Türkçe Özgün İçerik Mağduruyum

duygusal-adam

Kayıtlı Üye
90k izlenime 8$ veriyor bunun %35'ini buzzmyvideos alıyor. yani adam gibi kazanabilmek için günlük 1 milyon izlenme şart buda imkansız.

videolar 3-4 dakikalık ne yapmalıyım ? 10 saniyelik intro koydum oda fayda etmedi.

Ben bıraktım türkçe özgün çalışmayı kafam rahat, hiç olmazsa zamanım boşa gitmiyor

Ben bıraktım türkçe özgün çalışmayı kafam rahat, hiç olmazsa zamanım boşa gitmiyor

ruhiye falan bakarak hevesle girdim, demek ki ruhi asgari ücret bile çıkaramıyor kanalından. aynı içerik çoğu videom daha uzun.

yazık valla o kadar emeğe yazık.

Problem türkçe içerikten ziyade biraz da snde gibi bende türkçe içerik çalışıyorum 90k izlenime 30 dolar veriyor.Artık kategorin mi video uzunluğu mu yoksa kitle tutma oranın mı sorun bilemem.Videoları uzun tut en az 30 dk izleyenlerde içerde ortalama 15 dk kalsa 90k izlenime 8'in 6-7 katını alırsın

Problem türkçe içerikten ziyade biraz da snde gibi bende türkçe içerik çalışıyorum 90k izlenime 30 dolar veriyor.Artık kategorin mi video uzunluğu mu yoksa kitle tutma oranın mı sorun bilemem.Videoları uzun tut en az 30 dk izleyenlerde içerde ortalama 15 dk kalsa 90k izlenime 8'in 6-7 katını alırsın

katılıyorum 5 k izlenime 15 tl alıyorum günlük içeriğine ve videolarının uzunluğuna dikkat et bencede

Ben yabanci calisiyorum 2k izlenime 15 dolar birakiyor birakin turkceyi

Son düzenleme:
Hocam siz BMV' u kendinize ortak almissiniz. %35 kesinti cok degil mi?

aynen çok hiç bakmadan girdim. ruhiyi hayrettini webteknoyu falan görünce, birde ytpara'da partner öneri yorumlarını okuyunca sözleşmeye bile bakmadan onayladım.

Türkçe içerik pişmanlıktır türkçe içerik zaman kaybıdır. Bence yt Türklere gıcık ytnin anasını ağlatan Türkler zaten :D

aynen çok hiç bakmadan girdim. ruhiyi hayrettini webteknoyu falan görünce, birde ytpara'da partner öneri yorumlarını okuyunca sözleşmeye bile bakmadan onayladım.

Hocam size mesaj göndermiştim kesinti haricinde bu partnerde yaşadığınız olumsuzluk var mı diye ama görmediniz sanırım. Ben de girmeyi düşünüyorum da o yüzden fikirlerinizi almak istedim. %35 gerçekten çok. Her kanala aynı tarife mi acaba

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri