Türkçe kanalı Yurtdısı kanalına çevirme

ozgur_himself

Kayıtlı Üye
Arkadaşlar herkese selamun aleyküm hayırlı günler dilerim

Öncelikle sorum şu; 2018de açtığım ve ara sıra bi kaçtane türkçe video yüklediğim sonra silip konsepti değiştirdiğim bi kanal vardı. Onu yabancı kanala çevirdim ilk başta shorts kanalı yaptım derleme videoları atıyordum (eğlence kategorisi) sonra videoların hepsini silip finans kanalına çevirdim 18 tane video yükledim daha fazla video atmak vakit kaybı gibi geliyor çünkü youtube videolarımı önermiyor sıfırdan kanal açıp devam etmek daha mantıklı gibi geldi çünkü algritmayı iyice çorba gibi yaptım sanırım :rolleyes:

Bu durumu yaşayanlar vardır mutlaka sizin yorumlarınızı merak ediyorum açıkçası mesela bir kanala devam edip etmeyeceğinize neye göre karar veriyorsunuz bazıları diyor 45 video bazıları diyor ilk 10 video herkes bişey söylüyor benim kanaatim 20 video atıp geri feedback'e bakıp ona göre devam edilip edilmeyeceğine karar verilmesi tabiki daha faazla tecrübeli arkadasların yorumlarını merak ediyorum.

Kanalın kitlesi işine yaramıyor ise sadece abone sayısı var diye onu kullanmaya çalışma, aç yeni tertemiz bir kanal ve oradan devam et. Afrika'da Türkçe konuşarak ticaret yapmak gibi bir şey senin yapmaya çalıştığın, adamların anlamadığı dilde içerik atarsan tık olmaz, kategori de farklıysa zaten hiç olmaz.

Kanalın kitlesi işine yaramıyor ise sadece abone sayısı var diye onu kullanmaya çalışma, aç yeni tertemiz bir kanal ve oradan devam et. Afrika'da Türkçe konuşarak ticaret yapmak gibi bir şey senin yapmaya çalıştığın, adamların anlamadığı dilde içerik atarsan tık olmaz, kategori de farklıysa zaten hiç olmaz.

algoritma olumsuz etkileniyor böyle kullanıcı adıyla ilgilide eskiden kalma bi takıntım vardı zırt pırt değiştiriyordum ama yenisini açtım bakalım insallah pk açılır

Anlattığınıza göre organik aboneleriniz varsa hedef kitleniz değiller.
Bu yüzden etkileşim alamazsınız.
Sizin de dediğiniz gibi, algoritmayı çorba etmişsiniz zaten.
Aynı kanalda sürekli kategori değiştirmek olumlu bir etki yaratmaz.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri