Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
sayfaları tek tek okuyup bu kadının resımlerı atacaktım ki üstadım atmış.% 1000 katılıyorum bu kadının güzelliği sadeliği apayrı.benım ıcın türkiyenin en güzeli.
Türk unlulerini bilmem de bu kadın ömrü uzatır
![]()
Ah Birce Ah , Bilmem kaç yılı Türkiye güzeli seçildi. Üst dudak sonradan estetik oldu bir içim su ya. Çok tatlııı
![]()
![]()
![]()
![]()
Ooo yabancılara geçeceksek.Oyunbozanlık yok. Ayrıca bu kadın ömrüde uzatır, herşeyide yani mutluluğu neşeyi herşeyi uzatır.
![]()
İntihar edesim geliyor bu fotoyu görünce
![]()
Abi biz, boşa yaşıyoruz kavramının seyir aldığı bir konu olmakta ilerliyor, şaka bi yana umarım herkes istediği insanlarla birlikte yaşam sürer yoksa hiç çekilmez abi bu hayat![]()
para verince satın alabiliyormuşsun demekki![]()
İntihar edesim geliyor bu fotoyu görünce
Abi biz, boşa yaşıyoruz kavramının seyir aldığı bir konu olmakta ilerliyor, şaka bi yana umarım herkes istediği insanlarla birlikte yaşam sürer yoksa hiç çekilmez abi bu hayat![]()
Konudan bir çıkmadın Emekthor kardeşim.![]()
abi isim vermeden koymayın ya![]()
Melis Birkan*
![]()

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.