Türk Telekom (TTNET) !! Dolandırıcılık

bkNOM0.gif

sözleşme yapana kadar şişir babam şişir sonra verdiğin paranın hakkını alamayınca e beyfendi sizin alt yapınız desteklemiyor. Ama satarkan öyle demediniz dediğimde ise sözleşmedeki şı kırmızılı yeri gösteriyorlar.

KADAR... ne demek? yani ben sana 70 tl ye aylık paket sattım ama sana ben 8 mbps anca veririm neden dediğimde ise alt yapınız desteklemiyor :)

şu ADİ kullanım kodası kalksın zaten en ucuz internet neyse onu bağlatacam sonuçta yüksek para versen bile verdikleri hizmet en ucuz internet bağlantısı.

bkNOM0.gif

sözleşme yapana kadar şişir babam şişir sonra verdiğin paranın hakkını alamayınca e beyfendi sizin alt yapınız desteklemiyor. Ama satarkan öyle demediniz dediğimde ise sözleşmedeki şı kırmızılı yeri gösteriyorlar.

KADAR... ne demek? yani ben sana 70 tl ye aylık paket sattım ama sana ben 8 mbps anca veririm neden dediğimde ise alt yapınız desteklemiyor :)

şu ADİ kullanım kodası kalksın zaten en ucuz internet neyse onu bağlatacam sonuçta yüksek para versen bile verdikleri hizmet en ucuz internet bağlantısı.

ben özellikle dedim bu sekilde kadar diyosunuz felan dedim sonra demeyin altyapı vs vs ben kabul etmıyorum 16 megabit olur 14 alırım eyvallah dedim ama 16 sözlesmesi yapıp 8 verirseniz sorun olucak dedım bu gorusmeler kayıt altına alınıyormu dıye sordum hatta biliyorum basıma gelecegini iyi ki kabul etmemisim

"TTnet Zaten Milleti Dolandırıyor" Bu sözleriniz çok ağır bir itham.Herhangi bir kanıtınız varmı. Varsa yasal yollardan hakkınızı arayın. Bir TTnet çalışanı olarak yazınızı düzeltmenizi istiyorum. Aksi takdirde ekran görüntüsünü alıp hukuk birimine vereceğim.

2005 yılından beri evimizde internet var. Geçen gün aradı bir TTNet çalışanı. Diyor ki interneti kapattırma ben hızının yükselmesini sağlayacağım. 8 MB internetim var, 12 yıldır 4mb hızı dahi göremedim. Dedim ki nasıl yükselteceksin benim kapatmamam için gelip bütün mahallenin alt yapısını mı değiştireceksiniz. TTNetten arayan zatta dedi ki ''Nereden biliyorsun değiştirtmeyeceğimi''. Bunun açıklamasını yapar mısınız madem şirketinize bu kadar değer veriyorsunuz?

Yakın dönemde başıma gelen bir diğer husus ise şuydu. Arkadaşıma internetin hızını yükseltelim ama şu modemi almanız gerekiyor çünkü şuanki modeminiz hızı desteklemiyor dediler. Modemi aldırlar, daha pahalı bir pakete geçiş yaptırdılar. Sıra hızı yükseltmeye gelince bölgede ki kotamız dolmuş size hız artışı sağlayamıyoruz dediler. Bu tür durumlarda hangi kelimenin kullanılmasını tercih eder zatı aliniz?

bkNOM0.gif

O "kadar" ibaresi de işi kılıfına uydurmak.
Ben yıllardır aynı paketi kullanıyorum bir kez olsun, kazara oradaki hıza ulaşamadım.

Vay efendim alt yapınız desteklemiyor. Bu kılıftır işte :)

Alt yapı da senin, paket de senin...

ben özellikle dedim bu sekilde kadar diyosunuz felan dedim sonra demeyin altyapı vs vs ben kabul etmıyorum 16 megabit olur 14 alırım eyvallah dedim ama 16 sözlesmesi yapıp 8 verirseniz sorun olucak dedım bu gorusmeler kayıt altına alınıyormu dıye sordum hatta biliyorum basıma gelecegini iyi ki kabul etmemisim

valla satana kadar sen kralsın sattıktan sonra adamı soytarı yerine koyuyorlar resmen. Aslında bu sözleşmeler tektaraflı olmamalı. O bana nasıl sözleşme yapıyorsa bende müsşteri olarak firmaya sözleşme imzalatmam lazım. Bu hizmeti veremiyorlarsa 30 gün içinde iptal edilmesi gerek. Ozaman istedikleri gibi at koşturamazlar.

zaten dünyanın en pahalı internetini kullanıyoruz bari verdiğimiz paraya adam gibi hizmet alsak ama nerde....

Sadece TTNET değil Türkiye deki tüm internet dağıtıcı firmalar ÇÖP al birini vur ötekine

Yıllardır 16 mb kullanmam gereken interneti 4 mb kullanıyorum.
ay başı ay ortası ay sonu 4mb aşamıyorum şimdi bu dolandırıcılık değilde nedir.?

ttnetten beni ayda 1 ararlar. Bilerek açmam hatta numaraları engelidir bende. Birgün evin kapısı çaldı bir açtım elde çanta ttnetten geliyoruz dedi. (Heralde telefona bakmayınca adam yolluyorlar artık) neyse kapıyı açtık bikere. Buyur kardeş dedim evinizde internet varmı memnunmusunuz hızınızı yükseltelim falan kampanyamız var dedi. Dedim yok şimdilik yeter fazla hız bünyeye zarar dedim nasıl yani dedi. Normalde satın aldığım paketin hızını göremedikki sen bana yeni paket satacan dedim sustu :D

Sonra tvbu var şöyle kampanyalı felan dedi yok saol dedim hala kapıda ilk ay ücretsiz bilmem ne maçları var felan demeye başladı. Kardeş dedim benim evimde tv yok 6 yıldırda televizyon izlemiyorum değince bastı gitti :D :D

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri