Turkcell Soru Ve Sorunlarınız Hakkında Yardımcı Olabilirim Arkadaslar ( Hazırkart )

Hocam Turkcelldeki internet fiyatları diğer firmalara göre çok pahalı, birde eski aboneler için bir kampanya falan yok mu ? Yani vodafonedaki gibi 250mbtan sonra bağlantı hızı düşen ama sınırsız olan.

her zaman firmaya yeni gelen abone daha avantajlı kampanyalardan faydalanıyor :( bu durumu bızde ıletıyoruz yetkılılere ama umursamıyorlar mnt yapan kişi yukarda bahsetmıs oldugum 9.90 tl 500mb sınırsız ınternet alabılıyor ama turkcell e 10 senedır abone olan kullanıcı 500 mb 19 tl alıyor :S

her zaman firmaya yeni gelen abone daha avantajlı kampanyalardan faydalanıyor :( bu durumu bızde ıletıyoruz yetkılılere ama umursamıyorlar mnt yapan kişi yukarda bahsetmıs oldugum 9.90 tl 500mb sınırsız ınternet alabılıyor ama turkcell e 10 senedır abone olan kullanıcı 500 mb 19 tl alıyor :S

Turkcellin en büyük hatalarında biri bu. Sene 99'du bu hattı aldığımda :/

500 mb yı 1 gunde bıtırsen dahi hızın 96 kbps duser baglantı yapmaya devam edebılırsın yani sınırsız 500 mb .1 aylık bı pakettır , turkcell e gecıs yaptıktan sonra 6 ay boyunca kullanabılırsın 7.ay kullanamazsın.

6 Aylik olmasaymis iyiymis. Simdilik benimki daha iyi.

Diğer avea müşterilerinde de aynı problem varmıdır ? Müşteri hizmetlerini arayıp Şebeke çekmediği için Network kaydı oluşturmanızı öneririm. bu şekilde bölgede inceleme yapabilirler.

Kampuste çekmiyor,bazen merkezde bile çekmiyor.Turkcell kullananlarda sorun yok onların ki çekiyor.Network kaydı tam olarak nedir?

500 mb yı 1 gunde bıtırsen dahi hızın 96 kbps duser baglantı yapmaya devam edebılırsın yani sınırsız 500 mb .1 aylık bı pakettır , turkcell e gecıs yaptıktan sonra 6 ay boyunca kullanabılırsın 7.ay kullanamazsın.

gece geç oldu kafa durdu. :) 7. ay kullanamazsın dediğiniz ? sınırsız olmasımı ? yani 500 mb bittikten sonra artık 96 kb ye geçmeyecek .. sınırsız olmaycak 500mb den sonra kullanım yok demek mi ?

1 soruyu 3 çeşitte tekrarlayarak sordum.

gece geç oldu kafa durdu. :) 7. ay kullanamazsın dediğiniz ? sınırsız olmasımı ? yani 500 mb bittikten sonra artık 96 kb ye geçmeyecek .. sınırsız olmaycak 500mb den sonra kullanım yok demek mi ?

1 soruyu 3 çeşitte tekrarlayarak sordum.

gecıs yaptıgın ıcın kazandıgın bu hakkın kullanım suresı 6 aydır 7. ay katılamıyoruz dolayısıyla normal kullanıcıların aldıgı 500mb alırsın oda 19 tl ve söyledıgın gıbı sınırsız degıldır sadece 500mbdir.

gecıs yaptıgın ıcın kazandıgın bu hakkın kullanım suresı 6 aydır 7. ay katılamıyoruz dolayısıyla normal kullanıcıların aldıgı 500mb alırsın oda 19 tl ve söyledıgın gıbı sınırsız degıldır sadece 500mbdir.

25 yaş ustu için geçerli mi ?

Bana ortalama heryöne 500 dakika 5000 sms 250,500 yada 1gb internet paketi olan bir tarife önerebilir misin? Avea'dan Turkcell'e geçmeyi düşünüyorum. Bunuda göz önüne alarak. :)

Vodafone'de eğer internet kullanmak istersek 1 ay ücretsiz. Turkcellde böyle bir kampanya var mı ?

Sent from my iPad using Tapatalk - now Free

Turkcell hazırkart kullanan arkadaslar kampanya , tarife bilgileri vs vs gibi konularda elimden geldiğince sorularınızı yanıtlayabilirim. iyi forumlar diliyorum.

Merhaba elimde en az 10 yıllık bir hazır kart var acaba en uygun internet kampanyası nedir konuşma ve mesajlasma dahil olmadan ?

25 yaş ustu için geçerli mi ?

evet yas sınırlaması bulunmamaktadır.

---------- Mesaj saat 02:05:15 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 02:03:14 civarında gönderildi. ----------

Vodafone'de eğer internet kullanmak istersek 1 ay ücretsiz. Turkcellde böyle bir kampanya var mı ?

Sent from my iPad using Tapatalk - now Free

turkcellde hıcbısekılde ınternet paketlerıne dahil olmamıssanız deneme paketı var 3 tl karsılıgında 1gb sınırsız 1 ay kullanabılırsınız.

---------- Mesaj saat 02:09:15 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 02:05:15 civarında gönderildi. ----------

Merhaba elimde en az 10 yıllık bir hazır kart var acaba en uygun internet kampanyası nedir konuşma ve mesajlasma dahil olmadan ?

genc tarıfe kullanıyosanız 19 tl 1gb sınırsız ınternet var. super tarıfede ıse 1 gb ınternet 25 tl karsılıgında , 12 tl karsılıgında 1 gb ınternet paketıde var sınırsız degıldır ama bu kampanya krıterlı oldugu ıcın sıstemden sıze özel olarak sunulmusmu bakılması gerekır cc arayarak ögrenebılırsınız. ayrıca 1gb standart sınırsız pakete dahıl oldugunuzda 1gb turbo paketı 5 tl karsılıgında alma hakkınız dogmaktadır 5 tl fark ıle 1 gb turbo daha alabılıyosunuz yani toplamda duz hesapla 25+5=30 tl gb almıs oluyosunuz. bu ımkanınızı standart paketın 1 aylık kullanım suresı dolmadan turbo pakete 5 tl karsılıgında gecerek kullanabılırsınız.

---------- Mesaj saat 02:12:59 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 02:09:15 civarında gönderildi. ----------

Bana ortalama heryöne 500 dakika 5000 sms 250,500 yada 1gb internet paketi olan bir tarife önerebilir misin? Avea'dan Turkcell'e geçmeyi düşünüyorum. Bunuda göz önüne alarak. :)

25 yasının altında ısenız genc tarıfe en mantıklısı ki zaten 5000 sms kullanabılecegınız tek tarıfedır dıger tarıfelerde alamıyorsunuz maalesef. 12 tl 5000 sms ben yaptım 500 alırsanız 19 tl 250 heryone 250 turkcell. ben yaptıma katıldıktan sonrakı 10 gun ıcerısınde 500 mb ınternet 7tl alabılırsınız toplamda 19+7+12= 38 tl yapar :) ama sms 1500 adet yeterlı dersenız 7 tl alırsınız yıne benyaptım500 un ek paketı olarak toplamda 33 tl yapar. hattınızı kullanmaya devam ettıgınız surece sıstem sıze ılerleyen sureclerde 19 tl 500dk 15 tl 400 dk heryone gıbı krıterlı paketlerıde sunacaktır.

25 yasının altında ısenız genc tarıfe en mantıklısı ki zaten 5000 sms kullanabılecegınız tek tarıfedır dıger tarıfelerde alamıyorsunuz maalesef. 12 tl 5000 sms ben yaptım 500 alırsanız 19 tl 250 heryone 250 turkcell. ben yaptıma katıldıktan sonrakı 10 gun ıcerısınde 500 mb ınternet 7tl alabılırsınız toplamda 19+7+12= 38 tl yapar :) ama sms 1500 adet yeterlı dersenız 7 tl alırsınız yıne benyaptım500 un ek paketı olarak toplamda 33 tl yapar. hattınızı kullanmaya devam ettıgınız surece sıstem sıze ılerleyen sureclerde 19 tl 500dk 15 tl 400 dk heryone gıbı krıterlı paketlerıde sunacaktır.

500 dakika 5000 sms 1 gb internet 30 tl ye varmış aveada. Turkcell gerçekten çok değişik :D

Faturalı hatta geçmek istiyorum. Sms,konuşma,internet paketi olan uygun bir kampanya varmı?

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri