Türkçe Canlı iphone 7 tanıtım yayını

bizim millet de giymeye don alamaz asgari ücretle geçinir hele bilmem kaç ay taksitle iphone alınca ortamlarda ağa gibi gezinir, apple da akıllı tabi biliyo türkleri.

bizim millet de giymeye don alamaz asgari ücretle geçinir hele bilmem kaç ay taksitle iphone alınca ortamlarda ağa gibi gezinir, apple da akıllı tabi biliyo türkleri.

Bilmiyor hocam ilk 1 haftalık ve 2 haftalık satış planın da liste de Türkiye bile yoktu :)
o askeri ücretle sıraya girenler yanlış anlamayın kendi gösteriş budalılığı yoksa adamlar satış piyasasında biz daha yer alamıyoruz.

2-3 hafta içinde Türkiye de olacaktır genede.

650 dolar demiş sanırım iphone 7 için, plus için fiyat nedir biliyor musunuz? türkiyeye +100 dolar daha ekleniyor sanırım ona göre fiyat biçiliyor diye biliyorum

650 dolar demiş sanırım iphone 7 için, plus için fiyat nedir biliyor musunuz? türkiyeye +100 dolar daha ekleniyor sanırım ona göre fiyat biçiliyor diye biliyorum

7 plus 769 dolar Amerika satış fiyatı yani orada standart bi çalışanın 69 saatlik çalışma saatine denk geliyor.
en fazla 1.5 hafta asgari ücretle çalışan birisi alabiliyor.

7 plus 769 dolar Amerika satış fiyatı yani orada standart bi çalışanın 69 saatlik çalışma saatine denk geliyor.
en fazla 1.5 hafta asgari ücretle çalışan birisi alabiliyor.

evet şimdi gördüm
iPhone 7, 649 dolar ve iPhone 7 Plus 769 dolar fiyata sahip. 32 GB, 128 GB ve 256 GB modelleri olacak.

muhtemelen türkiyede 850 900 dolar civarı olsa kdvsi şusu busu max 3000 TL yapar bu da gayet iyi bir fiyat..

benim anlamadığım tek şu nokta var , hemen çıktığı gibi onu alma derdine niye giriyorlar geceden sıraya falan girmeler.

benim anlamadığım tek şu nokta var , hemen çıktığı gibi onu alma derdine niye giriyorlar geceden sıraya falan girmeler.

çünkü yurtdışındaki kişilerin gelirleri bizden 2-3 kat fazla ve ona rağmen telefon fiyatları uygun.. ha türkiyeyi diyorsan türkiyede zengin çok hocam bakmayın milletin ağlayıp sızladığına :) 80 miilyonluk ülkeyiz yarısı aç yarısı zengin ve heveslerimiz için canımızı verecek bir milletiz

türkiyeye gelsin şu cihaz alacam kesin

evet şimdi gördüm
iPhone 7, 649 dolar ve iPhone 7 Plus 769 dolar fiyata sahip. 32 GB, 128 GB ve 256 GB modelleri olacak.

muhtemelen türkiyede 850 900 dolar civarı olsa kdvsi şusu busu max 3000 TL yapar bu da gayet iyi bir fiyat..

Fiyat 3700 olacak en az şahsi fikrim, 6s 3499'dan girmişti türkiyeye düşmesini beklemek saçma olur.

Başlığı "Türkçe Canlı iphone 7 tanıtım yayını" diye yanlışlıkla "Tuğçe Canlı iphone 7 tanıtım yayını" diye okudum. Bu kim diye gelmiştim sanırım yanlış gelmişim herkese hayırlı işler gençlik.

iphone 6dan fazla bi farkı yok alıp zaten gösterişte yapamayacaz iphone 8i beklemeye devam :D

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri