✔Türkiye'deki En İyi Abone Servisi, İzlenme Servisi Böylesi Yok!😮

Ref gönderimleri deneme amaçlıdır bu yüzden düşük olmaktadır. Yorumunuz için teşekkür ederim :)

İyi günler.

---------- Spam Engelliyici 23:08 ---------- Önceki Mesaj 23:03 ----------

Merhaba iyi günler, öncelikle geç cevaptan dolayı kusura bakmayın

Yorum yapan müşterimiz mevcut kendilerine sorabilirsiniz isterseniz.

---------- Spam Engelliyici 23:11 ---------- Önceki Mesaj 23:08 ----------

Her birinize tek tek teşekkür ederim

---------- Spam Engelliyici 23:15 ---------- Önceki Mesaj 23:11 ----------

Merhaba iyi günler, kontrol ettim hocam arkadaş müsait değil sanırım cevap verememiş ama her hangi bir düşüş söz konusu değil kendiside beni doğrulayabilir.
Sorduğumuz kişi cevap verirse daha iyi.

Sorduğumuz kişi cevap verirse daha iyi.

Hocam fark ederseniz konu benim ve arkadaş müşteri ve yorumunu yazmış düşüş olsa bir sorun olsa zaten gelip buraya yazmaz mı ? hem eğer arkadaşı beklicek olursanız arkadaş hiçbir zaman yorum yapmaya bilir tamamen kendisine kalmış bir durum yani.

Abone alındı teşekkürler . Şuan lık sorun yok düşme vs eğer olursa tekrar yazarım

İleride pk açarken bir problem olur mu? abone + izlenme almak?

Merhaba iyi günler, herhangi bir sorun oluşmamaktadır. Yukarıda bir arkadaşımız kanalı para kazanmaya açılmıştır. O sadece yorum olarak belirtendir bir çok kanal para kazanması açıldı ve şuana kadar sorun görünmedi. Yalnız biz izlenme şuanlik satmıyoruz. 🙏

1000 abone satın aldım ve hiçbir sorun olmadan kanalıma yansıdı. Ayrıca satışı yapan arkadaşta bir o kadar cana yakın ve işini iyi yapan biri. En ufak bir sorunda bile yaşanmaması adına abonelerin eklemesi yapılırken sürekli bilgi verdi. Bu güzel hizmet için kendisini teşekkür ediyorum. İlerleyen zamanlarda da tekrar abone satın alırsam yine bu arkadaştan alacağımı da buraya belirtmek istiyorum. Hem ucuz hem kaliteli.

satışlar güncel mi hocam

Evet günceldir. 🙏

---------- Spam Engelliyici 22:48 ---------- Önceki Mesaj 21:11 ----------

1000 abone satın aldım ve hiçbir sorun olmadan kanalıma yansıdı. Ayrıca satışı yapan arkadaşta bir o kadar cana yakın ve işini iyi yapan biri. En ufak bir sorunda bile yaşanmaması adına abonelerin eklemesi yapılırken sürekli bilgi verdi. Bu güzel hizmet için kendisini teşekkür ediyorum. İlerleyen zamanlarda da tekrar abone satın alırsam yine bu arkadaştan alacağımı da buraya belirtmek istiyorum. Hem ucuz hem kaliteli.

Güzel yorumunuz için çok teşekkür ederim hocam :) 🙏

Günaydın sabahın 7:00 whatsApp mesaj gelmiş gelfenomenol hocam abone şu kadarı gönderildi gün içerinde şu kadar daha gelecek veya bugün sistem şu şekilde işliyor diye sağolsun durmadan bilgilendirme yapıyor her aşamayı söylüyor aboneler temiz bir şekilde yavaş yavaş geliyor bu istediğim bir yöntem çünkü 1 yılda 1000 abone ulaşamamaş bir kanal 1 günde 1000 abone gelirse youtube getir bakalım şu kanalına diyerek manuel inceleme giriyor diye düşünüyorum.İzlenim ve beğenilerde sorunsuz geldi onun için bu tam istediğim bir yöntem.Daha önce abone alımında sıkıntı yaşamıştım tekrar başkasından abone alma konusunda çekincelerim vardı.Ama sağolsun gelfenomenol hocam bu sorunu mu çözdü.Kendisine buradan teşekkür eder tekrar çalışmak üzere iyi çalışmalar dilerim.

Arkadaşı ticaret ahlakından dolayı tebrik ederim.. Abonelerin bir kısmı geldikten sonra sistemde problem çıkmış , whatsapp tan bunu bildirdi , isterseniz bekleyin isterseniz para iadesi yapalım dedi.Ben beklemeyi tercih ettim.
Bir kaç gün sonra sistemde ki problemin giderilmesinin uzun süreceğini ve para iadesi yapmak istediğini yazdı ve Iban istedi...Ve para iadesini yaptı..

Sağ olsun beni hiç uğraştırmadı.

ben kendisinden alım yaptım. Alper38'in de belirttiği gibi, sistemde genel bir onarım durumu söz konusu oldu. bana da benzer şekilde bir kaç kez ücret iadesi önerdiler. ben vaktim var beklerim dedim. şu an sorun giderildi, gönderim operasyonu sürüyor.

arkadaş çok ilgili her mesajıma anında yanıt veriyor. ve tüm taleplerinizi detaylı şekilde karşılıyor. ben gecikmeye rağmen kendisiyle çalışmaktan çok memnunum. dürüst, iyi niyetli ve sözünü yerine getiren bir arkadaş. herkese tavsiye ederim.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri