Türkiye Genelinde İnternet Erişimi Engellendi !!!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
sizin haberlesme kaynagi dediginiz facebook ulkeyi kirilma noktasina getirdi.!!!! bence gec bile kaldilar.

Adam sayfa acmis KURAN I KERIM Diye icinde israilin haberi basbakanin haberi filistin suriye derken musluman halkin inanci kullaniliyordu sizin bu haberlesme agi dediginiz seyde.!!!

Genel bakalim herkes ayni degil evet ama kurunun yaninda yas yansin, yas sesini cikarmasin ki kurulardan kurtulalim ama bu imkansiz.!!! 3 yil kadar olmustur facede bir paylasima deng geldim.!!!

sayfa dini bir sayfa nasil bir inancsa icerigi ana avrat baci evlat gelmis gecmis ecdat edilmeyen kufur yok.!!! sebeb ise, bir paylasim. Paylasimin konusu filistine atilmak uzere olan bir israil roketi firlamiyor ve israil askerlerinin bulundugu firlatma noktasina geri dusuyor. Paylasimin altinda ki yorum yapan insanlari bir araya getirsen katliam olur.!!

Hic biride sormuyor.... Bu goruntuyu ceken kim ??? niye internet aglarina dustu ???? bu insanlar okadar salakmi filistine atacaklari roketleri kayit altina alsinlar ve alirken olasi bir hatayi internette paylassinlar ?????

Sizin bu sosyal medya dediginiz sey TURKIYE YI KIRILMA NOKTASINA GETIRDI

Dogru bir adam yoksa adamlar twitter ve facebook'dan toplana toplana savas cikaracaklar.

Mason medya! Reyhanlı gibi taksim olaylarınıda göstermiyor Milletimize.Aman Millet uyanmasın yaa

yaw ne engellemesi yoğunlutan dolayı açılmıyor işte b2121 madem internet erişimi yasaklandı neden şuan nettesin ben niye netteyim demekki engellenmemiş birde fb ve twitter bende şuan açıyor ama ağır nedeni ise son günlerdeki olaylardan etkilenen millet fb da olayları takip etmeye çalışıyor böle olunca yoğunluk yaşanıyor netin kesilmesini nerenden anladın acaba???? tüm siteler bir bir gitmemiş şuan hepsine giriyorum

---------- Mesaj saat 19:30:49 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 19:24:57 civarında gönderildi. ----------

Türkiye Adım Adım Türk Baharına Gidiyor , nerde yaşıyorsun sen ??

Olaylar Diğer Kentlere de Sıçradı ...

---------- Mesaj saat 17:36:06 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 17:34:40 civarında gönderildi. ----------

DNS ayarlarını değiştirerek girebiliyorsunuz ..

senin gibi zihniyetler olursa öle olaylar çıkar ama arap baharını kastedip türkiye baharına doğru gidiyor dersen de milleti nefrete çatışmaya davet etmiş olursun bu zihniyetten vazgeç

Siyasi çatışmaların çıkmaması için bence yeter bu forumda bu kadar konuşulduğu admin ve moderatörlere önerim bu konuların kilitlenmesi artık. Konuşmak isteyen fikrini başka platformlarda belirtsin kendimi tutamayıp konuşmak istemiyorum bu forumdaki güzel ortam bozulur diye.

Siyasi çatışmaların çıkmaması için bence yeter bu forumda bu kadar konuşulduğu admin ve moderatörlere önerim bu konuların kilitlenmesi artık. Konuşmak isteyen fikrini başka platformlarda belirtsin kendimi tutamayıp konuşmak istemiyorum bu forumdaki güzel ortam bozulur diye.

Bencede artık bu tür konuların kapatılması lazım.Bu tür konuların konuşulması gereken bir yer değil burası.

senin gibi zihniyetler olursa öle olaylar çıkar ama arap baharını kastedip türkiye baharına doğru gidiyor dersen de milleti nefrete çatışmaya davet etmiş olursun bu zihniyetten vazgeç

At Gözlüğü ile bakmaya devam , Yoğunluktan değil , O kıymetli başbakanın fb ve twitteri azarladığı için , şuanda erişim yok , dns değiştirerek ve HSS ile giriyorum ben nete ... Öyle zihniyeti beğenmiyorsan sen bilirsin Koyun Olmaya Devam MIşıL MIŞIL UYU TÜRKİYE

---------- Mesaj saat 21:11:33 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 21:10:19 civarında gönderildi. ----------

yaw ne engellemesi yoğunlutan dolayı açılmıyor işte b2121 madem internet erişimi yasaklandı neden şuan nettesin ben niye netteyim demekki engellenmemiş birde fb ve twitter bende şuan açıyor ama ağır nedeni ise son günlerdeki olaylardan etkilenen millet fb da olayları takip etmeye çalışıyor böle olunca yoğunluk yaşanıyor netin kesilmesini nerenden anladın acaba???? tüm siteler bir bir gitmemiş şuan hepsine giriyorum

HABER:Türkiye’de internetin fişi çekildi! | Sözcü Gazetesi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri