Türkçe içerikli 400 bin abonelik kanal

C
  • Kullanıcı Cemil Canlı
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - YouTube Hakkında Genel Sorular
yalnız burak oyunda 36 milyona 420k abone kasmış inanılmaz bir rakam

36 milyon izlenimede Türkçe içerik aldığı para en az 50k $

ama yeni attığı videolarıda 10k kişi izliyor sadece berbat bir istatistlik :) abone hilesi mi yapmış ne yapmış anlamadım.

4500 aboneli kanalın günlük getirisi birkaç gün önce net 177 tl oldu dil karışık
400 bin aboneli kanalın getirisi günlük normalde bu kazancın yüz katı yapması lazım hadi on katı olsun hesabı siz yapın

Beyto bu işlerden hiç anlamıyorsun.
Benim arkadaşımın 600 aboneli çizgi film kanalı var aylık 6 bin getiriyor 400.000 aboneli kanalı sen hesapla artık kategori ne olursa olsun videolar uzun olduktan sonra rahat 20bin-30bin getirir

yaw güzel kardşeim.....senle anlaşma yapalım gardaşım sana 300-400 bin aboneli kanal vereyim senın olsun sen bana 30.BİN tl mi her ay verecen üstü senın olcak ...bunu noterde imzalayalım..şahitler vb herşeyi resmiyete dökelim ,nbana aylık olmak şartıyla 2 yıllık her aya 30.BİN tl lik senet ver her ay paramı verince geri vereyim senedini...tamamsa PM at bana .....

Bikere bu işlerin garantisi yok anında kanalın uçar,abonelerin sayısı değil aktifliği önemldiir,adam belkide abone kasmıştır çoğu abone doluğunu dahi bilmez vbvbvb bir çok istatiski bilgiler var bu işte

dip not : benım 12 K aboneli kanalım var hepsi %100 gerçek abone bana 100-120 tl bırakıyor katewgoriye haliyle TBM yede bağlı bu işler

hayal peşinde koşmayı bırakıp ekmeğimize bakalım arkadaşlar...herkeze Allah güzel rakamlar nasip etsin

Turkce uzun vıdeolar vıdeo ortası acık 1 saat uzerı vıdeolae gunluk 50 60k ızlenım getırısı gunluk 20 25 lıra sayfa to 0.40 0.50 lerde surunuyor. Ne olursa olsun türkçede para yok denecek kadar az

Buzdolabı aracılığıyla gönderildi.

arkadaşlar ben 200bin izlenmeye 1,200 tl aldım adam günlük 100bin izlense ayda 3milyon izlenme yapar parasını siz düşünün: D

Ben aylık 1.7 milyon izlenmeye 1500 lira alabildim. 2.5 dk içerikle nasıl o kadar çok para alıyorsunuz anlayamıyorum.

Daha önce adsensedeydim şimdi life networkteyim.
hocam benimde bir iflm kanalım var fredomda günlük 250 300 dolar arası bırakıyor ama videoları gizlesemmi ne yapsam bilemedim sen daha önce lifeden hiç ödeme aldınmı yüksek meblagda

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri