Türkiye’de Youtube Gamer akımını popülerleştiren 5 Kişi !!

Hayır devam.. Bunun yanında spamada başladım. Ama daha çok vaktim olsa yani iş güç olmasa bu türde de bir kanalım olurdu. Sonuçta oyunu oynamak falan vakit harcayan şeyler.. Yani özgün çalışmak isteyen ve hit almak isteyenler için oyun kanalı süper fikir..

Evet bunu çok iyi biliyorum. Benimlede uğraşanlar var çünkü. İnsanın özgün kanalına telif atılması kapattırılmaya çalışılması kadar iğrenç bir durum yok. Bu tür insanların yaşamaları hata..

spamaa neler ettin spamcılara demediğin laf kalmadı birde spamamı başladın abi :D hayırlı olsun

spamaa neler ettin spamcılara demediğin laf kalmadı birde spamamı başladın abi :D hayırlı olsun

Emin ol emek verilen özgün kanalları spamlamıyorum. Videolar hep ulu orta herkesin kullandığı videolar. Eğer yanlışıkla birilerinin özgün videolarını çektiysem hemen siliyorum. Yani anlayacağın herkes gibi değil biraz daha özenli ve hak yemeden yapmaya çalışıyorum. Sonuçta videoları çekerken botlardan çektiğin videoları görebiliyorsun, yani bunu silip silmemek sana kalmış.

Çektiğim videolara gelince, compilation yapılan videolar yani, orda burada herkesin kullandığı videolar. Ayrıca CCommon videoları çekmeyede dikkat ediyorum..

Yani anlayacağın spam illaki hak bir iş değil ama en azından emek verilen kanallara tecavüz etmiyorum..

Herşey zamanla oluyor Burak Şahin daha ilk başlarda benimde görevli oldugum bir foruma konu açıyordu takip edermisiniz diye şimdi adam nerelere geldi herşeyin ilacı zaman yılmadan yüklerseniz elbet kazanıyorsunuz.

Bende geleceğim bomba gibi (: 2 yıl sonra kanalımı burada görürsünüz xxxxxx aboneli :D
Ben bu çoğu oyuncunun vidyolarını fırsat oldukça izliyorum ama beğenmiyorum, saygı duyuyorum başarılarının devamını diliyorum (:

o deilde burak oyunda ihtar almış ya la :)

Ne ihtarı açar mısın biraz ?

abi özgün özgün tamamda özgün çalışanlarıda bitiriyorlar çekemeyen insanlar en iyisi spam ile ak git :D

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri