C
Cemil Canlı
Guest
Türkçe içerikli 400 bin abonelik kanalın ortalama aylık getirisi ne olur
sadece meraktan soruyorum engin bilgilerinizden biraz faydalanalım..
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
aklımda bazı fikirler var ne kadar ön yargılısın. hemen ortaya iktidar katma.zenginin malı züğürdün çenesi olur.
40 bin tl
yaw geçin o hikayeyi şehir efsanesi onlar ....
güncel videolar yüklerse aylık 5 Bin tl felan olur
tamam beyto reyis sağdaki 0 ı sildim sayalım 4 bin tl olsun
Beyto bu işlerden hiç anlamıyorsun.yaw geçin o hikayeyi şehir efsanesi onlar ....
güncel videolar yüklerse aylık 5 Bin tl felan olur
Tr içerikte günde 100 k alır mı bence zor zaten 400 bin abonenin tr de bi kanalda olması çok çok zor ama yabancı olursa 5 bin euro falan kazanır ortalamaGünlük 100k izlenme aldığını varsayalım. TBM 0.05 TO %3 kesintiye ise 30 dersek, en kötü ihtimalle, eline geçen para minimum 3000 tl olur.
Tr içerikte günde 100 k alır mı bence zor zaten 400 bin abonenin tr de bi kanalda olması çok çok zor ama yabancı olursa 5 bin euro falan kazanır ortalama![]()
arkadaşlar ben 200bin izlenmeye 1,200 tl aldım adam günlük 100bin izlense ayda 3milyon izlenme yapar parasını siz düşünün: D
Türkçe içerik mi ? Ortalama video süresi ne kadar acaba ?
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.