Neti gelen bi araştırsın la siber saldırı olma ihtimali var mı. Kolum kanadım kırılmış gibi hissediyorum.
Not: mobil
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Bende sakaryadayim 3 saat önce geldi elektrikler bir sıkıntı yokSakarya da halen yok.. #Dayanbatarya
Edit : Buraya yazdıktan hemen sonra elektrik geldi nasıl bi talihsizim ben anlamadımvar desek yok oluyo yok desek var oluyo
![]()
Bende sakaryadayim 3 saat önce geldi elektrikler bir sıkıntı yok
Neti gelen bi araştırsın la siber saldırı olma ihtimali var mı. Kolum kanadım kırılmış gibi hissediyorum.
Kayseri'de yeniden gitti an itibariyle. sonra muz cumhuriyeti diyince kızanlar oluyor.
Arkadaşlar konuşmalarınıza dikkat edelim kimseye ceza vermek istemiyoruz burası siyaset yeri değil bulunduğunuz yerde eletkrik var yada yok şeklinde yazabilirsiniz burası siyaset forumu değil konuyu kilitlemek zorunda bırakmayın bizi
Tekirdağ az önce gitti tekrar geldi.
Hocam adama bi baksana muz cumhuriyeti falan diyor. Sinirlenmemek elde değil. Bacanak nickli şahıs bu sözünden dolayı 2 ay banlandı.
Hocam adama bi baksana muz cumhuriyeti falan diyor. Sinirlenmemek elde değil. Bacanak nickli şahıs bu sözünden dolayı 2 ay banlandı.
elektriklerin kesik olduğu saatlerde hiç topluluk gelmemiş hayret :d
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.