Türkçe Çalışanlar için ÖNLEM!

• Kullanıcı Kaanbulut
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - YouTube Sorunları & Çözümleri
YT Türkiye yasağının farkında olacağı için herhangi bir riske girmemiz mantıken olmaması gerekir. reklam verenler hep aynı dns lerden çıkış yapılarak reklamlarımıza tıklanmış diye cazgırlık edince YT müşterilerine nasıl bir açıklamada bulunabilecek acaba:)

Tedbir tedbirdir..Herkesin adsense hesabında belirli bir mebla vardır , düşünerek hareket etmek lazım.Açılma kararı yarın dahi alınsa , bunun süreci çok uzun olduğu için en az 2 ay unutun arkadaşlar.2 Dakikada kapanır , 2 ay da belki açılır.

Hocam valla benim kendi tecrübem şöyle.

Bir videonun para kazanmasını yakmış'sam. Kapatıp - ileride tekrar açtığımda hemen yanıyordu. Ama siz yinede tedbir amaçlı denemeler yapın. Ne olur ne olmaz yani. Şu sıralar son durum ne pek bilgim yok.

şuanda da öyle hocam. bugün denedim ben tekrardan yeşil oluyor hemen ;)

Aynı Proxyler 1000 lerce sitede paylaşılıyor. Normaldede proxy kullananlar çok fazla. Ben bundan dolayı adsensenin zarar göreceğini hiç sanmam. Aynı aboneler kanalınızdaki videolara günde kimbilir kaç kere tıklıyor. Olsa zaten sorun olurdu. Yinede tedbir almak isteyen alsın tabi.

arkadaşlar yetkili birilerinden bilgi almak en sağlıklısı olur.

adsense ve youtubeye mail atalım, sonucu hep birlikte tartışalım. En sağlıklısı bu olur heralde.

Ben birkaç google çalışanı ile iletişime geçecem cevap gelirse burdan haber ederim.

Adam 50 tane ortaya free bir İP vermiş. İsteyen kullansın demiş hocam. Bu durumda 50 İP 'yi 5 k adam kullanırsa ne olur. :)
dediğin gibi IP'ler o şekilde görünüyorsa haklısın hocam.

IP'nin yanında mac adreslerinin kontrol edilip, edilmediği de önemli.

Tedbir tedbirdir..Herkesin adsense hesabında belirli bir mebla vardır , düşünerek hareket etmek lazım.Açılma kararı yarın dahi alınsa , bunun süreci çok uzun olduğu için en az 2 ay unutun arkadaşlar.2 Dakikada kapanır , 2 ay da belki açılır.

süresi hakkında bişe diyemem ama katılıyorum sana. zaten 1 video değilmidir bütün hesaparı kapatan.

Para kazanmayi kapatip actigimda unlem veriyor bu nasil olacak. Bu konuda brsy cikcagini sanmiyorum. Girdgin pcden tiklama yapmadign surece brsy olmaz ki. Dns kullanan cok kisi var bu saate kadar sknti cikmadi cikacaginida sanmiyorum. Googlenin sadece ipe baktigini da sanmiyorum. Pc min id mac lerine de bakiyor diye dusunuyorum.

türkiyede vpn kullanımı an itibarıyle 5,6milyon olmuş :D bi sorun teşkil etmez bence neticede türkiyedeki tüm adsense yayıncılarını banlayacaklar değil ya.

O videolar kaldırılmış 1 tane falan kalmış. :)

Sen gidip Suriye operasyonunu yayınlanmasına müsade edersen böyle kapatırlar ... Bu zamana kadar ki tapelere sözüm yok ama bu suriye devlet sırrıdır.... AYIPTIR AYIP ..!

Türkçe çalışanlara gelince dün 100 TL kazanıyorken bugün 10 TL kazanıyorsanız bence gizleyin değmez..

O halde herkesi ilgilendirecek sorular sorayım ben :) Bazı ehil arkadaşlarımızdan yardım almak kaydı ile.
@Incubus, @cburak, @jakabvo, @EmekThoR, arkadaşlarım, sizler vps, proxy veya dns gibi ekstra unsurlar aktif durumda iken youtube kanallarınıza ve adsense hesaplarınıza giriş yapıyor musunuz?

Sizler türkiyeye tükçe yayın yapan kanallarınızın para kazanmalarını açık tutuyor musunuz?

O halde herkesi ilgilendirecek sorular sorayım ben :) Bazı ehil arkadaşlarımızdan yardım almak kaydı ile.
@Incubus, @cburak, @jakabvo, @EmekThoR, arkadaşlarım, sizler vps, proxy veya dns gibi ekstra unsurlar aktif durumda iken youtube kanallarınıza ve adsense hesaplarınıza giriş yapıyor musunuz?

Sizler türkiyeye tükçe yayın yapan kanallarınızın para kazanmalarını açık tutuyor musunuz?

öncelikle türkçe içerik çalışmıyorum..şu anda yandex dns ile yt ve adsenselere giriyorum,dns- ip adresinizi değiştirmediği için korkmanıza gerek yok!
Ama Proxy vb. uygulamarla girmek sakıncalı bence.

Çok güzel bir cevaptı. Diğer arkadaşların ve [MENTION=4347]daralll[/MENTION] 'ın da yorumunu merak ediyorum.

SWsUB1J.png

kaldırmışlar zaten

hiç bir sakıncasının olacagını düşünmüyorum açıkcası
hatta bu durumun faydası bile olur türkçe içeriklere hitler artar eminim yasak gördükmü dayanamayıp yasagı aşmaya çalısan bir toplum oldugumuz için :)
Youtubeye "youtubeye nasıl girilir"diye video atan insanlar var aramızda:)

tr kanallarımız yok yok proxy den giriş yapmıyoruz vds ve dns den yapıyoruz

şöyle de düşünülebilir youtube denen firmada spam yapıyor türkiye kanalı şimdilik kapandı g+ yöntemi uygulaması gerek yakında açılır..

Bir kaç arkadaşta sormuş kimse cevap vermemiş acaba partnerde sıkıntı olur mu ?

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri