Türkiye'de Tinder

namekrronn

Yasaklanmış
Selam millet,
Geçtiğimiz yaz mevsiminden beri Tinder kullanıyorum ve elde ettiğim tecrübeleri paylaşmak istedim. Hem birazda canım sıkılıyor, iki yazı yazmış olurum.

1.Tespitim: Türk kızları ağırlık olarak zengin koca avcılığını burada sürdürüyor, ne zaman böyle eli yüzü düzgün, normal bir kızla eşleşme aldıysam bana sorduğu iş olarak ne yaptığım ve dolaylı olarak kazançlarımın ne durumda olduğu :) Kimi kıza fakir ve gururlu erkek rolü yaptım ve anında cevaplar kesildi sonrasında eşleşme kalktı :), Kimi kıza yalan söyledim ve uçuk ama tutuarlı konuştum sonrasında telefon buluşma hepsini aldım(boğaziçi mezunundan lise mezununa kadar hepsi aynı) ve 2-3 hafta eğlendikten sonra ayrıldım :)

2.Tespitim: Nedendir bilinmez ama barzo ve kaba saba erkek ihtiyacı çeken bir kız kitlesi var. İstediğiniz gibi takılabilirsiniz bu kitle ile. Bunlar ile eşleşme almak için, spor salonu yada evde ayna karşısında kaslı fotolarınızı çekin, saç sakalda dağınık olsun. Sonrasında buluşma, alkol ve otel çok rahattır.

3.Tespitim: Varlıklı ve onları eğlendirebilecek erkek arayan kızlar. Hatta biri biosuna "maddi ihtiyaçlarımı karşılayacak bir erkek arıyorum" yazmıştı :D Bunlar en çok tinder'ın grup yapma zıkkımında 2li takılırlar. Aradıkları tipler clublarda fotosu ve lüks bir araçta fotosu olan erkekler. Bunlar tecrübe edemedim yüzyüze ama ortam ürünleri işte.

4.Tespitim: Dünyadan bir haber takılan hanımlarımız :) Kız nişalısı, kocası vb aile fotolarını yüklemiş tinder'a. Uygulamayı ne sandıysa artık onu bende çözemedim.

5.Tespitim: 35 yaş üstü ve kendisine jigolo misali arayışta olan hanımlar. 2 kişi ile tanıştım, genelde boşanmış ve parası olan insanalar oluyor.

6.Tespitim: Turistler!!! İşte uygulamayı asıl kullanma amacım bu. Gerçekten ama gerçekten yabancı kızlar ile tanışım hayatınızın en eğlenceli zamanlarını yaşayabilirsiniz. 2 Çin, 1 Endonezya, 1 Tayland, 1 Avustralya, 4 Rus bayanla tanıştım yüzyüze (eşleşmeleri saymıyorum) ve şu zamana kadar türk kızları ile kuruduğum arkadaşlık bir hiçmiş dedim. Kimi ben uyurken kahvaltı alır gelir, kimi otel yada yemek masraflarını öder vs. ve bunu yaparken veya yaptıktan sonra özel birşey yapmış gibi bir surat sergilemez gayet normal olan birşey yaptıklarına inanıyorlar. Sanıldığının aksine, yanınızdayken asla sağa sola salça olacak bakışlar atmazlar, oturmasını kalkmasını çok iyi bilirler ama gezerken gördükleri herşeyi incelerler. +18 olarak türkiyede böyle bir deneyimi asla yaşayamazsınız.

Özetleyecek olursam, yerli kullanıcılarda genel olarak bir kişilik bozukluğu ve olduğundan farklı görünme çabası gördüm. Bu tarz platformları bir millipiyango oyunu sanıyor ve ya tutarsa diye giriş yapıyorlar. Amaçları ne onlarda tam olarak bilmiyor.

Erkek kullanıcılar tarafında durum nedir bende bilmiyorum ama onlarda muhtemelen her eşleşene "yavrum uçurayım mı seni" şeklinde mesaj atıyordur :)

yurt dışında kulanmıştım bir ara baya kız düşüyor da dünyanın amaçı kız değil bence kızlar ile ayıracağınız zamanı başka şeye ayırın pişman olmazsınız :D

yurt dışında kulanmıştım bir ara baya kız düşüyor da dünyanın amaçı kız değil bence kızlar ile ayıracağınız zamanı başka şeye ayırın pişman olmazsınız :D

Amaç kıza zaman ayırmak değil, kıza da zaman ayırmak :)

Otamatik hızlı bakmadan sağa kaydırma taktiği ile vakti zamanında kullandığım uygulamaydı tüm machtlerim 40 yaş üstü şişko kadınlar olmuştu,Çirkinmiyim acaba leyn dedirtdiyinden beri kullanmadığım uygulamadır.

Ekşi'den alıntı

bu uygulama turkiye'de benim icin bulustugum kizi, bulusma sonunda babasi almaya geldigi gun bitti. butun umutlarimi orada tukettim.

olmaz yani. yurtdisindan gelen bazi seyler bu ulkede maalesef yurtdisindaki gibi uygulanamiyor. bu tinder denen olay da bu bazi seylerden biri. laiklik gibi dusun. fransa'da bu kavram belli mucadeleler devrimler sonunda ortaya cikmis ve uygulanmaya baslanmis. biz ise onu oradan alip aparmisiz. o yuzden bu kavrami ulkemizde itinayla pic etmisiz. anlayamiyoruz yani kullanilma amacini. tinder da boyle bi sey iste.

ulan babanin almasi nedir arkadas. aklima geldikce guluyorum hala.

malsanmalimde

Son düzenleme:
Tinder diye bi uygulamayi yeni duydum :D kaç tane kiz götürmüş abicimiz helal olsun :D

Tamamda bu bilgiler bu forumda bizim ne işimize yaricak.İnsanları zina yapmaya teşvik ediyorsun bunun bizim dinimizde yeri varmı?

Bu tinderi bilmiyorum ama bir siteden bayanın biri tel bırakmıstı beni ara diye Bende tırstım aramadım sonra başıma iş alırım diye Hala şeytan dürtüyor ara ara diye :D

Ülkemizin kadınlarında kendini beğenmişlik ve ego tatmini hastalığı var. İster alının, ister darılın %90'ı böyle. Kapalısından açığına kadar.

Tayvan'da tinder kullanırsak ne olur adlı çalışma [emoji16]

ee5ab773a1534289a08af36105bcf04e.png

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri