asılacaksın siteye 10k yapınca 100TL alacağım diye ama kesin birşey söyleyemiyorsun reklam işlerinde.

Sitelerde 10k tekil hit demek oldukça iyidir. Çünkü sitede 10k sabit tekil yakalamak kolay değil. Eğer düzgün bir reklam yerleşimin olursa 10k'ya 100'de alırsın, 50'de alabilirsin belki 30'da zorla alırsın. Yani net birşey söylemek imkansız :)

Bu şekilde sorular sorup tatmin olmak dahada hırslanmak istiyorsun biliyorum benimde ilk site işlerine girdiğimde düşüncem böyleydi. 10k'da şimdi sana 100TL alıcaksın günlük desek asılacaksın siteye 10k yapınca 100TL alacağım diye ama kesin birşey söyleyemiyorsun reklam işlerinde.

Sitelerde 10k tekil hit demek oldukça iyidir. Çünkü sitede 10k sabit tekil yakalamak kolay değil. Eğer düzgün bir reklam yerleşimin olursa 10k'ya 100'de alırsın, 50'de alabilirsin belki 30'da zorla alırsın. Yani net birşey söylemek imkansız :)

eyvallah hocam bi şansımızı deneyelim

Download siteleri indir kur programları kiralıyor, kısacası 1000 kişi sitenden o linki indirince 200 tl kazanıyorsun ( ama kurucak )

download siteleri o kadar iyi bırakmıyor diye biliyorum

TR içerik zor ya artık pek web sitesi açmanızı tavsiye etmiyorum yabancı nicheler dışında. He açarsın ama farklı daha önce olmayan bir projen ve destekleyecek paran olur o zaman çok iyi. Ama domain, host, wordpress ve içerik girmeyle malesef olmuyor(artık) pek bir şey. Çünkü hepsinden çok çok fazla var.

Sen bu tarz illegal sitelerde maalesef Adsense yayınlayamazsın. Gerçi teorik olarak legal bir sitede web adsense alıp bu sitende de yayınlarsın ama hesabın kesin ve net bir şekilde söyleyebilirim ki kapatılır.
Bu tarz siteler genel olarak elden reklam alırlar. Ancak illegal sitelere Adsense tarzı CPC reklam veren reklam şirketleri de vardır. Dolayısıyla kimse sana kullanacağın reklam firmasını falan bilmeden sen şu kadar kazanırsın diyemez. Kullanacağın reklam firmasına göre gelirin değişkenlik gösterecektir.

Sen bu tarz illegal sitelerde maalesef Adsense yayınlayamazsın. Gerçi teorik olarak legal bir sitede web adsense alıp bu sitende de yayınlarsın ama hesabın kesin ve net bir şekilde söyleyebilirim ki kapatılır.
Bu tarz siteler genel olarak elden reklam alırlar. Ancak illegal sitelere Adsense tarzı CPC reklam veren reklam şirketleri de vardır. Dolayısıyla kimse sana kullanacağın reklam firmasını falan bilmeden sen şu kadar kazanırsın diyemez. Kullanacağın reklam firmasına göre gelirin değişkenlik gösterecektir.

hocam bende daha önce böle düşünüyodum fakat burda konu açtığımda dikkat et burda youtubede spam vs öğretiliyor ama adsense reklamı var???

hocam bende daha önce böle düşünüyodum fakat burda konu açtığımda dikkat et burda youtubede spam vs öğretiliyor ama adsense reklamı var???

Hocam sen hiç full program indirme linkini açıklamanda verdiğin ve o içerikte videolarının bulunduğu bir kanal oluşturdun mu?
Haa bide ayrıca şunu belirtiyim burda Adsense spam çalışıpta hesabı banlanan ve şuanda hala işleme girmeyen onlarca kişi var. Çoğunluk partner firmalarla çalışmakta.
Bir site açıp ordan burdan illegal olmayan makale kopyalayıp yayınladığın bir sitende Adsense reklamları yayınlayıp gelir elde edersin. Ancak iş *****, erotik, kumar, silah, uyuşturucu vb. içerikler barındırırsan hesabın direkt ban yer kesindir bu yani. ;)

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri