kim demiş onu ya? bi ben mi göremedim?
Cumhurbaşkanı
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Cumhurbaşkanı
haber sitelerine bakıyorum yok. en azından büyük haber sitelerinde yok..
aynen bende kaynağı merak ediyorum dün geç saatlerde açıklama oldu herhalde gün boyu haberleri takip etmiştim
haber sitelerine bakıyorum yok. en azından büyük haber sitelerinde yok..
Bu uçak krizinin kumpas olduğu aşikar, Rusya da bu kumpası gerçekleştiren ülkedir.
Türkiye tarafından düşürülen uçağın, özel operasyonla kurtarılan pilotu Rus televizyonuna konuştu. Pilot, uçağın Suriye tarafındayken ve uyarılmadan vurulduğunu söyledi. Ancak Türkiye, pilotları 5 dakika içinde 10 kez uyardığını ifade etmiş; uyarıları ABDli ve Hollandalı pilotlar da duyduklarını belirtmişlerdi.
Pilot öyle bir şey yok diyor ama ABD ve Hollandalı pilot ikazları duymuşlar. Hepsini geçtim Rusya direk olaya bodoslama dalarak Türkiye bize ihanet etti şunu yaptı bunu yaptı diyerek hep bir agresiflik peşinde.. Umarım Rus'ların oyununa gelmeyiz.. Ve Rusya'nın bu hareketleriyle pek rahat duracağını zannetmiyorum, o bölge de çok büyük olaylar yaşanabilir
Ben canlı izledim abi.. Dün öğretmenlere konuşmuştu..aynen bende kaynağı merak ediyorum dün geç saatlerde açıklama oldu herhalde gün boyu haberleri takip etmiştim
Bu uçak krizinin kumpas olduğu aşikar, Rusya da bu kumpası gerçekleştiren ülkedir.
Türkiye tarafından düşürülen uçağın, özel operasyonla kurtarılan pilotu Rus televizyonuna konuştu. Pilot, uçağın Suriye tarafındayken ve uyarılmadan vurulduğunu söyledi. Ancak Türkiye, pilotları 5 dakika içinde 10 kez uyardığını ifade etmiş; uyarıları ABD’li ve Hollandalı pilotlar da duyduklarını belirtmişlerdi.
Pilot öyle bir şey yok diyor ama ABD ve Hollanda'lı pilot ikazları duymuşlar. Hepsini geçtim Rusya direk olaya bodozlama dalarak Türkiye bize ihanet etti şunu yaptı bunu yaptı diyerek hep bir agresiflik peşinde.. Umarım Rus'ların oyununa gelmeyiz.. Ve Rusya'nın bu hareketleriyle pek rahat duracağını zannetmiyorum, o bölge de çok büyük olaylar yaşanabilir
Rusların oyununa çoktan gelindi hocam oyun mu kaldı, türkiye artık terörist ülke olarak alınıyor insana canlı olan hiçbir şeye saygısı olmayan yaratıklarla cihatçılarla işidle aynı tarafta görülüyoruz. Rusya ise haklı olduğumuz davada bizi terörist olarak pazarlamayı becerdi ve hala biz Türkiyenin hava sahasına girmedik diye pilot falan konuşturuyorlar. Açın yabancı haber sitelerini facebook'u okuyun.Ha bunda pariste ölen 100 küsür masum senin benim gibi insan için yapılacak olan 1dklık saygı duruşunu bozan 1dk bile sabredemeyen akıllıların payı yok mu fazlasıyla var. 30 yıldır terörle mücadele eden bir ülkeye sürülebilecek en acı verici lekelerden biridir bu leke nasıl temizlenecek ? göreceğiz. Pkk/ypg/pyd ve daha onlarca harf cambazları nasıl b*ksa işidde öyle b*ktur b*kun açığı koyusu olmaz b*k b*ktur cani canidir.
ihh sahiplenmemiş bizim değil demiş izleyip görelim ama ortadoğu daha çok karışacak gibi duruyor.
Şu resme bak ya kendi sınırlarını korumak ne zamandır katillik oldu kötü anılıyoruz maalesef dış dünyada..
![]()
Dış dünya dediğin neresi , al bak buda Ukraynalıların yaptığı bir video . Ben dünden beri yabancı sosyal medya hesaplarında dolaşıyorum , video altı yorumlarını okuyorum çok Rus bile putine laf yapıyor. Hatta bizim ülkedekiler kadar Türkiye'ye ağır laf yapan bile daha azdır.
Ukraynalıların Türk Hava Kuvvetleri İçin Yaptığı Video - Video - Alkışlarla Yaşıyorum
Dış dünya dediğin neresi , al bak buda Ukraynalıların yaptığı bir video . Ben dünden beri yabancı sosyal medya hesaplarında dolaşıyorum , video altı yorumlarını okuyorum çok Rus bile putine laf yapıyor. Hatta bizim ülkedekiler kadar Türkiye'ye ağır laf yapan ,hakaret eden bile daha azdır.
Ukraynalıların Türk Hava Kuvvetleri İçin Yaptığı Video - Video - Alkışlarla Yaşıyorum
En acısı da hep başrolde olmamız.. bence ülke menfaaatlerimiz dışında bir çok şeyden elimizi çekmeliyiz, bir çok örgütü destekledik ve bizim başımıza bela oldular..
Belki de her şerde bir hayır vardır, ülkede herkes bölünmüşken dış dünyaya karşı birlik olmayı başarırız belki..
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.