Türk Telekom u Üst Düzey Kime Şikayet Edebilirim?

gecekusu12

Kayıtlı Üye
Arkadaşlar merhaba,

Yaz dolayısıyla köye geldim ve yaklaşık 11 gündür köyde ki hiç bir telefon hattı çalışmıyor dolayısıyla internette yok.

3 gun önce şikayetvar'a yazdım lakin bir cevap bile vermediler. Önümüz bayram hiç yapmıcaklar ben bu adamların açıkçası işi safsattıklarını düşünüyorum. Köyde 530 kişi var herkes madur vaziyette.

Ben hizmet alamadım ama para vereceğim. Onlar biz geç ödesek 20 tl hat açma/kapama parası alıyorlar. Onlara bir yaptırım yok ama bize var malesef..

Üst düzey şikayet edebileceğim kim var? 444 1 444 aradım oaralı değiller yaparlar :) yaparlar diyorlar ama ne zaman? TTnet arıza kaydı bıraktım 3 gün oldu gene gelen giden yok..

Ne yapabilirim, bir fikriniz var mı?

TurkNet te hizmet alınamayan günler müşteri hizmetleri yolu ile hesabı yaptırılıp günlük bazda parası neyse faturadan düşürttürülebiliyor.

Türk Telekom Ttnette de buna benzer bir uygulama olabilir. Müşteri hizmetleri ile iletişime geçin öğrenin

TurkNet te hizmet alınamayan günler müşteri hizmetleri yolu ile hesabı yaptırılıp günlük bazda parası neyse faturadan düşürttürülebiliyor.

Türk Telekom Ttnette de buna benzer bir uygulama olabilir. Müşteri hizmetleri ile iletişime geçin öğrenin

hocam parası düşüyor onu öğrendim ama bir yaptırım yok.. Akşama kadar ne yaptıklarını merak etmiyor değilim açıkçası.

Yarın reklamlarda sevdiklerinizle doya doya konuşun diye bayram süresi boyunca şuraya bedava diyecekler :)

İnternet olmayınca bilgisayar bir işe yaramıyor malesef :/

hocam parası düşüyor onu öğrendim ama bir yaptırım yok.. Akşama kadar ne yaptıklarını merak etmiyor değilim açıkçası.

Yarın reklamlarda sevdiklerinizle doya doya konuşun diye bayram süresi boyunca şuraya bedava diyecekler :)

İnternet olmayınca bilgisayar bir işe yaramıyor malesef :/

Luzumsuz bir kepçe köye giren ana kabloyu kopartmıştır büyük ihtimalle. Bu tarz durumlar ne yazikki olabiliyor. Onarım aşaması ise biraz zahmetli oluyor.

Önce belediyeden veya il özel idareden kazı için izin çıkması gerekiyor. İzin çıktıktan sonra Turk Telekom ekipleri sizlerle aynı sorunları yaşayan kişileri sıraya koyuyor. Sırası geldikçe kablolar onarılıyor.
530 kişi mağdur olduğu için sizinki en öncelikli sıradadır buna emin olabilirsiniz.

Hocam BİMER e şikayette bulunun.. Telefonla ulaşırsanız işler daha hızlı olur.. Anında gelirler 👍

Luzumsuz bir kepçe köye giren ana kabloyu kopartmıştır büyük ihtimalle. Bu tarz durumlar ne yazikki olabiliyor. Onarım aşaması ise biraz zahmetli oluyor.

Önce belediyeden veya il özel idareden kazı için izin çıkması gerekiyor. İzin çıktıktan sonra Turk Telekom ekipleri sizlerle aynı sorunları yaşayan kişileri sıraya koyuyor. Sırası geldikçe kablolar onarılıyor.
530 kişi mağdur olduğu için sizinki en öncelikli sıradadır buna emin olabilirsiniz.

Aynen hocam dozer sağ olsun koparmış:S Muhtarlıkta dilekçe yazmış ama bir şey çıkmadı :S

---------- Spam Engelliyici 13:59 ---------- Önceki Mesaj 13:58 ----------

Hocam BİMER e şikayette bulunun.. Telefonla ulaşırsanız işler daha hızlı olur.. Anında gelirler

Bakıyorum hemen hocam teşekkürler :)

Edit: 150'den BİMER'i aradım inş. en kısa sürede çözümlenir teşekkür ederim arkadaşlar.

Son düzenleme:
https://sikayet.btk.gov.tr/

Btk ya şikayet ediceksin böyle konuları hocam gerisi fıs.

BİMER'den farklı mi hocam burası onlarda mesala şikayetleri gerekli kuruma yönlendiriyorlar aslında..

Zaten anladım ki en erken bayramdan sonra yapacaklar bakalım süreç bittiğinde bu konuyu güncellicem.

Gerçekten büyük bir sorumsuzluk görüyorum gelip bir kablo takması demek bu kadar zor ve koskoca köyün tamamında telefon çalışmazken :)

---------- Spam Engelliyici 23:15 ---------- Önceki Mesaj 23:14 ----------

BİMER en azından ilgilenir

Bende öyle umuyorum. En kısa sürede çözümlenir inş.

benim oturduğum yerdede kabloyu çalıyorlardı sürekli hergün arıza kaydı yollayın onlar o kadar ş.siz ki arıza kaydını bile bazen almıyorlar çok başıma geldi diyorum x gününde arıza kaydı verdim hala gelen giden yok kayıt yok diyorlar :D

Dilekçe ile başvurup resmi cevap süresi geçtikten sonra dilekçenin fotokopisiyle bimer ve btk ya şikayet edin. Sonrasında siz uğraşmazsınız :) Beklemiş olursunuz ama istediğinizi kat kat alırsınız. Önceki görüşmelerinizin tarih ve saatini hatırlıyorsanız dilekçenize eklemeyi unutmayın.

Arkadaşlar, BİMER'e şikayet etmiştim o BTK'ya yazmalısınız demiş. Onlara yazdım halen daha bir gelişme yok. Bir akrabam ttnet de çalışıyor bir iş çıkmaz diyor. 3 hafta oldu halen telefonlar çalışmıyor gelen giden yok. Uzun sürer diyor gerçekten çok öfkelenmeye başladım. Telefondan ekstra internet alıyorum ve sürekli faturam artıyor..

Başka bir önerisi olan var mı?

Arkadaşlar, BİMER'e şikayet etmiştim o BTK'ya yazmalısınız demiş. Onlara yazdım halen daha bir gelişme yok. Bir akrabam ttnet de çalışıyor bir iş çıkmaz diyor. 3 hafta oldu halen telefonlar çalışmıyor gelen giden yok. Uzun sürer diyor gerçekten çok öfkelenmeye başladım. Telefondan ekstra internet alıyorum ve sürekli faturam artıyor..

Başka bir önerisi olan var mı?
Hocam daha büyük kurumlarada yazsan, direk buralara yönlendiriyolar.

Geçen sene benimde hat gitmişti. Tam 29 gün bekledim. Gitmediğim şube müdürlük kalmadı. Artık tam ümidi kesmişken geldiler 15dk da hallettiler. 15dklık iş için 29gün.

BTK, yasal yollar ya da sosyal medya üzerinden tabi bunu facebook,twitter değil de Linkedin üzerinden yöneticilere yazarak deneyin.

hocam onlara yazdım bu sabah aradılar Turk Telekomdan bu hafta yapılacak dedıler. Sabah bırkac dırekle gelıyorlardı ıns hemen yaparlar

---------- Spam Engelliyici 13:30 ---------- Önceki Mesaj 13:29 ----------

Geçen sene benimde hat gitmişti. Tam 29 gün bekledim. Gitmediğim şube müdürlük kalmadı. Artık tam ümidi kesmişken geldiler 15dk da hallettiler. 15dklık iş için 29gün.

kaktırmayla ıs yapıtırıyoruz hocam..

Edit: Konuyu tekrar güncellemeyeyim internet bugün geldi bu tip sorunlar için arkadaşlarında dediği gibi sanırım en etkili yol BTK arkadaşlar.

Son düzenleme:
Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri