Türkiye'de Adsense Kurulmuyor ?

3 4 gün önce adsensem banlandı direk hesap açmadım dün gece başka ıp başka pcden sıfırdan açtım kurdum bu uyarıyı werdi tw ile başka arkadaştan bağlandım yine aynı uyarı az önce başka arkadaştan yine bağlandım yine aynı uyarı herhalde artık adsense bize yol verdi elinizdeki hesapları temiz kullanın yoksa bi yanarsanız geri dönüşü yok .. 2 3 gün sonra tekrar deniyecem konuyuda arada güncellerlerim aynı sorun varmı yokmu diye inş düzelir en kısa sürede

Ben başvuru yaptım gönderildi. Şimdi onay süreci var bakalım onay için 4-5 saat sonra geliyor bildiri.

Hatta iki gün önce bir elemana yardımcı oldum bağlanıp pc sine başvurusunu yaptıydım. Kabul edildiydi onunki. Bakalım bizimki nolucak göreceğiz.

Ben başvuru yaptım gönderildi. Şimdi onay süreci var bakalım onay için 4-5 saat sonra geliyor bildiri.

az önce arkadaşta yaptı ondada gönderildi anlamığım olay bu şimdi o arkadaş twden açtı direk tel felan wermedi ülke amerika olarak orda işaretliydi hemen kurdu youtubeden ayarlardı adsense hemen 1 dk yaptı ondada gönderildi ama ben dün sabah 3:30 gibi denedim tel ile kurdum nede olsa adsense yani işi garantiye almam lazım hallettim herşey türkiye olarak ayarlı youtubeden amerika yaptım adsense türkiye yaptım hop olmuyor ama arkadaş yaptı oldu ben ıp ban yesem diğer pclerde peki niye bu sorunu veriyo ? daha hiç adsense alınmamış pcden kurdum yine aynı sorun bekliyelim bi nolcak

Arkadaşlar onu demek istemiyorum ! .. Bizler Youtube üzerinden hesap alıp yabancı videolar yükleyerek para kazanıyoruz. Normal Türkiyede Websitesi için AdSense başvurularda bu sıkıntı zaten yoktur. Tek sıkıntı youtubeyi Türkiyeden onaylatıp kanalları Amerika yapıyoruz . Bunuda doğal olarak engelleyeceklerdir.
[tam olarak bilgim yok fakat yüksek ihtimal son güncelleme bu konuyla alakalı idi]
Malesef düşündüğüm herşey doğru çıkıyor .. İnşallah bunda yanılırım !! Eğer böyle bişey olursa AdSense hesaplarını Website üzerinden almaya çalışacaklar . Bu başvurunun olumlu sonuçlanması içinde bir çok kriterlere uygun olması gerekiyor. Aksi halde websitesi üzerinden başvuru çok zor onaylanıyor İnş yanılırım

Arkadaşlar bu konu çok geleceğimiz için çok önemlidir

Şimdi kanalınızı adsense ile ilişkilendirebilirmisiniz ? sonuçları yazarsanız sevinirim ...

Berkan yıldızlar hayırlı olsun kardeşim :D

Azerbaycanda acik )))

Bu gun bi kac kisi Onaylatdi Azerbaycandan adsense Azerbaycani acik birakipda Turkiyeyi kapatacagini hic sanmiyorum

egerki bu forumdan haberi yoksa youtubenin )

Daha çok yolumuz var, bi yolunu bulur akarız arkadaşlar engellerden korkmayın ki adamlar bu durumdan memnun her gün yeni reklamlar girip çıkıyor aptal değiller ya farkındalar türkiyede bu işin yürüdüğünün böyle, engel olmak isteselerdi çoktan olmuşlardı. bakın bi yeşil ışık yanmayınca bile günlerce bekliyoruz, Sizce 1 günlük çalışmayla engel olamayacaklar mı tabi ki olabilirler. boşuna kendinizi telaşa vermeyin.

az önce arkadaşta yaptı ondada gönderildi anlamığım olay bu şimdi o arkadaş twden açtı direk tel felan wermedi ülke amerika olarak orda işaretliydi hemen kurdu youtubeden ayarlardı adsense hemen 1 dk yaptı ondada gönderildi ama ben dün sabah 3:30 gibi denedim tel ile kurdum nede olsa adsense yani işi garantiye almam lazım hallettim herşey türkiye olarak ayarlı youtubeden amerika yaptım adsense türkiye yaptım hop olmuyor ama arkadaş yaptı oldu ben ıp ban yesem diğer pclerde peki niye bu sorunu veriyo ? daha hiç adsense alınmamış pcden kurdum yine aynı sorun bekliyelim bi nolcak

Banlanan hesabındaki tel ile aynı mıydı telin?. Bir de modemi resetle çerezleri sil vb öyle dene ve kanal bölgesi yani kanal ayarlarındaki ülke abd olsun. Bir de adres bilgileri aynı olmasın.

Olmazsa tw at özelden bir de ben bakim belki yardımım dokunur.

Banlanan hesabındaki tel ile aynı mıydı telin?. Bir de modemi resetle çerezleri sil vb öyle dene ve kanal bölgesi yani kanal ayarlarındaki ülke abd olsun. Bir de adres bilgileri aynı olmasın.

Olmazsa tw at özelden bir de ben bakim belki yardımım dokunur.

aynı teldi banlananla ama ablamın üzerine alıyorum şimdikini tel'i yine aynı weriyorum bide adsense daha alınmamıs sıfır pcden almaya çalıştım yine aynı sorun oldu

aynı teldi banlananla ama ablamın üzerine alıyorum şimdikini tel'i yine aynı weriyorum bide adsense daha alınmamıs sıfır pcden almaya çalıştım yine aynı sorun oldu

Aynı teli verirsen olmayabilir hocam. Malum banlanan hesaptaki tel olduğundan büyük ihtimal kabul etmiyor. Başka bir numara girin ev teli varsa ev teli.

Cevap: Re: Cevap: Re: Türkiye'de Adsense Kurulmuyor ?

şimdi öyle bir sorun genel olarak var ama o seceneklerde ülkeyi abd seçtiğinde sorunsuz olarak bağlayabiliyorsun

hocam öyle yaptımıda ödemede sıkıntı olcak pin istedimi amerikada kim warki nerden bulcam o sorun war işte

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri