Turkcell'in Yaptığı Şerefsizlik !

Lydios

Kayıtlı Üye
Web sitesi
www.youtube.com
Merhaba Arkadaşlar Cümleten Selamun Aleyküm Hayırlı Pazarlar Geçtiğimiz gün bana bi mesaj geldi işte faturanızın bedeli 50 TL diye normal fatura bedelim 30 TL dir . Bende Detaylara Bakıyım Dedim yanlışlık var bu işte diye lan bi baktım yurt dışına mesaj attığım gözüküyor (iphone kullanıcılarına oluyormuş facetime ve imessage diye uygulamadan) aradım apple yi bana dediler öyle bir hakları yok siz kullanmamışsınız eğer çok laf ederlerse dedi üst yetkililere bağlattır dedi neyse onun dışında bana dedi paket dışında ben internet harcamışım 200 mb dı 5 TL imiş şimdi paket dışına bakıyorum ücret gözükmüyor gözüksede ben 400 mb harcamadım benden 10 TL Ordan Kesmiş
2 TL de paket harıici konuşmuşum ondan kesmiş eyvallah o doğru geriye kalan 4 tl nerde onuda bilmiyorum kısacası bu yavşaklığın sonunu getiricem bugün zorla adamı günaha sokucaklar harcamadığımız şeye harcadın diyolar !!!!

Edit : Paket Dışı Konuşma : 2TL
İnternet Aşımı : 400 MB Yapmışım . 10 TL
Normal Paket : 30 TL 1 gb İnternet 500 dk
Yurt Dışına Atılan Mesaj : 4 TL

http://i.hizliresim.com/O9AJWP.png
http://i.hizliresim.com/j13YPj.png
http://i.hizliresim.com/nmMGVR.png

Son düzenleme:
Turkcel' i bizim burda zenginler kullanir. Hayatta bulasmadim bunlara cok sukur.

aldığım kontur aldıktan 10dk sora bitince kan emicilerle alışverişimi yıllar önce kesmiştim

1000 dk 1000 sms 1 gb internet + spotify premium +500 mb 27 liraya geliyor vodafonda senin yerinde olsam dk durmam vodafone a geçerim

Zemin katta çekme problemi olmasa Turkcell kullanmazdım ben de. Aylık 3 TL'ye akıllı fatura tarifesi ekleyerek bu sorunu çözmüştüm.

Turkcell sünger gibi emer adamın cebindeki parayı dikkat edin.

Turkcell'den numaramı taşımadan önce, internet veya hiçbir kontör yiyecek uygulama olmadığı halde ara ara kontör gidiyordu hattan. Hatta bir kaç kez gece ben uyurken gitmiş sabah görmüştüm "Kalan bakiye" yazılarını. Aradım, yazdım, hiçbirşekilde cevap da veremediler çözüm de üretemediler ben de bir güzel giydirip numaramı taşıdım.

ben turkcell kullanıyorum kontörlü sabit fix 25 tl yüklüyom yükleyince direk paket yapıyor . ben gayet memnunum şahsen

Önde gelen kurumsal hizmet verenler : operatörler , internet saglayıcıları ve bankalar yasal soyguncular zaten . kendi içlerinde sivrilmiş olanları da var tabi. Trkcll de bunlardan biri. Kılıfına uydurulmuş yanıltıcı reklamlar, sözleşmeden arka planda kalmış önemli maddeler , daha hangibirini sayıyım ..

Yıllar evvel bende buna benzer bir sebep yüzünden çıktım 20 tl kontör yüklüyordum 12 liralık paketi yapamıyordum.Kaç kez aradım turkcelli, kaç kez bayilerine gittim ama yok eften püften sebeplere anlamsız bir şekilde kesinti yapıyorlardı hala değişmemişler aveaya 45 lira ödüyorum çok memnunum

bende memnunum turkcell'den. telefon yurtdışına mesaj yolluyorsa, bunda operatörün bir kabahati ne ki. iade konusunda da çok yardımcı oluyorlar zaten. kendim mesaj atıp yaptığım tarifeyi bile iade etmişliğim var.
birinin çektiği yerde diğeri çekmeyebilir bu değişkenlik gösterir ancak genel olarak en kalitelisi turkcell'dir.

Lanet olası Turkcell den geçenlerde 15 gb sınırsız tarifeli Turkcell Wifi Modem almıştım.. Adamlar eksik evrak var diye 3. ay hattımı kapattılar. İstedugunuz evrak nedir diyorum müşteri hizmetleri biz bilemeyiz diyor :) şaka gibiler. gardaş yollayım neyse söyleyin diyorssun yok bayiye gidecen diyorlar. Bayiye gidiyorsun oho abi senin hat kapanmış hattı yeniden açtırman lazım diyorlar.. Hattı açtırmaya ayrı para istiyorlar sanki ben kapatmışım gibi :) o değil madem eksik evrak var hattı niye açıyorsun. Hattı kapatacaksın niye telefonumu arayıp bildirmiyorsun. Birde yivlemeye kalktılar yok erken kapatma ücreti yok ne bileyim ne ücreti diye.. Müşteri hizmetlerini arıyorsun şikayet talebi bile açmıyorlar. Zehir gibi 2 ayım geçti turkcellde :) 10 yıla yakın süredir avea kullanıyorum iki defa sorun yaşadım, yüksek fatura geldi. (300 küsürlük ve 500 tl küsürlük faturalar) aradım tak diye hallettiler birde arayıp özür dilediler sağolsunlar.. Turkcell pişmanlıktır kim ne derse desin..

Son düzenleme:
en pahalı operatör olduğunu bilmeyen yoktur ama gerçek şu ki her yerde çeken tek operatör de o. vodofone avea olsun bazen istanbulun göbeğinde çekmiyor.

Avea candır gerisi heyecan hocam.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri