Türkiye Ana Network.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
allah hepimize hayırlı olanı nasip etsin herkesin hakkında hayırlısı :)

SM-N910C cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Gerçekten Arkadaşlar Baya Uğraştık buna emin olun... Ben uzun Zamandır Birtane Kanal Bile Yapmadım.. Bir Hedefim Vardı Ona Oynadım Çok Şükür Artık Ki Artık Sonlara Yaklaştık.. Emeğe Saygı Diyorum Konuyu Baltalamayın...

Sana Saçma Gelebilir Ama Bizim 4 ayımizı Aldı.. Ben aylardır bu işle meşgulüm.. Artık sonuca Yaklaştık Sadexe İzle Ve Gör... Türkiyede Neden Olmasın Neyimiz Eksik !!!

Zaten Türkiye'de olan bir şeyi tartışıyoruz. Sen bi araştır bakim Türkiye'de kaç tane var? İnan varya şu mesajın bile herşeyi açıklıyor aslında :) Daha birşey demeye gerek yok. 4 ay harcadıysan boşuna harcamışsın. Beni çokta ilgilendirmiyor açıkcası. İster kur ister kurma. Ama buradaki batmış kişileri umutlandırıp da ortadan kaybolma buda benden sana tavsiye olsun.

Daha birşey demeye gerek yok. Bi görüşme screen koy madem de bi hayrın dokunsun bizde hayırlı olsun diyelim o zaman :)

Son düzenleme:
Hocam merhaba , eleştirmiyorum sadece bir kaç eksik yönünüz gözüme çarptı. Baltalamak amaçlı kesinlikle değil.

- Türkiye'nin neyi eksik MCN si yok diyorsunuz ama Gizza sı var , youtubeda en az 5-6 tane Türk MCN si CMS si var. rakip analizi yapmamışsınız.

- Özgün mü spam mı alacaksınız belli değil.
- 400k değil denildiği gibi 1k ya bile kurulabiliyor. Fakat referansınızın hard şekilde olması lazım. yetişmiş, pişmiş,işi biliyor olmanız lazım.
- 4 Aydır MCN için neye uğraştığınızı merak ettim birde , yani şirket kurmak diyeceğim , 15gün max alır. Youtube ile toplanmak diyeceğim 15günde max o desen. bilemedim. Tabiki gece gece uykusuzluktan sığ düşünüyorda olabilirim.

Benim Kimseye Kendimi Ispat Etme Gereğim Yoktur... Neden Böylesiniz Arkadaşlar Neden.. Konuyu Açtığıma Pişman Oldum.. Bugün Aldığım Bir Sonuca Nazaran Bu Mesajı Attım Ama Anladımki Gereksizmiş... Konuyu Baltalayan Kişiler Gerek Yoktur İbanın.. Burda Mevzu Bir Hedefin Olumlu sonuçları Ytpara Ailesi İle Paylaşmak.. Bunun Suç Olduğunu Anladım İyi Geceler...

Basit mi? Nesi basit acaba söyler misin? Ayrıca duymakla olmuyor.

Ayrıca konu sahibi arkadaşa söylüyorum zor bişey ama araştırdığınızda illaki sonuca varırsınız ve kendi adıma söylüyorum tüm kanallarımı sizin partnere taşırım o zaman hemen :)

bi bitmediniz

Hocam merhaba , eleştirmiyorum sadece bir kaç eksik yönünüz gözüme çarptı. Baltalamak amaçlı kesinlikle değil.

- Türkiye'nin neyi eksik MCN si yok diyorsunuz ama Gizza sı var , youtubeda en az 5-6 tane Türk MCN si CMS si var. rakip analizi yapmamışsınız.

- Özgün mü spam mı alacaksınız belli değil.
- 400k değil denildiği gibi 1k ya bile kurulabiliyor. Fakat referansınızın hard şekilde olması lazım. yetişmiş, pişmiş,işi biliyor olmanız lazım.
- 4 Aydır MCN için neye uğraştığınızı merak ettim birde , yani şirket kurmak diyeceğim , 15gün max alır. Youtube ile toplanmak diyeceğim 15günde max o desen. bilemedim. Tabiki gece gece uykusuzluktan sığ düşünüyorda olabilirim.

Sadece Şunu Diyorum İçmizden Biri ... Bizi Birtek Bizden Birisi Anlar Neyi Tartışıyoruz...

Benim Kimseye Kendimi Ispat Etme Gereğim Yoktur... Neden Böylesiniz Arkadaşlar Neden.. Konuyu Açtığıma Pişman Oldum.. Bugün Aldığım Bir Sonuca Nazaran Bu Mesajı Attım Ama Anladımki Gereksizmiş... Konuyu Baltalayan Kişiler Gerek Yoktur İbanın.. Burda Mevzu Bir Hedefin Olumlu sonuçları Ytpara Ailesi İle Paylaşmak.. Bunun Suç Olduğunu Anladım İyi Geceler...
hemen böle vazmı gececeksin ?

Vazgeçmiyor. Trollük saati bitti :D Ulan ben olsam yerinde elimi masaya vurur gösteririm herkese cümle aleme ibret olsun diye. Ne adamlarsınız.

İyi geceler herkese. Saygılar

Son düzenleme:
İyi Geceler Arkadaşlar Konuyu Baltalayan Kişileri Kınıyorum... Tam 4 Aydır Uğraşıyoruz Bunu Siz Anlayamassınız... Bu Son Mesajımdır..

Hocam sen şaka yapiyor olmalısın yani konuyu "mcn kurmayla ilgili önerileriniz varmı" diye açmışsın şimdi "olumlu sonuçları paylaşacaktım" diyorsun ??

Ayrıca olumlu bir şeyleri paylaşmak istiyorsanız ise www.ytpara.com/ben-ozgunum/87040-oz...i-dusunenler-icin-yerli-network-projemiz.html bunun gibi bir konuyla bunu paylaşa bilirdiniz.

Vazgeçmiyor. Trollük saati bitti :D Ulan ben olsam yerinde elimi masaya vurur gösteririm herkese cümle aleme ibret olsun diye. Ne adamlarsınız.

İyi geceler herkese. Saygılar
bende onu dicektim cıkar vur elini altında kalma diye. kırıldı arkadas galiba dedigim gibi herkesin hakkinda hayirlisi :)

Bu Partner Hepimizin... Türk Karar Verdiyse Vaz Geçmez :))) Yakında Sizlerleyiz Ben Boş Laf İçin Kararımdan Dönmem...

Sadece Şunu Diyorum İçmizden Biri ... Bizi Birtek Bizden Birisi Anlar Neyi Tartışıyoruz...

İyi Geceler Arkadaşlar Konuyu Baltalayan Kişileri Kınıyorum... Tam 4 Aydır Uğraşıyoruz Bunu Siz Anlayamassınız... Bu Son Mesajımdır..

Bu Partner Hepimizin... Türk Karar Verdiyse Vaz Geçmez :))) Yakında Sizlerleyiz Ben Boş Laf İçin Kararımdan Dönmem...
gitmeyin üstüne belli ki fazla kaçırmış bugün :D
adam sarhoş :D az alttan alın :D

gerek yok birbirinizi kırmaya 3 kurusluk dunya para bugun yok yarın var onemli olan insanlık bide 3. kisi olcam durdu diye bi arkadas vardı cevap verecekmisin ona :)

Bu Konuyu Baltalayan Gereksiz Karakterler... Utanma varsa Azıcık Utanacaksınız...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri