Türkçe içerik de tercihiniz Partner mi ?

• Kullanıcı Cagdaser
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - 🧩 MCN Başvuru, Deneyim ve Ağ İncelemeleri

Cagdaser

Kayıtlı Üye
Arkadaşlar Türkçe içerikte tercihiniz partner mi normalde işim olmaz ama havadan 2 kanal yapmıştım ikisi de sunucu paralarını çıkarsın diyeydi ama o kadar az kazandırıyor ki :D

92 bin izlenimde 1,210,819 da 2 hane bırakmış normalde abd, kanada vs. de
4 haneli dolardan aşa bırakmaz o tahmini kalınan süreye göre

Uzun videolarda tercihiniz ne tbm ve tık oranı olmadığından partner e takıyım kanalı diyorum 1k ya 0.50 bgbg den fazla verir herhalde ? siz ne yapıyorsunuz

Sadece 1 saat üzeri partner olan arkadaşlar yazarsa sevirinim video ortası çok oldu için tr de partner avantajlıdır diye düşünüyorum

iyi ki bu işe girdikten sonra Türkçe içerik in bir daha yüzüne bakmamışım girdim sinirimi bozdu kanal

Son düzenleme:
Turkçe içerikde en azından telif hakkı yapımcılar tarafından gelme ihtimali düşük, birde o yönden bak.. :)

hocam ben acıkcası tek facebook sayfaları ve twitter üzerinden yaparken bu işi TR içerik çalıştım başka harici bi bilgim yok tr üzerine tabi 2012 de işe ilk girdim zamanlar hariç

Burda zaten partner mi kazandırır adsensemi daha çok demiyorum sadece avrupada zaten adam reklama tıklıyor to yüksek TRde bu oran düşük oldundan etkisi bariz olur illaki diyerek soruyorum uygulayan ne yönde tercih yapıyor. kanal 2-3 ay daha ayakta gider. 1 milyonda 10 milyon tahmini süre demek abd de kanadada 10 bin dolar demek en az TR de ise bu adsense oranlarıyla 500 dolar..

yani o yüzden geç gelmesindense 2-3 ay duracağına 2 hafta diğer ülkede çalıştıkların dursun mentalitesi daha iyi olacaktır ama tabi kişisel bu bende sevdiğim bi yapımdı baktım yok bari ben atıyım demiştim :)

Türkçe içerik bana vakit kaybı gibi geliyor.Şuan forumda çalışan arkadaşlar vardır illaki

tr icrikli film cizgi kanallarımı rec mn cn gibi partnerlere baplıyorum
4 haneyi gecmediği için ve telif az geldiği için şu ana kadar hiç bloke yemedim :)

kanallarından uzun dönem para kazanmak isteyenler tr çalışabilir.
1 yıldır açık olan türkçe film kanallarım var :)

Türkçede diziden başka bir şey yapılmaz. Oda zaten bütün yapımcılar tek tek gelmeye başladı youtube a orasıda zorlaştı zamanında fragman falan atıyordum ordan iyi para geliyordu ama en iyisi Rusça ve İngilizce. Rusyada dandik bir video bile ana sayfaya düştüğü zaman 1 2 milyon rahat oluyor.

Mesela Türkiyede ana sayfaya düşen video 500k olur en fazla.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri