türkçe çalışanlara ne olacak ?

• Kullanıcı hemato
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - YouTube Hakkında Genel Sorular
ilk twitter kapatmaları iyi oldu herkes twitter için dnsleri girmişti zaten :)

Kanalın bugün kü abone sayısındaki artışları görünce, pekde bir şey farketmediğini gördüm. Millet artık çözdü bu dns mns işlerini.

Arkadaşlar hepinizden özür diliyorum dün gece itibari ile youtube işine girmeye karar verdim,videoyap'a üye oldum.Bugün öğlen saatlerindede 1 aylık süre almıstım.Hemen arkasından youtube kapandı haberini okudum. Benim yüzümden sizlerde mağdur oldunuz.Elimi attıgım şey kuruyor :(

Arkadaşlar hepinizden özür diliyorum dün gece itibari ile youtube işine girmeye karar verdim,videoyap'a üye oldum.Bugün öğlen saatlerindede 1 aylık süre almıstım.Hemen arkasından youtube kapandı haberini okudum. Benim yüzümden sizlerde mağdur oldunuz.Elimi attıgım şey kuruyor :(

desene yaktın o kadar milleti !!

Burada Türkçe çalışanları, paraları, dolarları düşüneceğinize TÜRKİYE CUMHURİYETİ'NE ne olacak diye düşünseniz eminim ülkeme daha çok fayda sağlamış olursunuz. Yahu şahsım adına şuan diyorum ki kanallarında paralarında canı taaaaa cehenneme, Ülkemin istihbarat örgütlerini, Milli savunmalarını, genel kurmaylarını dinlemişler, dış güçlere, dış düşmanlara servis etmişler, çalan çırpan bakanlar zerre kadar umurumda değil canları cehenneme şuana kadar hiç bir yerde hiç bir yorum yazmamıştım ama şahsen bugün yayınlanan toplantı kayıtlarını dinledikten sonra diyorum ki ülkemin insanı ülkemi çok kolay satabiliyorsa , CIA, MOSSAD, FBI gibi örgütlerin çok afedersiniz yaptığımız tuvaletten dahi haberleri var. Arkadaşlar önce ülkemizin güvenliği, geleceği diyorum. Sakın yanlış anlamayın devletten ciddi miktarda alacağım var tam 29 aydır hakkım olan maddi manevi bedeli ödemiyor. Kim mi kustum aslaaaa, nefret mi ettim aslaaa ben kendi çıkarlarıma değil, ülkemin geleceğine, çoluk çocuğumuzun geleceğine bakarım. Yorumum kiminin zoruna kiminin hoşuna gidebilir tekrardan kusura bakmayın umurumda değil. Ama gerçekler bunlar.

Türkçe çalışmıyordum pek ama her türlü etkiliyor.Bizim videoları Endonezyalılar çok izliyor nedense. :D

Bu konunun siyasetle hiçbir ilgisi yok.Burda kazançlardan bahsediyoruz arkadaşlar.

Siyasete hiç girmeyin,çünkü girersek verilecek çok cevap söylenecek çok şey var.Bu yüzden siyasi olarak yorum yapılmamasından yanayım.

:D:D:D
İnsanın fikri neyse zikri de odur..
Ama bence,önce sen bu düşüncelerinden vazgeç,sen ne kadar olumlu düşünürsen,başına gelecek işlerde o kadar olumlu ve hayırlı olacaktır ;)

Bu dediklerini denedim kardesim ama bir daha deneyecem :D

mgk kurulu ile ilgili oldugu söyleniyor. yani mahkeme kararı beklenmeden kapatılmış. diğer konularda arkadaşların çok güzel açıklamaları var onları incelemeni tavsiye ederim.

Tam olarak kapatılma sebebi nedir bi haber linki flaan varmı?

Suriye ile savaş planları yaparken (devlet yetkilileri) dinlenmişler, onları da youtube'a yüklemişler. Bundan mütevellit ulusal güvenliği tehtid ettiği içündür ki hemen kapattılar. Yeni yasayla mahkeme kararı da beklemediler. TİB 2 saat içinde kapattı.

Google, Türkiyedeki Yerel mahkemelerle bilgi alışverişini onayladığı taktirde son tarih olarak 01.04.2014 tarihinde resmi olarak açılacak. Fakat Google bilgi paylaşımına yanaşmaz ise iş büyüyecek....Bilgi sağlam kaynaktandır....

Burda DNS geyiği yapanlar TWİTTER DNS BAZLI KAPALI.
Gazetede okudum yasak ilk uygulandığı gün Atılan Twit sayısı 10m fazlaymış hergün atılandan.

Yasak katılaştıkça NORMAL GÜNDE ATILAN TWİT Sayısından %40 daha az Twit atılmaya başlanmış.
Yani Twit mağdurları sandığınızdan çokta az değil.

Daha durun burda DNS diye bağırmanıza gerek yok.
Şöyle 2-3 güne DNS'leri kapatınca bakın görün YT'ye girenler ne kadar azalacak o tıklarınız ne kadar azalacak.
Bunlar iyi günler.
1-2 gün geçsin başkada birşey demiyorum.

Yahu akıl var mantık var,

Ülkenin en gizli olması gereken kurumları "birileri tarafından" dinlenmiş ve uluslararası alanda (youtube'da) sızdırılmış. Konunun bu boyutuyla ilgili yorum yaparsam en az 20-30 gün ban yerim siyasetten, es geçiyorum o yüzden :D
(Not: bu dinleme/sızdırma işini yapanlara çok ağır küfürler varmış gibi davranın ban yemiyelim :D )

Neyse, sen bir devletsin, Google adlı firmanın ülkende ofisi var! Adamları ayağına çağırırsın, paşa paşa gelirler, dersin ki: "şu şu şu linklerdeki videolar tamamen silinecek!"
Silmediler mi? İlk olarak TR ofisinden başlarsın yaptırım uygulamaya.
Google'ın Türkiye'den en büyük gelir kaynağı olan "Adwords" adlı firmaya vurursun darbeyi! Google adına yapılan bütün ödemelere 1 hafta engel koy bakalım ülke çapında, google sözünü dinliyor mu dinlemiyor mu?

İnternet sitesinin engellenmesine gelelim:
Youtube'a çok önemli bir kayıt sızdırıldı değil mi? Senin devlet olarak Youtube'u engellemen demek: "Ben çok büyük bir hata yaptım, bunu benim vatandaşlarım görmesin, üstünü kapatayım" anlamı çıkar bu durumdan! Neden dersen, söz konusu bu kaydın sadece Türkiye'den erişime kapatılması gibi birşey saçmalıktır. Devlet olarak sen açıklama yapıyorsun: "dış güçler, düşmanlar vs vs". Senin bu kaydı youtube'dan komple kaldırtman lazım! sadece kendi vatandaşlarından saklamak ne demek?

Youtube'un yasaklanması tamamen saçmalıktır, eğer bu tarz siteler üzerinde otorite kurmak istiyorsan para kaynağını keseceksin, insanların erişimini değil!

Aksi halde ne olur biliyor musun?

Senin o vatandaşlardan gizlediğin bilgi/belge vb her türlü doküman daha fazla merak edilir, daha fazla izlenir/dinlenir, daha fazla bilgisayarlara indirilip kaydedilir ve hatta sadece youtube'da değil, diğer tüm video platformlarında da yayınlanır! Hangi birini kapatmaya gücün yetecek?

İsterseniz Türk Telekomun yurtdışı çıkışlarını sağlayan internet omurgasının fişini çekin, rahat edersiniz...

Türkçe Çalışacak arkadaşlara geçmiş olsun demekten başka çare yok.
Türkiyeden youtuba giremezsek ne olur, nasıl yaparız diyecekseniz eğer orada vpn almanız gerekir. kanalları kapatmada etkisi olur mu? olabilir tabi neden olmasın.
işler biraz karışık. çözmek bizim işimiz.

türkiyenin hali ne olur? konu o değil.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri