Turk.net interneti nasıl?

elsaati

Kayıtlı Üye
Arkadaşlar bir firma buldum internet firması Türkiye'deki her yere hizmet veriyormuş.Firma bu: turk.net
Tttnet'de düzgün paketler bulamamıştım.Turk.net 'i gördüm ve şu paketi buldum.
Yalın internet

Arkadaşlar bu firmadan internet alan var mı yani bağlatan?Ttnet altyapısını mı kullanıyor?Nasıl hızı falan?İp değişiyor mu?

Arkadaşlar bir firma buldum internet firması Türkiye'deki her yere hizmet veriyormuş.Firma bu: turk.net
Tttnet'de düzgün paketler bulamamıştım.Turk.net 'i gördüm ve şu paketi buldum.
Yalın internet

Arkadaşlar bu firmadan internet alan var mı yani bağlatan?Ttnet altyapısını mı kullanıyor?Nasıl hızı falan?İp değişiyor mu?

Taadütsüz olarak internetinizi sağlayın. İnterneti hoş ise devam edin değilse bırakın taadütsüz olduğu için cayma bedeli ödemezsiniz.

Tttnet altyapısını kullanıyorlar.2 sene kullandım bulundugum evde 2-3 mbit net alıyordum sonra iptal ettirdim ttnete geçtim net hızı yine 2-3 mbitti.Yani kısaca turknet=ttnet

Tttnet altyapısını kullanıyorlar.2 sene kullandım bulundugum evde 2-3 mbit net alıyordum sonra iptal ettirdim ttnete geçtim net hızı yine 2-3 mbitti.Yani kısaca turknet=ttnet
Anladım hocam.Peki bu turknette ip değiştirme var mı?Yoksa sabit ip mi?

Taahhütsüz bir paket tavsiye eder misiniz?

Tamam hocam.Yani alrısam sıkıntı yok.

---------- Spam Engelliyici 20:38 ---------- Önceki Mesaj 20:29 ----------
[MENTION=11020]aykut267[/MENTION] hocam Yalın internet bu paket taahütlü mü?

24 ay taahhüt kapsamında 69,99 TL olan 16 Mbps’ye kadar Kotasız 50 GB AKN’ li Yalın Adsl hizmeti 39,99 TL fiyatı ile indirimli olarak sunulmaktadır.
yazıyor kampanya detaylarında.
Bide yalın olduğu için 10 tl ücret varmış 49.99 tl oluyor .

Yani taahhütlü.

24 ay taahhüt kapsamında 69,99 TL olan 16 Mbps’ye kadar Kotasız 50 GB AKN’ li Yalın Adsl hizmeti 39,99 TL fiyatı ile indirimli olarak sunulmaktadır.
yazıyor kampanya detaylarında.
Bide yalın olduğu için 10 tl ücret varmış 49.99 tl oluyor .

Yani taahhütlü.
Hocam ben şu kısmı anlamadım.

Aboneliğin taahhüt bitiş süresinden önce sonlandırılması (erken fesih) durumunda, kampanya kapsamında aboneye sağlanan ADSL ve Telefon kullanım indirimlerinin (liste fiyatı ile kampanya fiyatı arasındaki fark) toplamı olan kampanya erken fesih bedeli, vergiler dâhil 30 TL olan Aktivasyon Ücreti, vergiler dâhil 14,99 TL olan Telefon Aktivasyon Ücreti aboneye faturalandırılacaktır. Ancak aboneden taahhüt kapsamında tahsil edileceği belirlenen hizmet bedellerinin henüz tahakkuk etmemiş kısmının toplamı, bu tutardan düşük olması durumunda düşük olan tutar esas alınacaktır.

Diyelim 24 ay taahütlü bu interneti 3.ayda sonlandırdık kaç TL ödememiz gerek?

Hocam ben şu kısmı anlamadım.

Aboneliğin taahhüt bitiş süresinden önce sonlandırılması (erken fesih) durumunda, kampanya kapsamında aboneye sağlanan ADSL ve Telefon kullanım indirimlerinin (liste fiyatı ile kampanya fiyatı arasındaki fark) toplamı olan kampanya erken fesih bedeli, vergiler dâhil 30 TL olan Aktivasyon Ücreti, vergiler dâhil 14,99 TL olan Telefon Aktivasyon Ücreti aboneye faturalandırılacaktır. Ancak aboneden taahhüt kapsamında tahsil edileceği belirlenen hizmet bedellerinin henüz tahakkuk etmemiş kısmının toplamı, bu tutardan düşük olması durumunda düşük olan tutar esas alınacaktır.

Diyelim 24 ay taahütlü bu interneti 3.ayda sonlandırdık kaç TL ödememiz gerek?

Tam emin olmamakla birlikte sanırım 674,99 TL geri ödeme yapacaksınız.Zira taahütü bozmak pahalıya patlar.
Yanlış biliyorsam düzeltin lütfen :D

bu gibi firmalar genelde Ttnet"in altyapısını kullanıyor. Yani bir problem yaşadığınız zaman eğer gelip alt yapıyı kontrol etmeleri gerekiyorsa. gelip bakamıyorlar. siz onlara durumu bildiriyorsunuz onlarda Ttnete bildiriyor yani zincir oluyor. eğer bölgenizde fiber altyapı yok ise. Ttneti tercih etmenizi tavsiye ederim.

bu gibi firmalar genelde Ttnet"in altyapısını kullanıyor. Yani bir problem yaşadığınız zaman eğer gelip alt yapıyı kontrol etmeleri gerekiyorsa. gelip bakamıyorlar. siz onlara durumu bildiriyorsunuz onlarda Ttnete bildiriyor yani zincir oluyor. eğer bölgenizde fiber altyapı yok ise. Ttneti tercih etmenizi tavsiye ederim.
Fiber yok hocam.Ttnet de alabilirim fakat taahütsüz bulamadım.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri