arkadaşalr türkçe 3 4 dakika arası video 20k izlenime 2,43 dolar almışım normal mi bu???
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
çok çok az gibi gebi bu nedir ya spamın gözünü sevemDeğişken çok değişken 1kya en fazla 1kya 3 tl gördüm 2 dakikalık videolarda genelde 1kya 50 kuruş geliyor bana
Değişken çok değişken 1kya en fazla 1kya 3 tl gördüm 2 dakikalık videolarda genelde 1kya 50 kuruş geliyor bana
çok çok az gibi gebi bu nedir ya spamın gözünü sevem
---------- Spam Engelliyici 03:18 ---------- Önceki Mesaj 03:15 ----------
2015-12-24 Thu +17 494+ 20,848 314,827 $5 - $83
bo socail blade yanlış o zaman![]()
Amerika,Avustralya,İngiltere,Kanada para bunlarda çince videolarda 1000 amerikalı 50 000 çinli izlese Amerikalılar 2 kat para bırakıyor![]()
arkadaşalr türkçe 3 4 dakika arası video 20k izlenime 2,43 dolar almışım normal mi bu???
fazla bile diyo bidefazla bile almışsıntürkçe içerik özellikle de kısa videolar oldu mu tadından yenmiyor
o videolar ingilizce,almanca veya japonca olsaydı en kötü 20 dolar alırdın.
Benimde özgün türkçe vardı.Baktım kazançlar iç açıcı değil hemen bıraktım.
Bunu bilen birisi cevaplarsa sevinirim bende cok merak ediyorum.15k oynatma sayisina 13$ tahmini kazanc da benim arkadasinkine fazla bile demissiniz.. benimki ucuyo ona bakarsak ama tabi ucmadigida ortada haha .. video suresi kazanci ne kadar etkilioki ? 10 dk dan kisa olunca 1 tane reklam gozukuyor neticede... uzun olunca video dahami degerli reklamlar gozukuyo?
Bunu bilen birisi cevaplarsa sevinirim bende cok merak ediyorum.
Örnegin biri 8 dakikalik biri 8 saatlik iki video var desek ve bu iki videodada ayni reklam sadece 1 kez tiklansa desek 8 saatlik videodan gelen TBM 8 dakikaliga gore daha mi yuksek olur ?
LG-H815 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
TBM'yi video süresi değil çıkan reklam etkiler diyebilirim. Video uzunluğu TO oranını arttırmaktadır. Çıkan reklamlarda sizin içeriğinize ve kullanıcının Google tarafından topladığı çerezlere göre çıkmaktadır. Yani 10 dakikalık bir videoda kişinin görebileceği ilgili reklam sayısı bir reklamken 1 saatlik bir videoda bu ilgili reklam sayısı atıyorum 10 olabiliyor. 10 dakikalık videoda bir ilgili reklam gören kullanıcı belki bu reklama tıklamayabiliyor ancak 10 reklam gören kişi belki tek bir videoda iki ilgili reklama tıklayarak sizin "TO" yani tıklanma oranınızı arttırıyor ve dolayısıyla daha fazla kazanç sağlıyor.
Bana göre 2 dakika ile 9 dakika arasında herhangi bir fark yok. Yanılmıyorsam Google'ın izin verdiği aralık 7 dakikada bir reklam şeklindeydi. İzin verdiği aralıklarda koyabilirsin video arası Google bişey demez ancak takipçilerin bu durumdan rahatsız olabilirler.Ama arkadas otomatik eklenen disinda eklemedigini de soylemeye calisti gibime geldi... yada soyle diyelim 2 dk ile 9bdk arasinda ne fark vardir...
He bide 10 dk ustu videolarda yt nin izin verdigi kadar reklamla doldursaak sonra hayirdir ne ayaksin diye uyari bisiy yaparmi yt ?
evet arkadaşlar sizde nasıl kazançlar ne kadar görüntülemeye ne alıyorsunuz
benimki yine iyiymiş desene170k izlenme türkçe 4 dakika içerik 22 TL![]()
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.