Türk Pump Grubumuzu Kuruyoruz

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
pump için çok erken ama güzel ve yararlı paylaşımlar yapılıyor.

abi adamlar 150 tane btc kadar xrp sattı dump bile olmadı bilemiyorum açıkcası :) +%35 artış gösterdi

abi adamlar 150 tane btc kadar xrp sattı dump bile olmadı bilemiyorum açıkcası :) +%35 artış gösterdi

70 milyar dolar mıydı hocam işlem hacmi , 2. sıraya yükseldi diye bi haber okumuştum düzeltin yanlış söylüyosam.. Demekki 150 btc hiçbişi değilmiş bu hacmin yanında =) pump zaten düşük hacimli coinlere yapılabilir..

Sizin pump yapacağınız coine masum bir insanın yatırım yapmak üzere olduğunu düşünün. 20 bin lira parası olsun, yükselmeye başladğnı görünce kaçırmamak umuduyla alacak. Belki pumpunuzun bittiği yerlerden. Şişmiş fiyattan. Biraz sonra sönecek fiyattan. Sonra hızlıca geri düştüğünü farketti ve satış yaptı, zarar etti.. Gerçek bir değer artışı olmadğı halde siz bu fiyatı değişmiş gibi gösterip binlerce insanın hakkına girdiniz. 3-5 kuruş için böyle şeylerle uğraşmayın, Whitepaper okuyun, vesselam.

Sizin pump yapacağınız coine masum bir insanın yatırım yapmak üzere olduğunu düşünün. 20 bin lira parası olsun, yükselmeye başladğnı görünce kaçırmamak umuduyla alacak. Belki pumpunuzun bittiği yerlerden. Şişmiş fiyattan. Biraz sonra sönecek fiyattan. Sonra hızlıca geri düştüğünü farketti ve satış yaptı, zarar etti.. Gerçek bir değer artışı olmadğı halde siz bu fiyatı değişmiş gibi gösterip binlerce insanın hakkına girdiniz. 3-5 kuruş için böyle şeylerle uğraşmayın, Whitepaper okuyun, vesselam.

Hocam yazınız çok duygusal olmuş ama böyle düşünmek pek mantıklı gelmedi bana , o zaman milyon dolarları olan adamlar hakka giricem diye hiç döviz falan bozdurmasın , atıyorum 10 milyon doları bozup pakistan parası alıcam diyelim , o paranın değeri artacak , insanlar da çıkıyo diye alacak benim canım sıkılıp ertesi gün bozdurduğumda değeri düşecek , şimdi ben bu adamların hakkına mı girmiş olucam ?

Ayrıca , şimdi coinin değeri yükselirken almak isteyen o abimiz kaybetmesin diye gruptaki 1000 kişi de mi kazanmasın ?

---------- Spam Engelliyici 20:15 ---------- Önceki Mesaj 20:14 ----------

Pump gruplarına girmeyin lütfen olan paranızdanda olursunuz

Ben şimdiye kadar bizim grup hariç herhangi bir pump grubuna girmedim , ve 4 gün önce bitrex'teki sermayem 650 dolardan 300 e düştü.. Şimdi ben pump grubuna girdiğim için mi paramdan oldum ?

böyle bi bakış açısı görmedim hayatımda, sen bile bile, kasten fiyatı şişiriyorsun, insanları kandırıyorsun farketmeden.

Hocam estagfrillah , hakaret etmeyin. Kandırmak istesek şimdi de kandırırız. 130 kişiyle pump olmaz diyoruz gruptaki arkadaşlara. Aramızda çok ciddi sayıda btc si olanlar da var. Bizi böyle itham etmek sizin haddinize değil.

Hocam yazınız çok duygusal olmuş ama böyle düşünmek pek mantıklı gelmedi bana , o zaman milyon dolarları olan adamlar hakka giricem diye hiç döviz falan bozdurmasın , atıyorum 10 milyon doları bozup pakistan parası alıcam diyelim , o paranın değeri artacak , insanlar da çıkıyo diye alacak benim canım sıkılıp ertesi gün bozdurduğumda değeri düşecek , şimdi ben bu adamların hakkına mı girmiş olucam ?

Ayrıca , şimdi coinin değeri yükselirken almak isteyen o abimiz kaybetmesin diye gruptaki 1000 kişi de mi kazanmasın ?

---------- Spam Engelliyici 20:15 ---------- Önceki Mesaj 20:14 ----------

Ben şimdiye kadar bizim grup hariç herhangi bir pump grubuna girmedim , ve 4 gün önce bitrex'teki sermayem 650 dolardan 300 e düştü.. Şimdi ben pump grubuna girdiğim için mi paramdan oldum ?
Pump grubu dediğim coin muhabbeti oluyorsa iyi ama pump denilen şey bi coin verilir herkes alır ama bi anda çakılır insanında bile bile alması kötü olur bilmeyenler için dedim

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri