Türkçe içerik öldü

• Kullanıcı Taklakot
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - YouTube Sorunları & Çözümleri

Taklakot

Kayıtlı Üye
Ortalama günlük 15bin izlenen kanalım an itibariyle 280 gün sonu 1000 i geçmesi imkansız .Yabancı içerik önerisi olan arkadaşlarımız varmı ?

O kadar düşmedi bende. Tam yarı yarıya. Sizin ki bence sadece Türkiye engellenmesinden kaynaklanmıyor.

Bende izlenme düşsede kazanç aynı kalıyordu (haftasonları) bakalım bu engelide böyle atlabilirsem iyidir :)

Benim Türkçe içerikten YT erişim engellendikten sonra %95 düştü. Kafayı yememek elde değil.

evet izlenmelerim sabit 15-20k arası gidip geliyordu 10k civarına düştü fakat 28 Mart'ın kazançlarını göremiyorum henüz gecikme oldu. Kazançta artış oldu 27sinde.

Arkadaşlar film, çizgi film falan calısıyorsanız eger coluk cocuk DNS veya baska türlü YouTube girmeyi pek bilmiyor.
Ondan dalayı engelin kalkmasını beklemekten baska care yok.
Daha farklı alanlara yönelin bu arada, hemde kendinizi gelistirmis olursunuz.

Benim tam zirvedeyken indi :)

En Fazla 5K görüntülenme aldım ondan sonra 4,680 sonra 3,982 ve SON 1,228

bu izlenim düşme oranlarını youtubeda görecektir ve masaya oturacaktır.Biraz sabır.

Türkçe işi kötü oldu. İşin aksi kazançlar artmışken bu yasak sayesinde günlük 30k özgün kanal 10 k lara düştü. Kazançta yarı yarıya tabi. Daha da düşmez inşallah.

Evet bu olaydan benim özgün oyun kanalımda müzdarip :))
İzlenmeler yerlerde sürünüyor. İzlenmeler yüksek,Hergün 50-70 arası abone alırken,şimdi 4 5 abone alsam kendimi mutlu sayıyorum :))

özgün kanallarımda % 90 izlenim düşüklüğü var, diğer dillerde sabit, sıkıntı yok.ama türkçe bizi zorlar eğer youtube Türkiye'ye yeniden açılmazsa.
WİNTER İS COMİNG

ben de yabancı içerik çalışmama rağmen bugün hitler ve tıklar bir hayli düşük ortalamama göre, acaba adsense sayımda mı bir gecikme var?

Arkadaşlar Türkçe içerikli özgün kanallarınız kategori olarak müsaitse başlık açıklama ve etiketleri yabancı dile çevirip Türkçe ile harmanlayarak yabancı izlenimlerde alabilirsiniz.
mesela çizgi filmler olsun klipler olsun yada çoğunlukla göze hitap eden videolarınıza altyazı eklemenin yollarını da bularak çalışmalarınıza bir yön verebilirsiniz.

Yani herşey bitmiş değil forumda bu konuda bir beyin fırtınası yapmak lazım

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri