Türkçe Çalışan Ve Hiti Yüksek Olan Arkadaşlar

ahmetgider

Kayıtlı Üye
Arkadaşlar hepinize iyi akşamlar
İiçimizde türkçe çalışan özellikle dizi gibi yüksek hit getiren kategorilerde çalışanlara sesleniyorum.Hem youtube reklamlarından kazanın hemde benim reklamlarını yayınlayın benden kazanın.Ben de yüksek hit sağlayan arkadaşların videolarına reklam vermek istiyorum.Fiyat konusunda hiçbir fikrim yok . Aslında kendim yapacam ama hiç zamanım olmadığı gibi şimdiye kadar hiç türkçe de çalışmadım.Eğer çalışma arkadaşı bulamazsam mecbur bu işe bir el atacam
Aklına yatanlar özelden veya burdan yazabilir
Kolay Gelsin
DIŞ TİCARET EĞİTİMİ| İHRACAT EĞİTİMİ | İTHALAT EĞİTİMİ| E-BROKER EĞİTİMİ |

Afillate programlarına vermeni tavsiye ederim öylelikle daha çok müşteriye hitap edebilirsin, sen şimdi dizi film diyorsun oralarda dolaşanlar ya işini gücünü bir düzene koymuş adam yada rahatı yerinde dinlenip vakit geçirmek isteyen adam, Afillate programlarında direk bu gibi girişimcilik konularını araştıran ve satın almak isteyen insanlar olucaktır yani doğru pazarda pazarlama stratejisi, bu şekilde reklam linklerini youtube da yayınlayıp verim alıcağını zannetmiyorum çünkü doğru kişilere hitap etmiyecektir.

Benim ürünüm için en güzel pazarlama yöntemi facebookta özel hedef kitleye reklam vermektir.Bahsettiğiniz affilite marketing işlerini gayet iyi biliyorum denenmiştir . Hiç kimseye tavsiye etmem )))
Youtube videoları meselesine gelince izlenimler çok güzel fakat ne kadar hedef kitleye hitap eder bilinmez. Amacım reklamı artırmak

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri