Türkçe - Özgün Günlük 300-400 TL arası Gelirli Satılık Kanal

• Kullanıcı mg-web
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Kanal Alış – Satış
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

mg-web

Yasaklanmış
Kanalın özelliklerini gören gördü. Çok olumlu yorumlar aldık, çok boş yorumlar da aldık. Ama "alıcı" bulamadık şu ana kadar. Daha fazla buraları işgal etmemek adına, satış konusunu sonlandırıyorum. Pm yoluyla irtibatta olduğumuz arkadaşlar var. Onlardan bi' netice alırsak buradan bildireceğim. Ama şu bi' gerçek ki, forumda aradığımızı bulamadık. Hele ki adı bende saklı en son arkadaş pm attıktan sonra, kendi kendimize kazanırız, bi' kaç ay daha dişimizi sıkarız dedik.

Allah herkese bizim satışa sunduğumuz kanaldan daha iyilerini nasip etsin. Art niyetli insanlardan uzak tutsun inşAllah.

Satış konusu burada şimdilik sonlanmıştır...

_780x436-awrqeutw1r.gif

40bin tl verebiliriz. Ve parasını çıkarana kadarda kapanmama garantisi, kapanırsa meblağdan kazanç düşülüp geri iade kaydıyla.
Sözleşme yapacağız yani notel ve avukat vasıtası ile.
Uyarsa ve kalırsa pm atarsanız hocam.

Son düzenleme:
boyle kanallar gordukce özgune bi adım daha yaklaşıyorum :D

Son düzenleme:
o kadar param olsa 1 dakika düşünmezdim, tebrik ederim, bir ömür kazanabileceğin sistem sadece 75.000 TL :)

Param olsa kesinlikle düşünürdüm. Türkçe özgün kanalın bu kadar kazandırması harikası bir şey.. Alıcı değilim ama kanalı cidden merak ettim. alana şimdiden hayırlı olsun..

o kadar param olsa 1 dakika düşünmezdim, tebrik ederim, bir ömür kazanabileceğin sistem sadece 75.000 TL :)

Doğru söylüyorsunuz hocam, konuda da yazdığım gibi "ihtiyaç" dan dolayı bu fiyat. Yoksa kanalın önümüzdeki günlerde kazancı iki kat civarına çıkacak inş.

Alan arkadaş da umarım hayrını görür.

---------- Spam Engelliyici 18:16 ---------- Önceki Mesaj 16:31 ----------

Kesin alıcı olan arkadaşa makul bi' indirim yapılacaktır. İhtiyaç nedeniyle satılıktır. Bu tarz kanalları açıp çoğaltabilmesi için gerekli taktikler verilecektir.

hem türkçe hem özgün ile bu başarıyı yakalamak: gerçekten helal olsun, ancak alacak arkadaş nasıl özgün videolar çekebilir sizin gibi başarılı çekimler gerçekleştirebilir mi orası muamma, çocuklara yönelik bir kanal mı

hem türkçe hem özgün ile bu başarıyı yakalamak: gerçekten helal olsun, ancak alacak arkadaş nasıl özgün videolar çekebilir sizin gibi başarılı çekimler gerçekleştirebilir mi orası muamma, çocuklara yönelik bir kanal mı

Teşekkürler. Alıcı arkadaş aynı bizim gibi devam edebilir kaldığı yerden. Hiç bi sorun yaşamaz.

Orkun ışıtmak'ın kanalı heralde hay maşallah . Hayırlı satışlar hocam

Türkçe içerikte böyle bir kanal ilk defa gördüm tebrikler.Merak ettiğim birşey var kanal %100 özgünmü mesela Prenses Elif kanalı gibi.

Gunluk 400tl kazandiran kamali 75k istiosun saka heralde.parasini cikarana kadar kapanmama garantisi veriomusunuz..ozgunler bile kapaniyor.

İzlenim gelen ülkeleri de eklemeniz daha doğru olur diye düşünüyorum. İzlenimin büyük bir kısmı tr den geliyor ise çok mantıklı ama avrupadan geliyor ise kazanç zamanla azalabilir

Gunluk 400tl kazandiran kamali 75k istiosun saka heralde.parasini cikarana kadar kapanmama garantisi veriomusunuz..ozgunler bile kapaniyor.

Şaka olsaydı burda olmazdı kardeşim. Senin haricinde etrafına bi' bak neler yazmış arkadaşlar sağolsunlar.

Yarına garantin var mı ? Parasını çıkarana kadar garanti istiyorsun ?

---------- Spam Engelliyici 19:25 ---------- Önceki Mesaj 19:24 ----------

İzlenim gelen ülkeleri de eklemeniz daha doğru olur diye düşünüyorum. İzlenimin büyük bir kısmı tr den geliyor ise çok mantıklı ama avrupadan geliyor ise kazanç zamanla azalabilir

İzlenim gelen ülkeler %97-98 civarında Türkiye hocam.

Kanal çok güzel özgün kanal bende bir ara uğraşmış pes etmiştim.Sizin kanalınızı görünce tekrar heveslendim. Benim videolarım 300 400 izlenimde çakılıp kalıyordu öneriniz tavsiyeniz var mı ? :) Tekrar hayırlı satışlar hocam.

Kanal Adi : Alıcıya
Kanal Kategorisi : Alıcıya
Kanal Dili : Türkçe
Kanal'a ilk Video Ekleme Tarihi : 15 Kasım 2016
Abone Sayisi : 9K
izlenim Sayisi : 3.200.000
Kanalinizda UYARI Varmi : Hayır
Kanalinizin Gunluk Kazanci : 300-400 TL arası
Kanal Satis Fiyatiniz : 75.000 TL
Kanal Hakkinda Ek aciklamalariniz :

Kanalın sesleri, çalışmaları vs. herşeyi kendimizce yapılmıştır. Özgündür. Devam edilebilecek bir kategoridir. Gerekli çalışma bilgileri ve detayları verilecektir. Kanal ihtiyaçtan dolayı satılıktır. Yakın zamanda şu anki kazancını ikiye katlayacaktır. Cüzi pazarlık payı vardır.
Kanal hakkında gerekli bilgiler verilmiştir. Boş yere pm istemeyiniz lütfen. Ciddi alıcılar irtibata geçerse sevinirim.

Er02rD.jpg

jXDAXg.jpg

BvdGvG.jpg

2nlPnO.jpg

m4DR42.jpg

0lZrBD.jpg

AnbGk7.jpg

videolar daha onceden hazırdı heralde hepsını neden 1 gunde attınız sıkıntı olmasın sonra spam dıyıp kapatmasın yt

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri