Türkiye Lokasyon Up/Down VDS 1Gbit Hat / 10TL+KDV

OyunSunucusu

Kayıtlı Üye
Web sitesi
www.oyunsunucusu.com.tr
Stoklarımız Tükendi, Yeni stok geldiğinde konuu güncelleyeceğim satın alan herkese teşekkür ederim.

Merhaba arkadaşlar,

Uzun zamandır bir vds satış konusu açmıyordum artık vaktinin geldiğini düşünüyorum.

st.png

Yıllık Alımlarda 2 Ay Ücretsiz !!

Bu paket ile birlikte size neler sunuyoruz;

- Sabit fiyat garantisi ( Kullandığınız süre boyunca sabit fiyat )
- Konsol Erişimi ( Server'da internet sorunu olsa bile konsol üzerinden kontrol edebilirsiniz. )
- Müşteri Panelinden Format ( Müşteri panelinizden server'a format atabilirsiniz. )
- 1Gbit Limitsiz Hat ( Hattınızın limitsiz olması nedeni ile sorunsuz şekilde up/down işlemi yapabilirsiniz. )

Tüm sunucularımız Türkiye lokasyonludur, yurtdışı lokasyon sunucumuz bulunmamaktadır.

Nedir bu konsol?

* Müşteri paneline girdiğinizde sizi bir vds yönetim ekranı karşılar bu ekran üzerinden vds sunucunuz ile ilgili ( Durdur, Başlat, Yeniden Başlat, Konsol Ekranına Eriş ve VDS'i Yeniden Kur, Farklı Bir İşletim Sistemi Kur ) gibi bir çok özelliğe erişim sağlayabilirsiniz.
Aşağıda konsolu nasıl kullanacağınız ile ilgili bir video paylaşacağım eminim bu yeni özellik sizlere çok faydalı olacaktır.

İsterseniz lafı çok fazla uzatmadan sunucu özelliklerine geçelim;

• Dell R720 - X5670 CPU ( 1vCPU Kullanım )
  • 1 GB DDR3 12800R RAM
  • 40GB NLSAS Disk 10K RPM
  • Limitsiz Aylık Trafik
  • 1 Gbit Hat
  • Windows & Linux ISO (Opsiyonel)
  • 1 Adet Kullanılabilir IP Adresi (Artırılabilir)
  • Bursa Türkiye Lokasyon
  • %99.9 Uptime Oranı

10TL + KDV / AY
100TL + KDV / YIL

ok.png
Sipariş Vermek İçin Tıklayın.

Konsol Video ve Resimleri ;

VDS Yönetim Paneli Kullanımı ( Video )
https://www.youtube.com/watch?v=CWnSE-l6-mY

Kullanım Sözleşmesi ;

- Self Managed VDS hizmetini müşterilerimiz, T.C anayasasına uygun olmak şartıyla dilediği amaç için kullanabilir
lakin doğabilecek sonuçlardan firmamız mesuliyet kabul etmemektedir.
- Bu kampanyamız sadece webmaster forumlarına özeldir.
- Kampanyalı ürünlerde geri iade yapılmamaktadır.
- VDS hizmetlerimiz 1Gbps Port üzerinden paylaşımlı bir şekilde Türkiye konumlu olarak sağlanmaktadır.
- Bu nedenle herhangi bir hız garantisi verilmemektedir. Örnek olarak 1mbit de up/down işlemi yapılabilir 300mbit ile de.
- Sipariş anından itibaren hizmetiniz 1-3 saat arasında teslim edilmektedir, lakin yoğunluğa göre bu süre azalıp çoğalabilir.
- Yasal ürün teslim süresi 24 saattir.
- Kurulum ücreti bulunmamaktadır, format veya ekstra modül kurulum talepleriniz ek ücrete tabi olsa da
operatörün insiyatifine bağlı olarak işlem gerçekleştirilmektedir.
- Tüm donanımlar firmamızın malıdır, kirala-sat şeklinde hizmet verilmemektedir.
- VDS hizmetleri standart 1 ip adresi ile teslim edilmektedir, ek ip ücrete tabidir.
- Aylık yaptığınız hizmet yenileme aşamasında ip değişimi talebi ücretsiz olarak verilebilir.
- Kampanyamız stoklarla sınırlıdır, arz-talep ve stoklarımız doğrultusunda devam edecektir.
- Müşterilerimiz sabit fiyat garantimiz ile hizmet iptali vermedikleri sürece aynı fiyat üzerinden yararlanabilirler.
- Hizmetin başka bir kişiye devri, satışı yasaktır. Tespit edildiği taktirde ücret iade edilmeksizin hizmetiniz sonlandırılacaktır.
- Belirtilen hizmet bedeline KDV dahildir, müşterinin fatura talep etmesi durumunda sistemde girilmiş olan
adresinize en geç 5 iş günü süresince karşı ödemeli olarak kargolanmaktadır.
İşbu kampanya koşulları 15 maddeden oluşmaktadır, hizmet alan müşterilerimiz bu kuralları okumuş sayılır. Oyunsunucusu'nun maddeleri güncelleme hakkı saklıdır.

Online Satış Sitesi: Ana sayfa - OyunSunucusu İnternet Hizmetleri - Vds, Metin2 Server, Web Hosting
Satış Destek Hattı: 0 850 550 69 86
E-posta: [email protected]
Firma Ticari Ünvanı: OyunSunucusu İnternet Hizmetleri
Firma Adresi: Mimar Sinan Mah. 1431 Sok. No:12/5 Konak / İzmir
V.D. Kordon V.N. 9640615733
Yetkili : Sedat YILDIZ

Fiyatlarımıza +KDV dahil değildir.

Ödeme Yöntemleri : PP / Kredi Kartı - Havale / EFT

Son düzenleme:
Hayirli satislar muasit zamaninda irtibata gececem

Tapatalk uygulaması ile mobilden yazilmiştir. Yazım hatası olabilir.

1 Adet paket sipariş geçilmiştir. Arkadaş çok çok ilgili, İşini hakkıyla yapıyor. ilerki aylarda daha çok paket almayı düşünüyorum. Hayırlı satışlar, bol kazançlar

1 Adet paket sipariş geçilmiştir. Arkadaş çok çok ilgili, İşini hakkıyla yapıyor. ilerki aylarda daha çok paket almayı düşünüyorum. Hayırlı satışlar, bol kazançlar

Güzel yorumunuz için teşekkür ederim, kurulum işleminiz tamamlandı, erişim bilgileriniz sistemde kayıtlı mail adresinize gönderildi.

Adsense için kullanabilir miyiz bu vds leri. Ip adresi yönünden soruyorum.

1 adet sipariş veriyorum.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri