Türkçe İçerikli Yt Kanalına Yabancı İçerik Yüklemek ?

Volkandogan

Kayıtlı Üye
benim türkçe içerikli bir kanalım var güzel kazanıyordum ama tbm çok düştü 2 gün içinde ben yabancı içerik yüklemek istiyorum aynı kanala yabancı içerik yüklersem sorun olur mu yoksa yeni kanal mı açsam ?

2.sorunum ise yt videolarımdaki reklamlara arkadaşlarımdan tıklamasını rica ediyorum sürekli videolarımı izletip tıklatıyorum ama hepsi gerçek kullanıcı yani bilgisyarlar farklı adresleri farklı vs bütün videolarıma tıklıyorlar her gün bu sizce bir sorun olur mu ?

benim türkçe içerikli bir kanalım var güzel kazanıyordum ama tbm çok düştü 2 gün içinde ben yabancı içerik yüklemek istiyorum aynı kanala yabancı içerik yüklersem sorun olur mu yoksa yeni kanal mı açsam ?

2.sorunum ise yt videolarımdaki reklamlara arkadaşlarımdan tıklamasını rica ediyorum sürekli videolarımı izletip tıklatıyorum ama hepsi gerçek kullanıcı yani bilgisyarlar farklı adresleri farklı vs bütün videolarıma tıklıyorlar her gün bu sizce bir sorun olur mu ?

Türkçe kanalına yabancı içerik yüklemen sıkıntı olmaz ancak izlenim ve abone konusunda sıkıntı olabilir.

İkinci söylediğini ise kesinlikle yapma 3 kuruş alacağım diye 5 kuruştan olma. Doğal akışına bırak reklam olayını, sen müdahele etme..

yeni kanal açmanız daha mantıklı sahte tıka gelicek olursak 1-2 kereden bi şey olmaz ama her gün yaptırırsanız adsense banlanabilir hiç bulaşmayın derim

Sadece 2. soruna cevap verim ; Abartmamak şartıyla tıklayabilirler ama kendileri ile ilgili bir reklam varsa ve mantıklı davranarak. Nerden nasıl yönledirildi, Video ile alakaları, ve ilgi alanı olmayan bir reklama videonun kaçıncı dakikasında neden tıkladığının logu tutuluyor. Yoksa reklam verenler iflas ederdi (reklam bazında). Mantıksız sürekli tıklanmalar riskdir.

Benim arkadaşlarımda diyor link at biz tıklarız diye ama bir videomu bile göndermedim onlara.

Yani diyorsunuz ki hiç tıklatma arkadaşlarına adsense hesabın banlanabilir Eyw arkadşlar tavsiye için sagolun ..
peki yabancı içerik izlenim arttırmak için nasıl bir yöntem kullanmalıyım sizce bilgilerinizi paylasırsanız sevinirim ?

---------- Spam Engelliyici 05:44 ---------- Önceki Mesaj 05:17 ----------

Hocam Yabancı İçerikli Kanal'ı Aynı Adsense Hesabına Baglayayım mı yoksa yeni hesap mı açayım ?

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri