Türkiyede Neden YouTuber Yetişmez?

En iyisi bunları hiç umursamamak cevap verdikçe daha çok devam ederler. Böyle yorumları yapanları direkt olarak kanalda gizleyin yazsınlar kendi kendilerine...

14k lık özgün kanalımla abonemi oldum bu dünya tatlısı kızımıza

bir güzel yüzz ve poponun iyi bir karakterr vee zekadann daha çok prim yaptığı ülkedee yaşıyoruz.

kanalı merak ettim ismini özelden veya buradan yazar mısınız? EDİT : Buldum :)

Son düzenleme:
Bu kadar takılmayın bu yorumları yapan 8 13 arası birşey.sorun ana baba ahlak ve terbiyesi.eğer birşeyler yapmak istiyorsanız anlık değilde kendi çocuklarımıza edebi ahlakı düzgün şekilde anlatmamız onları yetiştirmemiz lazım birbirimizin kalbini kıracak şekilde kinle büyütmemişmiş lazım

bu tür davranışların tek sebebi tvlerde her gün yayınlanan bu tarz benim gibi bugun ne giysem gibi programlardır. açıp bir 5 dk bu programları izleyin ne demek istediğimi daha iyi anlarsınız. bundan dolayı yeni nesil acımasızca başkalarını eleştiriyor.

İnanın özgün çok çıkar ama şuan insanlar video yapsam etrafım ne der ne yapar ne söylerler rezil olur muyum diye düşünmekten herkes spam peşinde. Sağolsun çirkinsen ülke de zaten başlamadan bitiriyor youtube hayatını

Bu paylaştığın resim sadece youtube için değil Türkiye'nin eğitimdeki anlayışını gösteriyor bir nevi.Tabi herkesi bu kefeye koymak yanlış.Eğitim konusunda yetersiziz. Çoğu öğrenci kendi hırsı azmi ile bir yere gelebiliyor.Sistem başarı üretmiyor.Sistemin yanlışlığı burdan geliyor.Bu sorunu 2016 yılında rayına koymaya başlasalar (ki koyamazlar) 50 yıl sürer.O yüzden bu kafayla böyle devam eder.Geçen gün televizyonda TUBİTAK Başkanı'nın Hayvanat Bahçesi Müdürlüğün'den geldiğini duydum şok oldum.Durumumuzu gayet açıklıyor bence.

böyle kalbi temiz insanlarla, sırf dış görünüşü yüzünden dalga geçildiğini görünce kahroluyorum.

eğitim zaten kötü, bir de trolleme ve popi olma gibi kavramlar çıktığından beri yeni nesil ne yazsam diye saçmalıyor.

bu ülkede boş insanlar olduğu gibi dolu insanlarda var
kanalın tartışma kısmında çok güzel yazılar var demekki neymiş umudu kesmemek lazımmış.

pekte tatlı güzelim, inşallah yol alır artık

abone miktarı kendisine ve ailesine para kazandırmaya yetecek kadar oldu tabi o daha çocuk olduğu için bunun farkında değil belki ama inşallah bundan sonra hayatı çok daha da güzel olur.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri