Türk Pump Grubumuzu Kuruyoruz

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

oktaykzlky

Kayıtlı Üye
Türk Pump Grubumuzu Kuruyoruz >> 853 kişi olduk !!

Abiler merhaba ,

Arkadaşlarımla bir süredir araştırıyoruz bu pump gruplarını. Asyalılar bu işte öncü gibi gözüküyor ama bir çoğu çok büyük yatırımcılar ve bu olayı tamamen kendi büyümeleri için kullanıyorlar. Bizim gibi küçük yatırımcılar da zararına satış yaptığıyla kalıyor.

O sebepten kendi altcoin pump telegram grubumuzu kurmak istedik. İlk hedef 1000 kişi. Sonrasında 30 bin. Ne zaman ilk girişimi yapacağımız gruptaki üye sayısına bağlı.

10 bin kişinin en az 100 dolar yatırımla pump eylemine katılacağını düşünsek bile 1 milyon dolarlık bir para akışı oluşuyor. Aramıza çok daha ciddi yatırım yapmak isteyenler de olabileceğini düşünürsek bu rakamlar çok ciddi boyutlara ulaşabilir ve bu da altcoinler için itici bir güç oluşmasını sağlar.

Katılım gösterirseniz beraber içebileceğimiz çorbada bir tuzunuz olur. Çok seviniriz. Herkese mutlu pazarlar.. Bol kazançlar..

Telegram Linkimiz : https://t.me/joinchat/AAAAAFMrv2whLvgmEuwLGw

Son düzenleme:
peki hangi coini pumplayacağınızı kim belirliyecek :)

Çok güzel soru hocam teşekkürler =) Şöyle ki biz bu asyalı pump gruplarından aldığımız tavsiyelerle yeteri kadar para kaybettikten sonra böyle bir grup kurmak istedik , dolayısıyla benim milyon dolarım yok şuan herhangi bir coine milyon dolar yatırıp 30 bin kişiden yatırmasını isteyip 2 kat alacağım bir durum söz konusu değil.

Hangi coini pumplayacağımızı admin grubu belirleyecek , biri İsviçre'de biri Rusya'da iki arkadaşımız da Türkiye'de olmak üzere 4 kişilik bir admin grubumuz var ve hangi coini pumplayacağımıza bu arkadaşlarımız karar verecek. Farklı ülkelerde yerli yabancı bütün yorumcuları ve pump yaptırabilme potansiyeline sahip yatırımcıları da takip ederek , pump yapılabilecek en uygun coini bulup grupta paylaşılması sağlanacak. Ancak ilk etapta bu gruba yerli yabancı üye kazandırmaya çalışıcaz.

Sorunuz için teşekkür ederim. Küçük bir örnekle cevabı sonlandıracağım. ABD Merkez Bankası FED'in başkanı Janet Yellen'in yapacağı bir açıklamayla dolar çıkabilir veya düşebilir. Böyle bir durumda "coin"'i belirleyen Janet'in bunu kendi çıkarı için yaptığını söyleyebilir miyiz? Bir dolar grubumuz olsa dünya çapındaki bütün gelişmeleri takip edip alım satım yapılması yönünde tavsiyeler verdiğimiz , bu da bir çok kişinin aynı anda kazanmasına vesile olabilirdi.

Sevgiler..

pump gruplari genelde coini belirleyene kazandirdigi icin cok kisa surede dagilir. Hangi altcoin alinacagina karar verecek kisiler ornegin a coini icin 1000den alin 1300ten satin diye paylasim yapmadan once dusukten alacaktir, ornegin coin o anda 900lerdeyse, pump icin girenler de aldikca fiyat yukselecektir, adminler 1300 olmadan satisa gececektir, pump yapanlar 1300e kadar yukseltmeyi dusunecegi icin, arada birkac kisi de 1300de birden satis gelir diye biraz alttan kacacaktir, kisacasi karar verenler kazancli cikacak, pumpa katilanlarin bir kismi kazancli cikar, kalanlar zararli cikar, gruptakilerin parasi bir cepten digeri gecmis olur. kazanan olmasi icin kaybeden de gerekiyor, pump grubunda kaybedenler uyaninca da grup dagilir.

pump gruplari genelde coini belirleyene kazandirdigi icin cok kisa surede dagilir. Hangi altcoin alinacagina karar verecek kisiler ornegin a coini icin 1000den alin 1300ten satin diye paylasim yapmadan once dusukten alacaktir, ornegin coin o anda 900lerdeyse, pump icin girenler de aldikca fiyat yukselecektir, adminler 1300 olmadan satisa gececektir, pump yapanlar 1300e kadar yukseltmeyi dusunecegi icin, arada birkac kisi de 1300de birden satis gelir diye biraz alttan kacacaktir, kisacasi karar verenler kazancli cikacak, pumpa katilanlarin bir kismi kazancli cikar, kalanlar zararli cikar, gruptakilerin parasi bir cepten digeri gecmis olur. kazanan olmasi icin kaybeden de gerekiyor, pump grubunda kaybedenler uyaninca da grup dagilir.

Kötü ve baltalayıcı yorumlarınız için çok teşekkürler =) Az önce John McAfee bir coin ismi paylaştı ve coinin değeri dakikalar içerisinde 2 katına çıktı. Pump budur. Yakaladığın an güzel para kazanırsın. Ama biz hep kötü odaklı olduğumuz için genel olarak komşu kazanmasın da ben kazanmasam da olur mantığıyla hareket ederiz. Lütfen Mark Zuckerberg'e falan da mesaj atın insanları kandırıyosun paraları alıyosun , insanlar birileriyle konuşuyo resimlere bakıyo sana reklam parası geliyo diye =)

Son düzenleme:
Ama biz hep kötü odaklı olduğumuz için genel olarak ben komşu kazanmasın da ben kazanmasam da olur mantığıyla hareket ederiz. Bu cumle sana ait degil mi? Yoksa boyle degildi de ben mi cikardim bu cumleyi? Verdigin ornekleme komik olsun Mark konusunda, onu da yasina verelim, sen katil pumplamaya, daha once onlarca pump kurulup neden dagilmis? Benim yuzumden unutmusum :) iyi eglenceler.

Kötü ve baltalayıcı yorumlarınız için çok teşekkürler =) Az önce John McAfee bir coin ismi paylaştı ve coinin değeri dakikalar içerisinde 2 katına çıktı. Pump budur. Yakaladığın an güzel para kazanırsın. Ama biz hep kötü odaklı olduğumuz için genel olarak ben komşu kazanmasın da ben kazanmasam da olur mantığıyla hareket ederiz. Lütfen Mark Zuckerberg'e falan da mesaj atın insanları kandırıyosun paraları alıyosun , insanlar birileriyle konuşuyo resimlere bakıyo sana reklam parası geliyo diye =)

Siz belirli fiyata ulaştırmak istersiniz, diğer kişilerde sizin ulastirmak istediğiniz fiyattan satmak isteyecektir. Bu durum da alan kişiler değilde satan kişiler kazanacaktır. Tecrübeyle sabittir.

Ama biz hep kötü odaklı olduğumuz için genel olarak ben komşu kazanmasın da ben kazanmasam da olur mantığıyla hareket ederiz. Bu cumle sana ait degil mi? Yoksa boyle degildi de ben mi cikardim bu cumleyi? Verdigin ornekleme komik olsun Mark konusunda, onu da yasina verelim, sen katil pumplamaya, daha once onlarca pump kurulup neden dagilmis? Benim yuzumden unutmusum :) iyi eglenceler.

O cümle bana ait. Bütün görüşlerinize saygılıyım. Benim anlamadığım şu; korelilerin amerikalıların da pump grupları var üye sayıları 30-40 bin veya daha fazla , bunlar bu işi yaparken bu sistem çalışıyo. Şimdi bizim suçumuz onlara bağlı kalmaktansa kendi grubumuzu kuralım aynı sistemi kuralım demek mi ? Niye bu kadar büyütüldü onu da anlamadım. Sanırsınız gruba girdiğinizde para kazanıyorum. Altı üstü 1000 dolarlık yatırımım var niye bu kadar gerildiniz niye bu kadar üstüne düştünüz onu da anlamıyorum. Altı üstü var olan işleyen bi sistemi , balina olmayan elinde yüklü miktarda para olmayan biri olarak kurup burada paylaştık. Gavur yapınca hemen takip edelim o muhteşem sistem. Biz yapınca tü kaka. Altı üstü bi telegram grubu..

Kötü ve baltalayıcı yorumlarınız için çok teşekkürler =) Az önce John McAfee bir coin ismi paylaştı ve coinin değeri dakikalar içerisinde 2 katına çıktı. Pump budur. Yakaladığın an güzel para kazanırsın. Ama biz hep kötü odaklı olduğumuz için genel olarak komşu kazanmasın da ben kazanmasam da olur mantığıyla hareket ederiz. Lütfen Mark Zuckerberg'e falan da mesaj atın insanları kandırıyosun paraları alıyosun , insanlar birileriyle konuşuyo resimlere bakıyo sana reklam parası geliyo diye =)

ohaa be :D %35 artış göstermiş adamın bir paylaşımıyla
https://prnt.sc/hrr1io

çok sağlam bi grup gerek öyle 100 200 bin dolarla fiyatı indirip yükseltmek pek kolay değil bence

çok sağlam bi grup gerek öyle 100 200 bin dolarla fiyatı indirip yükseltmek pek kolay değil bence

hocam tabi ki sağlam bir grup gerek.. O yüzden burda paylaşıym dedim.. Gruba girenlerden birisi konuyu okumuş ve Mccafe in adını verdiğim için benle dalga geçti küfür etti çıktı. Diyo ki hem pump grubu kuruyo hem de adamın adını veriyo. Beni ne sandılar böyle bi grup kurmak isteyince anlamadım ki :D Ben de takip ediyorum adamı , ne yani paylaşmıyım mı ismini.. Adam 1 dk da 2 katına çıkarttı coinin değerini. Saklamam mı gerekiyodu başka pumpçıları? Beni pazarlamacı sandılar heralde..

Bu düşünceniz güzel ama uygulamak o kadar kolay değil. 1000 kişi 100 dolar yatıracak demişsiniz bu böyle olmaz. Bin kişiden en fazla 20 kişi katılacaktır diğerleri bakacaktır. Coini kim belirleyecek neye göre belirleyecek, belirlediğiniz coine yeteri kadar yatırım olmazsa büyük balıklar sizi de kullanıp sizi zarara uğratabilir.

Bu gruplar forum vb. yerlerden toplama yerine birbirine güvenen arkadaş vb. den oluşuyor bunların hepsi kazanıyor diğer türlü tam gireceksin coine birisi biraz kar edince satacak sizin işinizi bozacak bunlar zor yani.

Dediğim gibi düşünceniz güzel bende düşünmüştüm ama o kadar kolay değil. Bilginiz yoksa ne risk alın bence nede milletle uğraşın !

Bu düşünceniz güzel ama uygulamak o kadar kolay değil. 1000 kişi 100 dolar yatıracak demişsiniz bu böyle olmaz. Bin kişiden en fazla 20 kişi katılacaktır diğerleri bakacaktır. Coini kim belirleyecek neye göre belirleyecek, belirlediğiniz coine yeteri kadar yatırım olmazsa büyük balıklar sizi de kullanıp sizi zarara uğratabilir.

Bu gruplar forum vb. yerlerden toplama yerine birbirine güvenen arkadaş vb. den oluşuyor bunların hepsi kazanıyor diğer türlü tam gireceksin coine birisi biraz kar edince satacak sizin işinizi bozacak bunlar zor yani.

Dediğim gibi düşünceniz güzel bende düşünmüştüm ama o kadar kolay değil. Bilginiz yoksa ne risk alın bence nede milletle uğraşın !

Hocam , biz de farkındayız zor olduğunun.. Bahsettiğim rakamlar da tamamen örnek vermek içindi. Bir şeyin çok zor olması denenmeyecaği anlamına gelmez , zaten şuan sohbet ediyoruz coinlerle ilgili falan konuşuyoruz , grupta 40 kişiyiz.. Sizin de bildiğiniz gibi bu tarz grupların üye sayısı çok fazla olduğunda işe yarıyor. 30 bin kişilik bir arkadaş grubu olamaz. Ama farkımız şu olabilir. 3 seneyi aşkın süredir bu forumdayım. Buradaki herkes benim zengin biri olmadığımı biliyo. Bu bir etken olabilir güvenmek için.

Çok canlar yanar çok çürük elmalar çıkar o yüzden Solo takılmaya devam :) [ Az öz bi skype grubu kurulursa gelebilirim ]

john mcafeenin tweeti pump değil değer artışı pump demek şişirmek demek manipüle etmek demek. sizin yapacagınız bu. güvenilir kaynakğın etkisiyle manipülasyon arasında daglar kadar fark var

john mcafeenin tweeti pump değil değer artışı pump demek şişirmek demek manipüle etmek demek. sizin yapacagınız bu. güvenilir kaynakğın etkisiyle manipülasyon arasında daglar kadar fark var

Hocam güvenilir kaynak John Mcafe bunda haklısınız bi itirazımız yok zaten , ben o örneği beni vurgun yapmakla itham eden arkadaş için verdim. Yani mcafee nin söylediği twit artıyosa burda adamın bi suçu var mı ? Yok.. Yakalarsan kazanır mısın kazanırsın..

---------- Spam Engelliyici 21:49 ---------- Önceki Mesaj 21:49 ----------

Çok canlar yanar çok çürük elmalar çıkar o yüzden Solo takılmaya devam :) [ Az öz bi skype grubu kurulursa gelebilirim ]

Küfür edenler oldu , akıl verenler oldu neler neler hocam =) 42 kişiyiz şuan sohbet ediyoruz zaten skype gibi..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri