Türk Youtuberlar

Sahte telif olayını bu işe yeni girmiş, işi bilmeyen arkadaşlar yapıyor sanırım.

Bana da öyle geliyorda işi iyi bilenlerde yapıyor bence geçen misal bana disneyin bir ürüne sahte telif attılar.Adam türk birde ismini gönderiyor açık açık utanmadan.

Bana da öyle geliyorda işi iyi bilenlerde yapıyor bence geçen misal bana disneyin bir ürüne sahte telif attılar.Adam türk birde ismini gönderiyor açık açık utanmadan.

Sahte telif yollayanlar insanlıktan nasibini almamış kişiler hocam.

Arkadaşlar 1 yıldır bu işteyim kimseye telif atmadım spam çalışıyom nerem eksildi hiç bir yerim benim spam kanalımı kopyalayıp bana telif atanlar oldu. Geri bildirim bile yapmadım gittim başka kanal açtım yoluma devam ettim. Ne oldu peki diger kapanan kanalım ayda 1,000 tl veriyosa yeni açtıgım 2 ay sonra 3 bin verdi. Kimse kimsenin rızkına mani olamaz şu hayatta isteyen istediğini yapsın. Umramasayacan yoluna devam edecen. Saygılar k.gelsin herkeze.

Arkadaşlar 1 yıldır bu işteyim kimseye telif atmadım spam çalışıyom nerem eksildi hiç bir yerim benim spam kanalımı kopyalayıp bana telif atanlar oldu. Geri bildirim bile yapmadım gittim başka kanal açtım yoluma devam ettim. Ne oldu peki diger kapanan kanalım ayda 1,000 tl veriyosa yeni açtıgım 2 ay sonra 3 bin verdi. Kimse kimsenin rızkına mani olamaz şu hayatta isteyen istediğini yapsın. Umramasayacan yoluna devam edecen. Saygılar k.gelsin herkeze.

Doğru diyorsun da hocam emeğe yazık oluyor. Geri bildirim kesinlikle şart hocam. Bakın bakalım bir daha sahte telif gönderiyor mu?
Ben diyorumki sahte telifler için bir tim oluşturalım. Şöyle 10 kişilik. Sahte telif gelince bilgiler paylaşılır skype üzerinden ya da forumdan. Böyle bir konu vardı sanki forumda ama pek etkin görmedim o konuyu. Sahte telfiçiler için varım diyen olursa pm leşelim.10 kişi olsak yeterli sanırım.

karşı bildirim yapmadığınız için bukadar rahat telif atabiliyorlar.herkez karşı bildirim atsa bu kadar rahat olamazlar.

karşı bildirim yapmadığınız için bukadar rahat telif atabiliyorlar.herkez karşı bildirim atsa bu kadar rahat olamazlar.

Hem karşıbildirim hem de 5 10 kişi yüklenip kanalını kapattıracaksın bak bakalım bi daha cesaret edebiliyor mu?

youtube un bize öğrettiği kısa ve net Türksen yardım etme sürekli beleşe kon yardım edersen ipini çekerler

youtube un bize öğrettiği kısa ve net Türksen yardım etme sürekli beleşe kon yardım edersen ipini çekerler

Biz ettik ettik ne oldu. Güzel arkadaşlar kazandık ona lafım yok ama çoğu yardım ettiğim kişinin son söyledikleri kanalını kopyalıyorum sağ ol oldu. Her sahte telif yiyen haklı gibi gözüküyor öyle bir şey yok. Biz emek verelim aylarca biri gelsin 2 günde tüm kanalı çeksin.

ben acmıyorum öylelerine. kökten kapatıyorum kanallarını, hele amblem felan varsa denk geldimi bir not kağıdım var , üşenmedne yazıyorum... sırf kanallarını kapatmak için ( burda soylemediğim yontem var çok etkili..) direket saldırıyorum.. kapattrıyorum.. ;)

hatta yakında xxx para ya kanalar itina ile 12 saatte %100 kapattırılır diye hat açıcam ;)

Arkadaşlar yanlış anlamayında kanal kopyalam işinini bırakalı 2 ay oldu daha 1 tane bile telif almadım demekki kopyalamamak gerekiyor işin özü bu siz nasıl anlamak istiyorsanız oyle anlayın kanal kopyalayıpta telif aldıktan sonra burda aglanmalar benim sinirimi bozuyor kopyalıyorsun hak ediyorsun bu kadar basit

Arkadaşlar yanlış anlamayında kanal kopyalam işinini bırakalı 2 ay oldu daha 1 tane bile telif almadım demekki kopyalamamak gerekiyor işin özü bu siz nasıl anlamak istiyorsanız oyle anlayın kanal kopyalayıpta telif aldıktan sonra burda aglanmalar benim sinirimi bozuyor kopyalıyorsun hak ediyorsun bu kadar basit

süper nokta ...katılıyorum.. o işlerde ya para kazanma kapanıyor yada başka bir bela gelıyor... en guzeli az olsun öz olsun etmiz olsun.. hiç deılse para kazanırsın..

allah açgözlü insanlardan korusun

Hocam hepiniz youtube modaratörü gibi konusuyorsunuz

Burası youtube para kazanma platformu degilmi sen bu yapılanı emek verip zaman harcamış bir kişin içergini hiç emek harcamadan kopyalamayı ne kadar saglıklı buluyorsun ben burda zaten bana ait diye bir kelime kullandımmı kullanmadım

ben sadece youtubenin size sunmuş oldugu faliyetlerin neler oldugunu soyledim gelirsin telif bölümüne kanalım yazarsın bilgilerini kopyalanan videonun linkini alırsın yuklemiş kişininde linki alırsın kanalımı kopyalıyor diye bildiim yaparsın o videonun işi biter burda bir kontrol mekanızması mevcuttur kafasına gore bildirm yaptın diye telif gondermemektedir videonun yüklenme tarihi zamanı uzunlugu içerik içindeki logo yada sabit görüntüler karsılastırılır senin yuklediginde ve olusturulan xxx ıd sindeki video ile uyuşmavarsa telif kabul edilir ve gonderilir bunu youtube kabul ediyor ama siz kabul edemiyorsunuz pes vallhı başkada bişey dememe gerek yok

Ben kanalımı kopyalayan acımıyorum ve sizinde boyle yapmanızgerektigini dusunuyorum saygılarımla Bol içerik hırsızlıgı sizlere

Dostum sana sonuna kadar katılıyorum. Spam kelimesinin daha anlamını doğru bilmeyen bir ton insan mevcut burada. Yok videoyu kendi mi çekiyorsun da sahte telif atıyorsun diyorlar. E ben o video eşleşen yemesin diye bin bir türlü işlem uyguluyorum. Her videoyu tek tek inceliyorum eşleşen yiyecek mi falan diye. Sonra ona açıklama etiket buluyorum özgün kendim hazırlıyorum. Sonra tek tek videoları bulup indiriyorum. E ben 100lerce 1000lerce video için bunları yapıyorum. Sen ne yapıyorsun ? İndiriyorsun programı çekiyorsun kanalımı bilgisayara sonra yüklüyorsun. Vds bilmem ne ile yapıyorsun bu işi benim 4-5 ayda uğraşıp yaptığım şeyi sen 4-5 gün sürmeden yapıyorsun.

Bizim emek verdiğimiz şey spam değildir. Spam demek özgün olmayan içerik demek değildir. Spam demek aynı şeyin tekrar tekrar yüklenmesidir. Ben torrent'den dizi sitelerinden youtubeye bir şeyler yüklüyorsam. Her yerden başka bir şeyler bulup hepsini kanalımda birleştiriyorsam. Onlara özgün etiket açıklama giriyorsam Eşleşen verince bunu düzeltip tekrar atıyorsam bu spama girmez.
Spam benim kanalımı kopyalayıp açıklama-etiketi bile çalıp. Hatta kanal logo ve ismini bile aynı yapıp video yüklemeye denir. Ve böyle yapan arkadaşlara da eğer en küçük emeğim varsa bu yaptığım işte hepsi haram zıkkım olsun. Hepsi sonuna kadar hak ediyor sahte telifi. Sonra da bir tim kuralım şu sahte telifcilere cart curt. Sen önce bir kendini düzelt. Kendi yaptıklarını görmez böyleleri. Hep başkaları suçlu zaten.
Çalma demiyorum ama bari tüm kanalı çalma be arkadaşım. Onu geçtim açıklama-etiketlerimi bile çalıyor.

Ben bu konudan dert yanınca bazı kendini bilmezler, konuya gelip senin videolarını kopyalıcam çatır çatır parasını yiyecem. İster hakkını helal et ister etme dediler. Üstüne birde yetmezmiş gibi o zaman ki bazı forum yetkilisi arkadaşlarda, bana hak vermek yerine o arkadaşlara hak vermişti.

Afedersiniz eşşek gibi çalışıp video yapıyorum adamlar gelip kopyalıyor. Üstüne birde adam gibi uyarıyorum ama nafile. Bu tip adamlar zaten adam değil ki uyarıyı dikkate alsın. Hiç acımıyorum basıyorum artık telifi. Hemde 3 tane ard arda kapattıyorum kanallarını. Özgün çalışana emek verene acımayana ben hiç acımıyorum bundan sonra.

Birde adamların taktiği belli. Abi telifi çek işte öğrenciyim, babam hasta anne hasta para lazım. Hastaysa gidip yardım al akrabalarından ondan bundan youtube'a mı kaldın dimi.

Daha öncede dedim bari bu işi yapanlar, emek verenden kopyalamasın. Kimsenin ekmeğinde değiliz, kimsede bizim ekmeğimizde olmasın.

Aylar önce forumda yardımsever ve aktif olan ben artık bilgi paylaşımı yapmıyorum, artık yapmayacağım, bu benim tercihim. Yabancı kategorilerde telif gönderen kişiler bile Türk çıkıyor artık. Yazık ya yemin ediyorum yazıklar olsun bu bedenen insan görünümlü fakat akıl olarak benzeri olamayan yaratıklara...

Dostum sana sonuna kadar katılıyorum. Spam kelimesinin daha anlamını doğru bilmeyen bir ton insan mevcut burada. Yok videoyu kendi mi çekiyorsun da sahte telif atıyorsun diyorlar. E ben o video eşleşen yemesin diye bin bir türlü işlem uyguluyorum. Her videoyu tek tek inceliyorum eşleşen yiyecek mi falan diye. Sonra ona açıklama etiket buluyorum özgün kendim hazırlıyorum. Sonra tek tek videoları bulup indiriyorum. E ben 100lerce 1000lerce video için bunları yapıyorum. Sen ne yapıyorsun ? İndiriyorsun programı çekiyorsun kanalımı bilgisayara sonra yüklüyorsun. Vds bilmem ne ile yapıyorsun bu işi benim 4-5 ayda uğraşıp yaptığım şeyi sen 4-5 gün sürmeden yapıyorsun.

Bizim emek verdiğimiz şey spam değildir. Spam demek özgün olmayan içerik demek değildir. Spam demek aynı şeyin tekrar tekrar yüklenmesidir. Ben torrent'den dizi sitelerinden youtubeye bir şeyler yüklüyorsam. Her yerden başka bir şeyler bulup hepsini kanalımda birleştiriyorsam. Onlara özgün etiket açıklama giriyorsam Eşleşen verince bunu düzeltip tekrar atıyorsam bu spama girmez.
Spam benim kanalımı kopyalayıp açıklama-etiketi bile çalıp. Hatta kanal logo ve ismini bile aynı yapıp video yüklemeye denir. Ve böyle yapan arkadaşlara da eğer en küçük emeğim varsa bu yaptığım işte hepsi haram zıkkım olsun. Hepsi sonuna kadar hak ediyor sahte telifi. Sonra da bir tim kuralım şu sahte telifcilere cart curt. Sen önce bir kendini düzelt. Kendi yaptıklarını görmez böyleleri. Hep başkaları suçlu zaten.
Çalma demiyorum ama bari tüm kanalı çalma be arkadaşım. Onu geçtim açıklama-etiketlerimi bile çalıyor. Beyin yok ki onları kendi ekleyecek kadar gerçi o da var.

Konuşmalarına dikkat et. Yaşına veriyorum. Öyle beyin meyin yakışmıyor. Sen kendin demişsin hepsi sonuna kadar hak ediyor sahte telifi. Sahtecisiniz işte. Video senin değilse telif hakkın yok diyor youtube. Bu bu kadar basit dostum. Yok 5 ay uğraştım 10 ay uğraştım demekle özgün kanalın olmuyor. Youtube 5 ay kanalındaki videoları editlersen o video senin oluyor gibi bir ibare mi kullanıyor ki konuşuyorsunuz boşuboşuna.

Ben bu konudan dert yanınca bazı kendini bilmezler, konuya gelip senin videolarını kopyalıcam çatır çatır parasını yiyecem. İster hakkını helal et ister etme dediler. Üstüne birde yetmezmiş gibi o zaman ki bazı forum yetkilisi arkadaşlarda, bana hak vermek yerine o arkadaşlara hak vermişti.

Afedersiniz eşşek gibi çalışıp video yapıyorum adamlar gelip kopyalıyor. Üstüne birde adam gibi uyarıyorum ama nafile. Bu tip adamlar zaten adam değil ki uyarıyı dikkate alsın. Hiç acımıyorum basıyorum artık telifi. Hemde 3 tane ard arda kapattıyorum kanallarını. Özgün çalışana emek verene acımayana ben hiç acımıyorum bundan sonra.

Birde adamların taktiği belli. Abi telifi çek işte öğrenciyim, babam hasta anne hasta para lazım. Hastaysa gidip yardım al akrabalarından ondan bundan youtube'a mı kaldın dimi.

Daha öncede dedim bari bu işi yapanlar, emek verenden kopyalamasın. Kimsenin ekmeğinde değiliz, kimsede bizim ekmeğimizde olmasın.

Hayır merak ediyorum bizim gibi emek verenler bu işi bırakıp kopyalam işine geçse hangi içerigi kopyalıcaklar

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri