Türk - Yabancı Farkı

Malesef bu ülke bilgi sahibi olmadan fikir sahibi olan insanlar yüzünden ilerleyeniyor.

PC başında oturup annesinin önüne getirdiği keki yiyenler eline klavye alınca başlıyorlar sağa sola sallamaya.

Daha 16 - 17 yaşındaki gençler kendi kendilerine yükümet yıkıp hükümet kuruyorlar sonra kurduklarını tekrar yıkıp yenisini kuruyorlar sağdon soldan duydukları bilgilerle.

Münazara yapıcaz gelin siyaset konuşucaz sizde konuşmacı olun desek susup kalırlar. Gelin teknoloji hakkında bilgi verin desek söyleyeceği şeyler sadece googlede aradıklarından ibaret kalır.

Beğenmediğiniz sadece tvden ayda 40 sn gördüğünüz insan İngilizce ve Fransızca bilmekte. 15 sene Türk Gemi Sanayisinde yöneticilik yaptı. 6 Sene idoda Genel Müdürlük yaptı. 1999 yılında dünyanın en büyük deniz filosunun sahıbı oldu.

Siz ne yaptınız da insanları yargılayacak kadar bilgi sahibisiniz ??

bırakın artık miletimizi kotulemeyi sen yabancınında boyle yapmadıgını nerden biliyorsun onlar farklı bır dunyada mı yasıyor sankı hepsı profesyonel youtuber mı bu adamların onlar spam calısmıyor mu Dunya bız Turkler ve yabancılar olarak 2yemı ayrılıyor.....

Malesef bu ülke bilgi sahibi olmadan fikir sahibi olan insanlar yüzünden ilerleyeniyor.

PC başında oturup annesinin önüne getirdiği keki yiyenler eline klavye alınca başlıyorlar sağa sola sallamaya.

Daha 16 - 17 yaşındaki gençler kendi kendilerine yükümet yıkıp hükümet kuruyorlar sonra kurduklarını tekrar yıkıp yenisini kuruyorlar sağdon soldan duydukları bilgilerle.

Münazara yapıcaz gelin siyaset konuşucaz sizde konuşmacı olun desek susup kalırlar. Gelin teknoloji hakkında bilgi verin desek söyleyeceği şeyler sadece googlede aradıklarından ibaret kalır.

Beğenmediğiniz sadece tvden ayda 40 sn gördüğünüz insan İngilizce ve Fransızca bilmekte. 15 sene Türk Gemi Sanayisinde yöneticilik yaptı. 6 Sene idoda Genel Müdürlük yaptı. 1999 yılında dünyanın en büyük deniz filosunun sahıbı oldu.

Siz ne yaptınız da insanları yargılayacak kadar bilgi sahibisiniz ??

Pardon ya gemi filomuz olmadığı için düşünemiyoruz biz zaten oy falanda atmayalım nedir ki seçemeyiz, eleştiremeyiz.

Türk olan hırsızdır. Günde onlarca kişinin kanalını kopyalar. Tembeldir de üstelik. Kopyaladığı kanalın videolarının başlık etiketini bile değiştirmeye üşenir. Sonra ağlar sızlar kıyım mı var der. Yabancıda çalışma ahlakı vardır. Başkasının emeğini çalmaz aksine saygı duyar. Türkün başbakanı herşeyi açıklar zaten.

Türk olan hırsızdır. Günde onlarca kişinin kanalını kopyalar. Tembeldir de üstelik. Kopyaladığı kanalın videolarının başlık etiketini bile değiştirmeye üşenir. Sonra ağlar sızlar kıyım mı var der. Yabancıda çalışma ahlakı vardır. Başkasının emeğini çalmaz aksine saygı duyar. Türkün başbakanı herşeyi açıklar zaten.

Halt etmişsin sen .

Bakan burda haklı çünkü bu teknolojiyi biz değil avrupa geliştirdi.

Elimize amerikanın ürettiği bilgisayarı alıp amerikanın yaptığı işletim sistemini kullanıp amerikanın yaptığı telefonu kullanır onun üstünde bir şey yapmaya çalışırsak bir arpa boyu yol kat edemeyiz. Çünkü ipler onların elinde sen istediğin kadar uğraş bir şey yap.

Bizim kendi öz bilgisayarımız işletim sistemimiz telefonumuz olması gerekli ki kimseye bizi kontrol etme gücünü vermeyelim.

İşletim sistemimiz pardus var hangimiz kullanıyor ?? Hiç birimiz.

Demogoji yapmadan önce gerçekleri düşünerek konuşun.

Peki devletin pardus'u teşvik etme gibi bir durumu oldu mu? Vatandaşın çeyreğine '' pardus '' desen ne dediğini anlamaz. Kaldı ki pardus ne kadar rekabet edebiliyor? İnsanlar bir ürünün daima en iyisini ve kalitelisini kullanmak ister...

Amerikanın 50 yıllık kalkınma planı varken bu bizim ülkemizde 5.

Bu söylediklerimi siyasi partilere indirgemeyin lütfen. A partisi ya da B partisi için söylemiyorum bunu.

Devlet ve millet olarak tembel ve cahiliz...

Bence bu işi yabancılar sırf para kazanayım diye yapmıyor (Büyük çoğunluğu). Kendilerine uygun bir alanda video felan çekip yüklüyorlar.(Bence youtube dan para kazanıldığını da sonra fark ediyorlardır).Hobi gibi yani. Bu arada obama videosunu izleyince gerçekten özendim.Bu destek bizde olacak.. ne cevherler var bizde ama destek yok.

Son düzenleme:
Learn | Code.org bu adrese girip programlamayı öğrenmeye başlayabilirsin.Gayet güzel açıklamaları var

Bence bu işi yabancılar sırf para kazanayım diye yapmıyor (Büyük çoğunluğu). Kendilerine uygun bir alanda video felan çekip yüklüyorlar.(Bence youtube dan para kazanıldığını da sonra fark ediyorlardır).Hobi gibi yani. Bu arada obama videosunu izleyince gerçekten özendim yani.Bu destek bizde olacak.. ne cevherler var bizde ama destek yok.

Sıkıldım bu saçma konulardan.

Türklerde elinde kamera ile röportaj yapan, Makyaj yaparak kendisini çeken ya da vine çeken insan VAR.
Yabancılarda elinde kamera ile röportaj yapan, Makyaj yaparak kendisini çeken ya da vine çeken insan VAR.
Türklerde youtube a film atan var, spam yapan var, telif atan var.
Yabancılarda youtube a film atan var, spam yapan var, telif atan var.

Türkleri kendimizi aşağılamaktan vazgeçin artık. Yapmıyorsanız yapmaya çalışın, yapmayacaksanızda konuşmayın artık

Google'dan güncel ve doğru bilgi mi var ? 2000li yılların teknoloji dergileriyle mi yetinelim teknoloji hakkında bilgi vermek için?

Şahsi olarak algılama ama işte bu zihniyet yüzünden kaybediyoruz.

Googlede aratıp başkasının bulduğu şeyi okuyarak öğrenmek yerine biz yaparak biz bularak bunu googleye yazsak ve dünyaya biz öğretsek işte o zaman ilerleme kayıt edebiliriz.

Mesele googleden bulmamız değil mesele bunu ben googleye yazıp dağıtırım zihniyetinde olmayışımız.

Üniversitede bilgisayar Programcılığı yazılım vs. okuyanların öğretmenlerine derste ben yaptım dediği şeyler hesap makinasından tetris oyunundan ibaret. Halbuki bu bölümü okuyan bir ünversitelinin bu hesap makinasını tetrisi ilk okul zamanında orta okul zamanında yapması gerekli ki üniversitede birbirinden güzel programlar yapsın.

Son düzenleme:
Dünya 7 milyar Türkiye 80 Milyon 7 milyardan 80 milyonu çıkart gerisi yabancı :) heralde yabancıalrda daha çok özgüne rastlayacaksın :)

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri