Türkçe içerik öldü

• Kullanıcı Taklakot
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - YouTube Sorunları & Çözümleri
İzleyici potansiyeli ile alakalı bir düşüş oluştu bu engellemeden sonra çünkü vatandaşın %50'si youtube giriş yöntemlerini öğrendiği için bir şekilde erişim sağlıyor. Şu ortamda siyaset videoları üzerine çalışsanız mesela en büyük kazanç o olabilir :)

Allah'tan türkçe içerik kanalım yok sahte telif,topluluk riski yüksek diye çalışmamıştım iyikide çalışmamışım

Allah rahmet eylesin yakınlarına ve sevenlerine Allah sabır versin :)

639 görüntüleme olmuş 1000 i geçmez ama BGBG 4.80 3 lira kazandırmış gözüküyor ))

---------- Mesaj saat 16:26:07 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 16:23:04 civarında gönderildi. ----------

ilk yabacı spam çalışmamı yapıp bu gün 200 videoya lamba yanacak sanırım 500'ü eşleşen ünlem derken mort olacak brde tek tek açıklama etiket giricem -_-

Arkadaslar ben adsensede google.com google.co.uk felan engelledim turkce içerikte var kaldırayım o engellemeyi sayfa to cok dustu bugun

İyiki Yt Kapanmadan Önce MArtın Başlarında Türkçeyi Bi Kenara Bırakıp İngilizce Kaynaklar Aradım :) Şuan Her Gün 1-2 Yeni Kaynak Bulabiliyorum.

İpin Ucunu Tut İple Beraber Git ;)

yasaktan evvel 500Tl yi bulmaya başlamıştım,ilk gün 150,ikinci gün 92,dün 32,bugün de 10 liraya falan düşerim heralde.allahtan bi yandan da partnerle türkçe içerik çalışıyorum.

Şahsen beni neredeyse hiç engellemedi.İzlenimler vs herzamanki gibi tek sorun partnerede ünlemlerin sıklasmıs olması.

Benimde Normalde Kanllarım günlük 4 5 k alırken şu anda gülük 1k görmüyor türkçe içerik olanlar

Türkçe içerik çalışan arkadaşlar, bu ay kesinti fazla olabilir hazırlıklı olun.

Websitelerinin ödemesi kesinleşti. R10 da Bazı arkadaşlar kesintinin fazla olduğunu belirtmiş #750 tl kesinti, #830tl kesinti

neden olarakta şuan Türkiyede vpn,proxy vs.. kullanılmasına bağlıyorlar.
Normal sitelerde bukadar kesinti oluyorsa youtube içler acısı diyebilirim.

Allah sonumuzu hayretsin nediyelim.:(

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri