Teşekkür ederim hocamHayırlı şatışlar. Abone için yakında yazarım çalışırız umarım.
İyi Akşamlar.
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Teşekkür ederim hocamHayırlı şatışlar. Abone için yakında yazarım çalışırız umarım.
Sorduğumuz kişi cevap verirse daha iyi.Ref gönderimleri deneme amaçlıdır bu yüzden düşük olmaktadır. Yorumunuz için teşekkür ederim![]()
İyi günler.
---------- Spam Engelliyici 23:08 ---------- Önceki Mesaj 23:03 ----------
Merhaba iyi günler, öncelikle geç cevaptan dolayı kusura bakmayın
Yorum yapan müşterimiz mevcut kendilerine sorabilirsiniz isterseniz.
---------- Spam Engelliyici 23:11 ---------- Önceki Mesaj 23:08 ----------
Her birinize tek tek teşekkür ederim
---------- Spam Engelliyici 23:15 ---------- Önceki Mesaj 23:11 ----------
Merhaba iyi günler, kontrol ettim hocam arkadaş müsait değil sanırım cevap verememiş ama her hangi bir düşüş söz konusu değil kendiside beni doğrulayabilir.
Sorduğumuz kişi cevap verirse daha iyi.
250 abone deneme amaclı alabilirim '^^
Merhaba hocam normalde düşük sayıları pek gönderme taraftarı değilim yanliz ihtiyacınız varsa iletişime geçebilirsiniz halledelim![]()
Abone alındı teşekkürler . Şuan lık sorun yok düşme vs eğer olursa tekrar yazarım��
İleride pk açarken bir problem olur mu? abone + izlenme almak?
satışlar güncel mi hocam
1000 abone satın aldım ve hiçbir sorun olmadan kanalıma yansıdı. Ayrıca satışı yapan arkadaşta bir o kadar cana yakın ve işini iyi yapan biri. En ufak bir sorunda bile yaşanmaması adına abonelerin eklemesi yapılırken sürekli bilgi verdi. Bu güzel hizmet için kendisini teşekkür ediyorum. İlerleyen zamanlarda da tekrar abone satın alırsam yine bu arkadaştan alacağımı da buraya belirtmek istiyorum. Hem ucuz hem kaliteli.
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.