Türkiyede hangi iş iyi para kazandırır?

Adaşım battala katılıyorum, editlenmiş mesajı görünce acaba bana hakaret mi yaptı yada küfürmü etti diye düşünceye kapılıyor insan, orijinal mesajı görmedim.

He ya ben de öyle editli görünce; ülkesinden memnun olmayan, hiç sıkılmadan kendi ülkesini kötüleyip avrupa ülkelerini öven, samimi bir vatan sevgisine (Mecnun demiş ya Leyla için siz onu bir de benim gözümden görün, diye. İşte o hesap ülkesini de sevince insan göremiyordur belki eksiklerini...) sahip olmayan arkadaşlara sövdü falan zannettim.

Kardeşim kimsenin lafıyla haraket etme öncelikle. PS 3 Cafe,İnternet Cafe açmayı düşünüyorum ben mezun olduktan sonra.Bana bunlar cazip geliyor,sana ne cazip geliyorsa neyi yapabiliyorsan ona yönelmelisin bence..
Onların devri dolmaya başladı be hocam...o işe girerken vereceğin vergiyi falan da hesap yap.herkesin evinde artık pc,ps3 var sayılır...bir kaç seneye kadar ekmek kalmaz orda.en baştan girenler kazandı ve bitti.

Onların devri dolmaya başladı be hocam...o işe girerken vereceğin vergiyi falan da hesap yap.herkesin evinde artık pc,ps3 var sayılır...bir kaç seneye kadar ekmek kalmaz orda.en baştan girenler kazandı ve bitti.

bitti mi? Öğreniclerin olduguğu bi yere aç bakalım [MENTION=112]Throck[/MENTION] bilir,Eskişehir bağlarda 3 cafe var hafta sonları adım atamazsın içeri,erkenden kaparlar masaları zımba hepsi.

Kaliteli bi mekan açarsan on numara tutar PS3.

Aktif kart yapacaksın oynadığının yarısını atacaksın adamın kartına bi daha sana gelsin diye .. bi cafe de görmüştüm hoşuma gitti ,, ilerde ben de yaparım inşallah :)

bitti mi? Öğreniclerin olduguğu bi yere aç bakalım [MENTION=112]Throck[/MENTION] bilir,Eskişehir bağlarda 3 cafe var hafta sonları adım atamazsın içeri,erkenden kaparlar masaları zımba hepsi.

Kaliteli bi mekan açarsan on numara tutar PS3.

Aktif kart yapacaksın oynadığının yarısını atacaksın adamın kartına bi daha sana gelsin diye .. bi cafe de görmüştüm hoşuma gitti ,, ilerde ben de yaparım inşallah :)

abi iş kurup 10 yılda kazanmayı planladıgın miktarı 1 yıldan az sürede kaznamak istiyorsan özellikle egitim fakülteleri -tıp-iibf-hukuk fakültelerini içinde barındıran bir üniv yakınına fotokopici acacaksın 2 pc koyacaksın. hocalarla anlaşıp derrs notu satacaksın. bak bakalım 1 ayda kazandıgın parayı galericiler kazanabiliyormu.

acacam ama taktım kafaya.

abi iş kurup 10 yılda kazanmayı planladıgın miktarı 1 yıldan az sürede kaznamak istiyorsan özellikle egitim fakülteleri -tıp-iibf-hukuk fakültelerini içinde barındıran bir üniv yakınına fotokopici acacaksın 2 pc koyacaksın. hocalarla anlaşıp derrs notu satacaksın. bak bakalım 1 ayda kazandıgın parayı galericiler kazanabiliyormu.

ders kitapları şeklinde ders notu satmak yasaklandı artık,korsan kitaba giriyormuş.
Bknz;Eskişehir anadolu ve genç kırtsaiye. :)

ders kitapları şeklinde ders notu satmak yasaklandı artık,korsan kitaba giriyormuş.
Bknz;Eskişehir anadolu ve genç kırtsaiye. :)

UNIVERSITY COPY CENTER işleri nasıl büyüttü sanıyorsun. telifli kitap fotokopisi bile cekmiyor adam ama. ders notu satıyor. senin bahsettigin olay bambaşka.

mesela anadolu üniv senatosundan cıkan kararla aöfcüler için konu anlatımlı kitap yapan yayıncılarada yasak geldi. örn:murat yayınları. ama adamlar affetmiyor soru bankası basıyor.

ders notu bambaşkadır. besyocu ne anlar len nottan felan .:D:D git spor yap sen.

UNIVERSITY COPY CENTER işleri nasıl büyüttü sanıyorsun. telifli kitap fotokopisi bile cekmiyor adam ama. ders notu satıyor. senin bahsettigin olay bambaşka.

mesela anadolu üniv senatosundan cıkan kararla aöfcüler için konu anlatımlı kitap yapan yayıncılarada yasak geldi. örn:murat yayınları. ama adamlar affetmiyor soru bankası basıyor.

ders notu bambaşkadır. besyocu ne anlar len nottan felan .:D:D git spor yap sen.

İktisat,işletme,hukuk,davranış bilimleri,matematik,türk dili,ingilizce daha sayayım mı? :)

edit1: ayrıca sana bir spor hukuku ve ya spor psikolojisi notu atarım,dersin ki doktor bu ne? :)

Selam arkadaşlar,
Yurtdışında yaşıyorum birgün temenli Türkiye'ye geri döneceğim ama orda ne iş kursam diye hep düşünüyorum.
Aklıma düğün salonu açmak geliyor. Yada bir kaç daire alıp kiradan yaşamak.
Sizin fikirlerinizi bekliyorum Türkiye'de hangi iş iyi gider? Yada birikmiş paranız olsa neye yatırım yaparsınız?

dugun salonu ıyı fıkır bızde yapıyorz fakat ruhsat falan cok sıntılı kıraya gelıcnede kıracıyla ugrasılmıyor hıc gırme guzel bı ısletmet lokanta cafe tarzı bısey en saglamı

İktisat,işletme,hukuk,davranış bilimleri,matematik,türk dili,ingilizce daha sayayım mı? :)

edit1: ayrıca sana bir spor hukuku ve ya spor psikolojisi notu atarım,dersin ki doktor bu ne? :)

artis.

atta görelim bakalım neymiş:)

iktisat:arz talep eğri uğraş dur not alsan nolcak almasan nolcak:)

hukuk:hukuga giriş temelli ezberci ders. nota gerek yok.

işletme:genel muhasebe cakması. olup olabilecek en ağır konu defteri kebirmidir nedir o.

davranışla türk dili gec zaten onlarda ezberci ders.

matematik: temel matematik temelli - kümeler-rasyonel sayılardan girer anlatır durur toplasan 8 ünite anca cıkar:)

artis.

atta görelim bakalım neymiş:)

iktisat:arz talep eğri uğraş dur not alsan nolcak almasan nolcak:)

hukuk:hukuga giriş temelli ezberci ders. nota gerek yok.

işletme:genel muhasebe cakması. olup olabilecek en ağır konu defteri kebirmidir nedir o.

davranışla türk dili gec zaten onlarda ezberci ders.

matematik: temel matematik temelli - kümeler-rasyonel sayılardan girer anlatır durur toplasan 8 ünite anca cıkar:)

İktisat ve matematik de haklısın fakat Nota gerek yok dediğin hukuğa girişten sadece vize notları 35 sayfaydı.Türk dili keza öyle 32 sayfaydı.Hiç araştırmadan facebook BESYO grubundan iki 3 tane not paylaşayım ;
turizm

sporda sponsorluk

oran analizi

Neyse şimdi hangi dersin ne kadar notu var onu mu tartışıcaz :)
B.E.S.Y.O. da okusan TIP da okusan ders notlarıyla uğraşmak zorundasın,çünkü bizim ülkemizde eğitim sistemi yanlış.Adam 12 sene okuyor, BEDEN EĞİTİMİ ÖĞRETMENLİĞİ kazanıyor.Karşısına çıkan ders ne olsa beğenirsin Türk sanat muziği :) :) ne alaka şimdi ?

waooooooooooo
gerçkten onnumara bi fikir :D:D

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri