Türkiye’de Youtube Gamer akımını popülerleştiren 5 Kişi !!

YildirimHiko97

Yasaklanmış
Türkiye’de de Youtube Gamer akımını başlatan ve dahada popüler hale getiren kişiler aşağıda sıralanmıştır.

1- Burak Şahin

2012 yılının sonlarında oyun videoları çekmeye başlayan Burak Şahin, Youtube adıyla Burak Oyunda şuan halen videolarını yüklemeye devam etmektedir. Türkiye’de en çok aboneye sahip Youtube gamer’lerden olan Burak Şahin’in 360 Bin abonesi bulunmakta.

2 – Sabri Erkan

2011 yılında video çekmeye başlayan Sabri Erkan, Youtube adı ile agunZagun‘un 90 Bin abonesi bulunmakta. Çeşiti oyunlardan video ve streamlar yapan Sabri Erkan ilk videosunu 1 Mart 2011 yılında yüklemiş. Halen’de video gamer’lige devam ediyor.

3 – Buğrahan Atar

14 Haziran 2012 tarihinde League of Legends ağırlıklı video gamer’lige başlayan Buğrahan Atar, Youtube adı ile P0gP ‘nin 57 Bin abonesi bulunmakta. League of Legends videolarını 2014 yılında azaltan P0gP diğer arcade ve FPS oyunlarına yönelmiştir. Orta derece İngilizce çevirisi olduğundan oyundaki konuşmaları çeviren P0gP takip edilebilecek gamer’lardan biri.

4 – Oğuz Sasi

31 Mayıs 2010 tarihinde Youtube gamer’lıga başlayan Oğuz Sasi, Playstation 3 ağırlıklı videolar ile ilk videolarını çekmiştir. Youtube’da 35 Bin abonesi bulunan Oğuz Sasi’nin aynı zamanda ‘Oyunları Seviyoruz’ adında 103 Bin kullanıcılı Facebook grubu vardır.

5 – Murat Engin Ekin

2011 tarihinde Youtube Gamer’lıga başlayan Murat Engin Ekin, Youtube adı ile MuratAbiGF ’nin 320 Bin abonesi bulunmakta. 2014 yılı başında kanal kapanma sorunu yaşayan Murat Engin Ekin’in şuan kanalı aktif halde fakat videoların tamamı gizlidir.

Türkiye’de Youtube Gamer akımını popülerleştiren 5 Kişi - Oyuncum.com (alıntı)

Yakında beni de göreceksiniz bu listelerde tabi önce bir sınavı kazanıp üniversite falan filan işi var. Güzel bir bilgisayarda lazım sonra daha bu kadar abone of lan of

Pinti Panda'yı da unutmamak lazım :)

İlk defa duydum bu arkadaşı bir bakayım dedim. Kanalı hoş güzel 10 aydır attığı videolara baktım hep izlenimler aynı. 5 k - 7 k bu arkadaş galiba kendini geliştirememiş.

4 gün önce attığı video 7 k 10 ay önce attığı video da 7 k . :)

özgüne bile saygı kalmadı arkadaş çekemeyen kişiler bu özgün çalışan arkadaşların bile kazançları ile oynuyorlar ayıp ya ayıp

Boş vaktim olsa sırf bu şekil çalışırım. :) Herkes özgün derdinde alın size özgün işte..

Boş vaktim olsa sırf bu şekil çalışırım. :) Herkes özgün derdinde alın size özgün işte..

Hocam özgüne tamamda bu arkadaşlar ile bile uğraşanlar var telif yollayan kanalını kapattıran cidden TÜRK milleti iyice kendini bilmez aç gözlü,ne yaptığını bilmez bir toplum oldu

ben seni özgün çalışıyosun diye biliyodum yoksa bıraktınmı :rolleyes:

Hayır devam.. Bunun yanında spamada başladım. Ama daha çok vaktim olsa yani iş güç olmasa bu türde de bir kanalım olurdu. Sonuçta oyunu oynamak falan vakit harcayan şeyler.. Yani özgün çalışmak isteyen ve hit almak isteyenler için oyun kanalı süper fikir..

Hocam özgüne tamamda bu arkadaşlar ile bile uğraşanlar var telif yollayan kanalını kapattıran cidden TÜRK milleti iyice kendini bilmez aç gözlü,ne yaptığını bilmez bir toplum oldu

Evet bunu çok iyi biliyorum. Benimlede uğraşanlar var çünkü. İnsanın özgün kanalına telif atılması kapattırılmaya çalışılması kadar iğrenç bir durum yok. Bu tür insanların yaşamaları hata..

İlk defa duydum bu arkadaşı bir bakayım dedim. Kanalı hoş güzel 10 aydır attığı videolara baktım hep izlenimler aynı. 5 k - 7 k bu arkadaş galiba kendini geliştirememiş.

4 gün önce attığı video 7 k 10 ay önce attığı video da 7 k . :)

Hocam o adamın da değeri bilinmiyor gerçekten anlatımı falan da çok güzel, Multiplayer programında canlı yayınlara çıkıyor artık zaten adam :)

çok yakındaaa bomba gibi düşücem gamer piyasasına :D alt üst edicem :D atıcam videoları vurucam kırbacı vurucam kırbacı :D

Boş vakit olsa yapsam gerçekten güzel olur. Hemde zevk alırım :)

Hepside bi kendi havalarında hakkındaları okuyup introları izleyin çok iticiler.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri