serdar aziz gibi adamı nasıl milli takıma davet ediyor hayret ediyorum. kabiliyet sıfır.
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
letonyayı yenemedik hollanda bize ne yapar
Hocam izlanda gelene gidene vuruyor :dhollanda izlandaya kendi evinde 1-0 yenildi hollanda bizden berbat durumda
Hiç bir konuda sistemi olmayan bir ülke şahısların göstereceği performansa mahkumdur. Var mı dünyada Türkiye'nin hangi sistemde futbol oynadığını bilen?
Hocam izlanda gelene gidene vuruyor :d
Kaos futbolu bizden başka kullanan yok.
Beyler bu maçın full görüntüleri lazım nerden bulabilirim
bizden iyi yapan da yok yumurta sıkışmayınca girmiyoz bakalım bence % 30 şansımız var hala baskettede hep son saniye atmadık mıbu ara küçük kupon gelmiş konuya bakarsın
![]()
izlemek içinse digitürkplayden izliyebilirsin show tv yayını bedava
Bulamadım koymamışlar herhalde.Teşekkürler.aslında son 5-6 dakikası olsa da olur.
hocam üyeliğini giriceksin canlı tv den show tv seçiceksin canlı yayını geriye alacaksın geri saracaksın yani
Kahin misin hocam sen ya helal olsunhttp://www.ytpara.com/580900-post35.html
bakın bu postu 1 yıl önce atmıştım. izlandaya kimse şans vermiyorken gruptan çıkacağını söylemiştim. turnuvadaki favori takımım izlanda
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.