TurkishFilmChannel Telif Gonderdi Sahte mi

• Kullanıcı Prosks
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Kapatılan Hesaplar & Ban Sorunları

Prosks

Kayıtlı Üye
TurkishFilmChannel bana telif gönderdi sahte oldugunu dusunuyorum bir bakarmisiniz arkadaslar orjinal mi sahte mi simdiden tsklerr..

URL si : TurkishFilmChannel - YouTube

DavacıTurkishFilmChannel
Davacı E-postası : [email protected]
Telif hakkı ihlal edildiği iddia edilen çalışma Ask Tutulmasi by M. Seker

edit. isimler aynıymış ama cok enteresan gerçekmiş gibi amatör olmasına rağmen inandırıcı geliyo site baglantıları, veya daha ıyı bılen bırı varsa ılgılenebılır. ama sahte genede tasarımlarıyla her yönuyle

Ya bunlar hiç bitmeyecek ve utanmayacaklar herhalde... Geri bildirim yapın, gönderenin telif detaylarını, screnshot alın, gmail,kanal..vs, telif sürecinden sonrada burdan ifşa edin... *** Eğer Sahte İse***

Edit.. resim tarafımdan silinmiştir.. resim ve kanal ifşaları dedidiğim gibi geri bildirim sürece bittikten sonra yapılmalıdır... ( aynı zaman da kanalınızı korumak içinde sildim tabi.. )

Resimden kastiniz buysa böyle yükleyebildim birde karsi bildirim nasil gonderecegimi bilmiyorum cok caresiz bir duruma soktu bu beni

evet ve ınandırıcı olsun dıye sıte adını vermıs lınke zaten

com.tr li isim almak zor ama ikinci site bayaa amatör ve birinci site ile ikinci site arasında bir bağ yok gibi birinci site ilede youtube kanalının :) yalnı bu kesin sahte ise kanal sahibi titiz çalışmış :)

com.tr li isim almak zor ama ikinci site bayaa amatör ve birinci site ile ikinci site arasında bir bağ yok gibi birinci site ilede youtube kanalının :) yalnı bu kesin sahte ise kanal sahibi titiz çalışmış :)

sebebide şu olabilir kanal 2010 da açılmış hobi olarak ve bu para kazanma olayını takıp ederek kanalı koruma adına boyle bır yola basvurup profesyonel gostermeye calısmıs sanırım:)

Karşi bildirim yapabilirmiyim yoksa bu olay burda bitermi arkadaslar bana yapildi en azindan baskasina yapilmasin .

Videolara bakın 3 senelik en erkeni 1 senelik para kazanmak için yapan adam güncel tutar.Gerçek olma ihtimali yüksek.

Bakın takip ettiğimiz, en azından benim takip ettiğim sahte telif atan öyle çalışılmış kanallar varki, ozaman iyice inanmakta zorluk çekersiniz... Arkadaşın yüklediği film belli yapımcızı belli dağıtımcısı belli... arar konuşur... Gereğini yapar...

Karşı bilidirim yap ve en azından şansını dene birşey olmaz.

csk2205 kanalimin adi gorunmedenmi resmi paylasmam lazim ?

---------- Mesaj saat 10:54:20 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 10:47:20 civarında gönderildi. ----------

Telif gelir gelmez video'yu sildim , karsi bildirim yapma hakkim varmi simdi ?

Kendi kanalınızın sağlığı için evet... Bu arada şunu belirteyim, sahte telifçiler ve telifler en sinirimi bozan konular o yüzden titiz davranmaya çalışıyorum... Yukarıda belirttim, yüklediğiniz filmin yapımcısı, dağıtıcısı vs, herşeyi belli arayın ve konuşun... Eğer telif sahte ise, geri bildirim yapın... 14 günlük Süreçten sonra da buradan ifşa edin...

---------- Mesaj saat 10:58:51 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 10:54:41 civarında gönderildi. ----------

---------- Mesaj saat 10:54:20 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 10:47:20 civarında gönderildi. ----------

Telif gelir gelmez video'yu sildim , karsi bildirim yapma hakkim varmi simdi ?

Geçmiş olsun artık yok... sanırım konuşulanlarda artık boşadır... Ama size ders olsun, Bu formda herkez bir şekilde video yüklüyor... Yediğimiz telif hak sahibinden se zaten denecek bişey yok bunu hak etmiş oluyoruz... Sorun sahte telifçilerde, bidaha yerseniz, silmeyin arayın sorun, soruşturun...

Tamam hocam tesekkürler buda bana bir ders olmuş oldu , ilgilendiginiz icin Hepinize teşekkür ediyorum.

Kendi kanalınızın sağlığı için evet... Bu arada şunu belirteyim, sahte telifçiler ve telifler en sinirimi bozan konular o yüzden titiz davranmaya çalışıyorum... Yukarıda belirttim, yüklediğiniz filmin yapımcısı, dağıtıcısı vs, herşeyi belli arayın ve konuşun... Eğer telif sahte ise, geri bildirim yapın... 14 günlük Süreçten sonra da buradan ifşa edin...

---------- Mesaj saat 10:58:51 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 10:54:41 civarında gönderildi. ----------

Geçmiş olsun artık yok... sanırım konuşulanlarda artık boşadır... Ama size ders olsun, Bu formda herkez bir şekilde video yüklüyor... Yediğimiz telif hak sahibinden se zaten denecek bişey yok bunu hak etmiş oluyoruz... Sorun sahte telifçilerde, bidaha yerseniz, silmeyin arayın sorun, soruşturun...

Bildigim kadariyla asagidaki link uzerinden videoyu silmis olsa dahi itiraz edebilir.
[MENTION=6064]PRO[/MENTION]sk

https://www.youtube.com/copyright_counter

Su linke tikla orada gorursun videonu, secip itiraz edebilirsin.

Bildigim kadariyla asagidaki link uzerinden videoyu silmis olsa dahi itiraz edebilir.

[MENTION=6064]PRO[/MENTION]sk

https://www.youtube.com/copyright_counter

Su linke tikla orada gorursun videonu, secip itiraz edebilirsin.

Doğru söylüyorsun, benim gibi bir adamın bunu atlamaması gerekiyordu, forumda konular arası hız yaparken oluyor... Özürlerimle, *** Arkadışımız haklı istiyorsan kendi hesabını açarak ve linki takip ederek itiraz edebilirsin. ***

Saygıyla.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri