Türkçe Özgün Oyun Çocuk Kanalı Para Kazanması 2 Senedir Fazladır Açık Satılık

Çok istiyorsun be kral. 2000 lirayı 1000 abone sahibi olan bir oyun kanalına vermek hiç mantıklı değil.

Çok istiyorsun be kral. 2000 lirayı 1000 abone sahibi olan bir oyun kanalına vermek hiç mantıklı değil.

Güzel Kardeşim fazla mı istiyorum senin piyasadan haberin yok galiba sana bu tarz 2000 tl satılmış en az 10-15 kanal gösteririm.Gören 3000 tl fiyat koydum sanacak.3 aşamalı kanalları 1300-1400 tl satıyorlar Manuel kanalları satış fiyatları belli ben 2 Senedir Para Kazanması Açık Türkçe Özgün 74 adet videolu oyun kanalına bu fiyatı istiyorum çok istiyorum.Hangi fiyatı koysam seni mutlu edicekti.Seni mutlu edicek fiyatlardan kanal alabilirsin ;) Fiyat gayet normal

Bu arada daha önce attığın mesajlara baktım da ciddiye alıp mesajına cevap vermem benim suçum neyse daha özgün ile spam ayırt edemeyen birine satış konusu değerlendirmesi yapması da tuhaf olmuş.

Son düzenleme:
Güncel Para Kazanması Türkçe Özgün Oyun Kanalı 2 Senedir kesintisiz para kazanması açıktır 74 adet video vardır.Oyunlar Zula Csgo tarzıdır.

Fiyatta birşeyler yapılır

Fiyat Düz 2.000 tl yapılmıştır.Fiyat uygundur

-Türkçe Özgün Oyun Kanalı İçerisinde Zula ve Csgo tarzı oyunlar vardır.Pubg tarzı vs oyunlar da atılabilir.
-74 adet özgün video vardır elle yüklenmiştir.
-1095 Abone 193.147 görüntülenme 565.973 izlenme süresi vardır.
-Özel küçük resim izni vardır.Özel url izni var +15 onaylı kanaldır.
-En önemli kısmı Para Kazanma 2017 başlarında açılmıştır 2 senedir Para kazanması kesintisiz aktiftir.Yeni onay alan kanallardan değildir.

Fiyat:2.000 son fiyattır.Satış fiyatından 300 tl indirimli şekilde 2.000 düşürüldü.Alan arkadaşa hayırlı olsun

Güzel Kardeşim fazla mı istiyorum senin piyasadan haberin yok galiba sana bu tarz 2000 tl satılmış en az 10-15 kanal gösteririm.Gören 3000 tl fiyat koydum sanacak.3 aşamalı kanalları 1300-1400 tl satıyorlar Manuel kanalları satış fiyatları belli ben 2 Senedir Para Kazanması Açık Türkçe Özgün 74 adet videolu oyun kanalına bu fiyatı istiyorum çok istiyorum.Hangi fiyatı koysam seni mutlu edicekti.Seni mutlu edicek fiyatlardan kanal alabilirsin ;) Fiyat gayet normal

Bu arada daha önce attığın mesajlara baktım da ciddiye alıp mesajına cevap vermem benim suçum neyse daha özgün ile spam ayırt edemeyen birine satış konusu değerlendirmesi yapması da tuhaf olmuş.

YouTuber değilim ben, içerik de üretmiyorum, bilmemem gayet normal. İnsanları bilgi sahibi olmadıkları konular üzerinden vurmak gerçekten ''harika'' bir davranış. Piyasadan da haliyle haberim yok ayrıca sadece 2000 liranın bu kanala verilmek üzere mantıklı bir miktar olmadığını dile getirdim. Ve hala öyle düşünüyorum.

YouTuber değilim ben, içerik de üretmiyorum, bilmemem gayet normal. İnsanları bilgi sahibi olmadıkları konular üzerinden vurmak gerçekten ''harika'' bir davranış. Piyasadan da haliyle haberim yok ayrıca sadece 2000 liranın bu kanala verilmek üzere mantıklı bir miktar olmadığını dile getirdim. Ve hala öyle düşünüyorum.

İşte bende sana diyorum ki bilmediğin konularda yorum yapman mantıklı değil.Ben burda satış yapıyorum senin bu yaptığın baltalamalıdır neden baltalamadır.Sattığım kanal 3 aşamalı değil sattığım kanal para kazanması yeni açılan manuel onaylı kanal değil.1100 aboneye yakın 74 adet özgün zula csgo tarzı videoları olan 2 senedir para kazanması kesintisiz açıklan telif ve topluluk sorunu olmayan bir kanal.

Biz burda para kazanmaya çalışıyoruz o arkadaşın konusuna yorum yazdın ve yanlış bir yorum yazdın bilmiyorsan yorum yazma kardeşim senin yaptığın davranış çok daha beter adamın ekmeğine mani oluyorsun.

Daha piyasayı bilmeden kafana göre yorum yapıyorsun.Sonra da üste çıkmaya çalışıyorsun pes doğrusu kafana göre gelip bilmediğin konulara yorum yapıyorsun.

Ayıp be piyasayı bilmiyorum diyorsun bilgim yok diyorsun.Ama satış konusunu baltalıyorsun cidden şaka gibisin

Bu arkadaşın konusuna da https://www.ytpara.com/normal-kanal...boneli-ozgun-yabanci-kanal-2.html#post1787716 mesaj atmıssın.Arkadaş kanal link paylaşmasına rağmen kanala tamamen özgün olmasına rağmen bu kanal spam kanal değil mi para kazanma tehlikede olabilir yazmıssın.Biz burda evcilik oynamıyoruz.O arkadaş satış yapıyor bu yaptığın bilmeden ve halen ısrarcı bu yorumlarında insanların ekmek para ile oynuyorsun.Özür dilemen gereken yerde halen üste çıkmaya çalışıyorsun.

Son düzenleme:
Son kez güncel

Bugün saat 24:00 Satış iptal edilecek Ytpara'da Son fiyat:1.900 TL fiyat için boşuna pm atmayın arkadaşlar fiyat gayet makul Türkçe Özgün Oyun Kanalı Para kazanması 2 seneden fazladır açık

zaten bilgi sahibi olmayanlar boş yorumlar yazar işine gelirse yazarsın gelmesse yazmazsın zaten aynı parayı versende vermez

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri