Turkcell VINN kullananlar bakabilir mi?

Katip

Kayıtlı Üye
arkadaşlar turkcell vınn aldım ancak 1 haftada 6 gb bitti bişey yapmadan yemeye başlıyor.. bu neyin nesidir? haddinden fazla kota yiyor bir puştluk olduğunu seziyorum turkcellde.. sınırsız yaptıracaktım sınırsızları yokmuş bu da bunların ******** olduğunu gösteriyor sizde de varm ı böyle bişey

EDİT:
TURKCELL bunu haketmişti!
http://www.hurriyet.com.tr/ekonomi/27775298.asp

Son düzenleme:
Ben kullanıyorum, 1 GB 24 Ay vadeli 20 Liraya, yanlız dediğin gibi hızlı yiyor kotasını, 12 saatte 50 mail ve kanal +15 onayı yaptım 1 GB kotası bitti, aylık bu durumda işimi görüyor yanlız paket aşımında ücreti çok fazla katlıyorlar dikkatli ol Gürhan.

Ben kullanıyorum, 1 GB 24 Ay vadeli 20 Liraya, yanlız dediğin gibi hızlı yiyor kotasını, 12 saatte 50 mail ve kanal +15 onayı yaptım 1 GB kotası bitti, aylık bu durumda işimi görüyor yanlız paket aşımında ücreti çok fazla katlıyorlar dikkatli ol Gürhan.

evet de bu niye böyle ama bunda var bir pislik?

evet de bu niye böyle ama bunda var bir pislik?
Broserwer deki sayaca bakıyorum aynı sayfada duruyorum misal hiç bir tık işlem yapmasamda boyuna atıyor MB, normalde bir sayfa açıldığında download yapıp sayfadaki bilgileri gösterdikden sonra MB gider daha sonra sayfa içinde dolaşırken yada ehrhangi bir işlem yapılmadığında sayfa öylece açıkken gitmemesi gerekir, bunda boyuna gidiyor, kota aşımlarındada forumdan bir arkadaşınki aşmış 6GB kadar fazla kullanmış ay içinde faturasına 300 lira gibi bir ekstra kullanım ücreti yansımış temkinli ol.

Ben trcll vınla 4 gb yi en fazla 10 gün idare edebiliyorum. Yaptığım şeyde kanal açmak - forumda takılmak - birde vds te bağlanarak işlemlerimi yapmak. Ne bir video izlemekmiş nede bir müzik dinlemekmiş yok öle bişey :D

Ben trcll vınla 4 gb yi en fazla 10 gün idare edebiliyorum. Yaptığım şeyde kanal açmak - forumda takılmak - birde vds te bağlanarak işlemlerimi yapmak. Ne bir video izlemekmiş nede bir müzik dinlemekmiş yok öle bişey :D
4 GB la 100 kanal açıp ve bu işlemleri yapabiliyorsundur en fazla.
smile.png

2 sene kullandım 5 gb alıyordum 2. gün bitiyordu
hem yavaş hem adi müzik bile dinliyemessin :(

Dowloand + upload yediğinden öyle oluyo 100 mb indirme olsa 30 40 da yükleme gidiyo adblock kurmadıysan mutlaka kur her taraf reklam dolu.

Turkcell vinn kullanacaksan sadece sınırsızını kullan, küçük paketler fazla dayanmaz.

Adı vınn kendi fıss sınırsız al hız bekleme. Veya al düşmanına hediye et 2 senede kanserden ebediyete intikal etsin.

ne yapacaz arkadaşlar çözümü yok mu bu işin? adamı deli eder bu.. ekstra 4 gb daha paket aldım oda bitecek.. :S arayıp sövecem bu turkcelle yani burada bi dolandırıcılık var resmen

download+upload kotadan yediği için size fazla geliyor olabilir bilgisayardaki güncellemeleri de kapatın sizden habersiz yapılan güncellemeler bitirir kotayı hiç farkında olmazsınız

download+upload kotadan yediği için size fazla geliyor olabilir bilgisayardaki güncellemeleri de kapatın sizden habersiz yapılan güncellemeler bitirir kotayı hiç farkında olmazsınız

hiç bişey yok hocam.. vınna bağlanır bağlanmaz hiç bişi açık değilken başlıyor mb artmaya.. upload sayılır mı öyle saçmalık mı olur? böyle bi hizmet mi olur vay arkadaş ya

vınnlarda upload da kotaya sayılıyor. en dandiği avea 2.günde kota bitiyodu kendi kendine kullanmadığım günlerde bile 1 sene de adamları zengin ettim. sonra vodafone aldım o yine daha iyidir daha iyi çekiodu hızlıydı onunda kota yetmiyodu ama bi de ek paket alıyodum öyle idare ediyodum üni.deyken

hiç bişey yok hocam.. vınna bağlanır bağlanmaz hiç bişi açık değilken başlıyor mb artmaya.. upload sayılır mı öyle saçmalık mı olur? böyle bi hizmet mi olur vay arkadaş ya

3g internet paketlerinde öyle malesef ben de kullandım ttnetin 3-4 gb ına bedel ordaki 6 gb

ne yapacaz arkadaşlar çözümü yok mu bu işin? adamı deli eder bu.. ekstra 4 gb daha paket aldım oda bitecek.. :S arayıp sövecem bu turkcelle yani burada bi dolandırıcılık var resmen

1-4-8 gb ek joker paketlerı var bunları bıtırırsen ek gb alamıyorsun teamwiew,idm vb arkaplanda calısan programları silmenı tavsıye ederim habersiz güncelleme yapmasın

Mesala bugun aldın joker 8gb öbür ayın 13 üne kadar 8gb alamıyorsun.Film,muzik up-down yapmayacaksın

1 gb la 60-70 kanaldan fazlasını beklemeyin hocam 3g de. oda sadece ve sadece kanal açıyorsan

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri