Türkçe Özgün Kanalları Olanlar BGBG Nasıl?

• Kullanıcı zack
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - 🧠 İçerik Planlama & Strateji

zack

Platin Üye
Arkadaşlar türkçe özgün kanalları olan arkadaşlar elbet vardır aramızda azda olsalar.

Şimdi bu konu forumda özgün çalışmak isteyen herkese de yararlı olabilir diye düşünüyorum.

Soracağım sorular şunlar:

1k izlenmeye türkçe özgün kanalınızdan ne kadar kazanıyorsunuz?

Video uzunluğu kaç? (Çoklu reklamla mı o kadar bgbg oluyor o yüzden soruyorum bunu)

Kategorisi nedir? (Oyun, yemek, vlog, kamera şakası, haber, liste vs.) Çok özel bir kategori ise paylaşmayabilir kişi.

oyun kanalı
videolar hem uzun hem kısa
gösterime göre bgbg 0,32$
oynatmaya göre bgbg 0,61$

bu ay 440.000 izlenim
46,18$ kazanç

oyun kanalı
videolar hem uzun hem kısa
gösterime göre bgbg 0,32$
oynatmaya göre bgbg 0,61$

bu ay 440.000 izlenim
46,18$ kazanç

Tahmin ettiğim gibiymiş. Çok düşük malesef kazançlar. Özgün başka kanalı olanlar da konuyu gördükçe yazarlarsa analiz yapmış oluruz.

hakketen tr içerik sıfır ya yabancılarda 10k izlenımle 50 dolar alıyorum neredeyse tr den çaçık olmaz

Son kez update yapıyorum özgün kanalları olanlar yazarlarsa sevinirim.

Hocam şaka gibi 6 bin gösterime 20 kuruş vermiş. BGBG 0,03 kuruş.

hocam google dashboarddan nasıl bakılacağını anlatabilirsen bende açıklayayım

Dostum şimdi kanala girmem için reset atmam lazım. Şöyle diyim..
Aylık: 650-700 k hit
34 k abone
Aylık: 85 dolar
Yani 1k ya 0.13 dolar gibi bir şey kazanıyor.. :)
Kısacası hüsran..

Ama ilk açtığım zamanlarda 300k ya 300 dolar getiren bir kanaldı. 3-4 sene öncesi..

hocam google dashboarddan nasıl bakılacağını anlatabilirsen bende açıklayayım

Google dashboard derken hocam. Youtube'dan özgün kanalınızda son 1 aylık görüntülenme ve kazanç durumunu yazsanız olur hocam.

---------- Spam Engelliyici 13:35 ---------- Önceki Mesaj 13:33 ----------

34 k abone
Kısacası hüsran..

Ama ilk açtığım zamanlarda 300k ya 300 dolar getiren bir kanaldı. 3-4 sene öncesi..

3-4 sene öncesi çok kazanılıyordu ama son 1,5 yıldır bir şeyler yaptılar kazançlar çok düştü. Tahmin ettiğim gibi kazanç. Ancak kanallar günlük 300 bin izlenim alacak birde çoklu reklam felan olacakki adam gibi kazandırsın sanırım.

Bu istatistiklere bakınca özgün kanala yatırım yapası gelmiyor insanın TR'de.

Google dashboard derken hocam. Youtube'dan özgün kanalınızda son 1 aylık görüntülenme ve kazanç durumunu yazsanız olur hocam.

---------- Spam Engelliyici 13:35 ---------- Önceki Mesaj 13:33 ----------

3-4 sene öncesi çok kazanılıyordu ama son 1,5 yıldır bir şeyler yaptılar kazançlar çok düştü. Tahmin ettiğim gibi kazanç. Ancak kanallar günlük 300 bin izlenim alacak birde çoklu reklam felan olacakki adam gibi kazandırsın sanırım.

Bu istatistiklere bakınca özgün kanala yatırım yapası gelmiyor insanın TR'de.

Kesinlikle aynı hiti yabancı bir kanalda alsam 1000-2000 doları vururdum eminim.. Çünkü aynı tarz yabancı özgün kanalım aylık 160k hitle 250-300 dolar kazandırıyor.

Bu reklam engelleyici şeyler Trde çok yaygın hep ondan kaybediyoruz

Buna ek olarak youtube unda dahil olduğu sosyal ağların sürekli olarak kapatılması yani bir belirsizliğin olması yatırımcıları da etkiliyor diye düşünüyorum ben ama internet reklamcılığına en büyük darbeyi adblock'un Türkiyede bu kadar yaygın olması vuruyor. İnternetten kazanılan paraya saygı duyulmuyor kısacası bu tarz programları kullanırken ziyaret ettiğimiz sitelerde kanallarda bir emeğin olduğunu insanların bunu gerçek iş gözüyle bakarak yaptığını benimseyemiyoruz.Pasta büyümüyor kısacası ama pay alan her geçen gün artıyor.

Video uzunluğu 45 - 80 dk arası.1k izlenmeye 1 TL.Yalnız 100 üstü videom var video izlenmeler 50-500 arasında izlenmiş.Videolar izlenim olarak patlayınca daha çok kazandıracağı kesin .

---------- Spam Engelliyici 14:14 ---------- Önceki Mesaj 13:57 ----------

Buna ek olarak youtube unda dahil olduğu sosyal ağların sürekli olarak kapatılması yani bir belirsizliğin olması yatırımcıları da etkiliyor diye düşünüyorum ben ama internet reklamcılığına en büyük darbeyi adblock'un Türkiyede bu kadar yaygın olması vuruyor. İnternetten kazanılan paraya saygı duyulmuyor kısacası bu tarz programları kullanırken ziyaret ettiğimiz sitelerde kanallarda bir emeğin olduğunu insanların bunu gerçek iş gözüyle bakarak yaptığını benimseyemiyoruz.Pasta büyümüyor kısacası ama pay alan her geçen gün artıyor.
Doğru söylüyosunuz ama bizim siteler ve yt de video yayınlayanlarda buna çanak tutuyor.Siteye bir giriyorsun komple reklam,1 saatlik videoya 10 tane reklam koyuyorlar.

Son düzenleme:
Video uzunluğu 45 - 80 dk arası.1k izlenmeye 1 TL.Yalnız 100 üstü videom var video izlenmeler 50-500 arasında izlenmiş.Videolar izlenim olarak patlayınca daha çok kazandıracağı kesin .

---------- Spam Engelliyici 14:14 ---------- Önceki Mesaj 13:57 ----------

Doğru söylüyosunuz ama bizim siteler ve yt de video yayınlayanlarda buna çanak tutuyor.Siteye bir giriyorsun komple reklam,1 saatlik videoya 10 tane reklam koyuyorlar.

Kesinlikle herşey birbiriyle bağlantılı para para diye sitelerin her tarafını reklam dolduranlar utansın.Ülkemizde son dönemde yükselişe geçen bir hastalık var adı "açgözlülük"..

Bu arada yabancı özgünlerde bgbg ne durumda acaba ? Benim kendi özgün kanalım adsense kazığı öptürmeden önce 100k ya 200-210 dolar veriyordu videolar kısaydı.

Kesinlikle herşey birbiriyle bağlantılı para para diye sitelerin her tarafını reklam dolduranlar utansın.Ülkemizde son dönemde yükselişe geçen bir hastalık var adı "açgözlülük"..

Bu arada yabancı özgünlerde bgbg ne durumda acaba ? Benim kendi özgün kanalım adsense kazığı öptürmeden önce 100k ya 200-210 dolar veriyordu videolar kısaydı.
Yabancılarda bgbg iyidir.Adsense TR reklam verenlere TL üzerinden ödeme yaptırıyor birde o yüzden düşük kazançlar.

son 1 ay:

view: 43,575
estimated minutes watched: 111,420
total estimated earnings: 8.65$

----

kanal istatistikleri: 2,244 subscribers • 222,822 views

34 k abone
Kısacası hüsran..

Satma gibi bir fikrin varsa talibim. :D

Tekrardan üste alıyorum konuyu kanalları olan arkadaşlar konu başında yazdığım şekilde paylaşırlarsa sevinirim.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri