Türkçe Özgün Kanal Gösterime Göre Kazanç Sizce Nasıl?

F
  • Kullanıcı fth
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Adsense Soru ve Sorunlar
F

fth

Guest
Doğru işle Türkçe içerikle bile güzel kazanç elde edilebilir diye düşünüyorum.. Türkçe içeriğe göre oranlar fena değil gibi geldi bana.. Sizce nasıl? Videolar çok uzun değil program anlatım kanalı.. İzlenim diğer kanallara göre az oluyor ama tutarsa fena kazandırmaz diye düşünüyorum.. Eğer anlatımınız fena değilse bildiğiniz programları anlatabilirsiniz..

n2DlzB.jpg

izlenimin düşüklüğünden dolayı değerler epey yüksek görünüyor.
izlenim arttıkça değerler düşer, bu seviyelerden gelecekteki değerleri kestirmek zor olur yanıltıcı olur.

Türkçe uzun video kanalımda 1k izlemeye 1 tl veriyor yani 0.30 dolar :D Türkçe'de yüksek kitlen yoksa çalışmaya değmez açıkçası.

İzlenim istatistiği de koyarsanız net bir şey söylerim. Bir de böyle ufak izlenimlerde bazen tek tıklamayla 1 lira bile geldiği olabiliyor, yükseldikçe düşüyor bu istatistik.

Türkçe uzun video kanalımda 1k izlemeye 1 tl veriyor yani 0.30 dolar :D Türkçe'de yüksek kitlen yoksa çalışmaya değmez açıkçası.

Ben 35k aboneli aylık 600-700 k izlenimli kanaldan 80 dolar kazanıyorum sen ne diyosun yaw :D Kitlen olsa bile yemiyor.. Ama bu program anlatım işinde cidden iş var buna eminim..

Ben 35k aboneli aylık 600-700 k izlenimli kanaldan 80 dolar kazanıyorum sen ne diyosun yaw :D Kitlen olsa bile yemiyor.. Ama bu program anlatım işinde cidden iş var buna eminim..
Hocam benim videolar 1 saat ve 1 saati geçik.Yarı özgün sayılır :D Geçen ay 5 dolar kazanmışım işte :D Vds parasını çıkarmıyor şuan ama hobi olarak ve ileride patlar diye devam ediyorum.

Hocam benim videolar 1 saat ve 1 saati geçik.Yarı özgün sayılır :D Geçen ay 5 dolar kazanmışım işte :D Vds parasını çıkarmıyor şuan ama hobi olarak ve ileride patlar diye devam ediyorum.

Valla işte patlamış kanalı örnek söyledim.. günlük 20k izlenim 2-3 dolar kazanç :) İngilizce olsa 30-40 dolar öyle hesap et.. Devam edip etmemeye sonra karar ver. Yani abone kitle izlenim Türkçe çoğu kategoride iş yapmıyor.. Geçen bir haber yayınlamıştı arkadaşlar.. Yapyap kanalı 2 milyon dolarmı kazanıyormuş ne. :D Az gülmedim ya.. 20 milyar getirsin yapyap kanalı bende başka bir şey bilmiyorum.. 20 binlara bile zor kazanır o kanal..

Programlar evrenselse yabancı ülkelerden de izleniyor olabilir. O yüzdende kazancı yüksek olabilir. Youtube da çok fazla ispanyolca program anlatımı var. Dili anlamasamda işimi görüyo.

Son düzenleme:
Valla işte patlamış kanalı örnek söyledim.. günlük 20k izlenim 2-3 dolar kazanç :) İngilizce olsa 30-40 dolar öyle hesap et.. Devam edip etmemeye sonra karar ver. Yani abone kitle izlenim Türkçe çoğu kategoride iş yapmıyor.. Geçen bir haber yayınlamıştı arkadaşlar.. Yapyap kanalı 2 milyon dolarmı kazanıyormuş ne. :D Az gülmedim ya.. 20 milyar getirsin yapyap kanalı bende başka bir şey bilmiyorum.. 20 binlara bile zor kazanır o kanal..
Hocam türkçe kanal beni pek yormuyor ilerde belki TR'de kazanç artar yürümekte fayda var.Bir yandan da ingilizce yarı-özgüne başladım.

Adamı zorla spama itiyorlar bu değerler ile. Biraz TR'de değer iyileşse eminim çoğu kişi spamı bırakıp buna yoğunlaşacaktır. Adam aldığı malzemelerin parasını bile 6 ayda çıkarıyor tutan kanalda. (Bazen çıkmıyor bile)

Mesela en son Nedir kanalı çıktı izlenimleri tavan yaptı ama adamlar özel reklam almaya başladılar çünkü gelir çok ama çok düşük.

gidip de en çok program indirilen sitelerle anlaşılacak.programın videolu tanıtımları,c.rack işlemlerini videolu anlatacağım diyeceksin o zaman hit sıkıntın olmaz.ortak işle kral olursun kategoride...benim zamanım yok,sizin varsa yapın.

gidip de en çok program indirilen sitelerle anlaşılacak.programın videolu tanıtımları,c.rack işlemlerini videolu anlatacağım diyeceksin o zaman hit sıkıntın olmaz.ortak işle kral olursun kategoride...benim zamanım yok,sizin varsa yapın.

Güzel fikir abi :) ben bunun üstüne giderim valla internet kafede çalışıyorum para yetmiyor ek gelir de lazım

Crack'te yasal işlem karşına çıkabilir.Düşükte olsa çıkabilir yani.

Crack işlerini anlatmak benim kanalın formatına pek uymaz ama nasıl yapılır nasıl kullanılır falan gibi sorularla hit geliyor.. Yani bu yoldan gidiyorum ben..

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri